Arkadaslar motorum halen satiliktir.2011 model 1550 km`de siyah renk.Degisen,boyanan parcasi,devrilmisligi yok.1000 km bakimi yapildi.Cok nadir kullaniyorum.Almayi dusunenlere fiyatta kolaylik saglarim.Saygilar.
Arkadaslar motorum halen satiliktir.2011 model 1550 km`de siyah renk.Degisen,boyanan parcasi,devrilmisligi yok.1000 km bakimi yapildi.Cok nadir kullaniyorum.Almayi dusunenlere fiyatta kolaylik saglarim.Saygilar.
gidon yükseltme topuzunu nerden bulabiliriz dostumBu motor , bende touring havası veriyor.. gidon yükseltme topuzu ve 3 lü çanta ile bile bunu sürebilirim..
[url]http://img37.resimup.net/di/1W58.jpg[/URL]
yılbaşından sonra kesin bi zam olucaktır arkadaşım 200mü olur 300mü bilemem ama olucağı kesin hata ellerindeki malları satmak istemiyorlar suan zam olucağından dolayı cbr125 bakmaya gittik arkadaşa 4 ay sonraya gün verdiler bide istanbuldayız düşünOcaktan sonra fiyatlar yukselir mi acaba bilgisi olan yada yazin mi fiyat artisina gider firmalar ?
gidon yükseltme topuzunu nerden bulabiliriz dostum
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:31 ----------
rodaj yaparken motorun açılması için yüksek hızlarda sürmemiz gerekmiyor mu?ben ybr 125 de böyle yapmıştım..