ruhsatı babamın üstüne alıcaz. şuan saigorta yaptırcak kadar param yokale: maaşımı alınca yaptırcam.
köprüden geçerken bi sorun olurmu sigortadan dolayı = babamın ehliyeti var.
A2 ehliyetli kullanırsa çevirmede sıkıntı olmaz,fakat alacağınız kişiden motorun sigorta kağıdını mutlaka isteyin. Sonra yaptıracak olsanız bile yanınızda bulunsun..İmkanın elverdiğinde de hemen üstünüze alırsınız sigortayı.
Eyvallah sağolasın bilgi için![]()
peki köprüden geçerken kask takmak zorunlu mu ? takmasak hemen çevirir ceza keserlermi ;?
125 cc olduğunu bi kaç yerde daha okumuştum.hızlı olmasına gerek yok bence 95den sonra bi yerlerini yırtıyor motosiklet,sonra yağ eksiltiyor. bende düşünüyordum hızını daha nasıl arttırım diye ama caydım 70km hız sabit iyidirmaxi kurtuluyorsun zcden darısı basımıza :cherry:
ins en kısa zamanda maddi pürüzleri halledebilirsin.kurtulamıyorum. satamıyorum. ybr için 1400 lira lazım...
Sizin yazınızı uzun süre sonra burda görmek güzel,hoşgeldinizkarbüratör değil ben komple rsnin motorunu olduğu gibi zcye takmıştım.. şaka değil gerçek ona rağmen rs gibi gitmedi demekki bu olay motorun dengesi açısı ile falan alakalı.. o yüzden zcden çok şey beklemeyin ve siz siz olun şasenizi GÜÇLENDİRİN sonra benim yaşadığımı yaşamayın..
eski arkadaşlardan adımı hala ananlar bilgilerimi paylaşanlar var çok teşekkür ediyorum o arkadaşlarıma da kazasız belasız sürüşler..
karbüratör değil ben komple rsnin motorunu olduğu gibi zcye takmıştım.. şaka değil gerçek ona rağmen rs gibi gitmedi demekki bu olay motorun dengesi açısı ile falan alakalı.. o yüzden zcden çok şey beklemeyin ve siz siz olun şasenizi GÜÇLENDİRİN sonra benim yaşadığımı yaşamayın..
eski arkadaşlardan adımı hala ananlar bilgilerimi paylaşanlar var çok teşekkür ediyorum o arkadaşlarıma da kazasız belasız sürüşler..
en eski zc kullanıcılarından biri...sağolun hoşbulduk.. evet biraz yoktum ortalıklarda.. evet zc nazik motordur o bir gerçek..
Bence hiç elleme düzgün çalışıyorsa.Hava filtresini yağını değiştir devam et...
Benim kazanın Tramer sonucu açıklanmış bugün %100 karşı taraf suçlu.Bakalım sigorta parayı ne zaman ödeyecek...
Kendime ait ilk motorum Çin malı Ona yaptığım masrafla 2 tane cbf alırdım :cherry: