gps ile ölçün o hızı.
Arkadaşlar geçen gün önüme bir arabanın çıkmasıyla ani fren yaptım motoru kaydırdım sola yattı bir iki çiziği var Bu olaydan şunu anladım bu motora ilk yapılması gereken listiklerinin değiştirilmesi gerektiği halbuki tüm forumu satırı satırınada okumuştum bu konudan da çok yerde bahsedildi tekerler normal yolda dahi naylon olduğu için buz üzerinde kayar gibi kayıyor Lastikler biraz pahalı olsada kafaya koydum değiştireceğim
Benim arkadan pek şikayetim yok ama ön neredeyse hiç yaylanmıyordu.İnternette de araştırdım pek bir cevap bulamamıştım.Yanılmıyorsam 12 numara alyan ile ön amortisör tapalarını açtırdım.Baya bi hava yapmış yaylanmamasının sebebi buymuş.Arkayı bilmiyorum...
aslında ön amortisörleri söktürüp yağlarını değiştirmek en iyi çözüm. ybr amortisörünün çifti 45 lira. değiştirmek 2 lokmaya bakıyor. bi ara denerim.
uyumlu oluyor mu ybr amortisoru? bahara dogru güzel bi elden geciricem zcyi.şayet uyarsa denemekte fayda var.
uymaması için sebep yok. bizim amortisör hem ince hem kısa. bu yüzden darbeleri absorbe edemiyor. oysa ybr öyle mi?
arkadaslar acil tavsiyenizi bekliyorum.motoru 1650 tl ye istiolar ne yapayım..satammı eger satarsam ne alayım????????
arkadaslar acil tavsiyenizi bekliyorum.motoru 1650 tl ye istiolar ne yapayım..satammı eger satarsam ne alayım????????