Koray, mesajın ve fotoğraf için çok teşekkürler. Yardımcı olan ve fikirlerini paylaşan tüm arkadaşlara da tekrar tekrar teşekkürler.
Bu arada koray, seni yakalamışken sorayım; şu uzun ön camı nereden buldun? Ne kadara temin ettin?
koray bu motorun aküsü 5 amper ben 55 w cool blue far ampulu taktım onda bile ayak marşına muhtaç etti çakmaklıktan qps şarji bitirmesin aküyü..? fara bir düqme baqlaman lazım..kısalı uzunlu mfk xenonum var onu bile baqlamaya korkuyorum..
koray bu motorun aküsü 5 amper ben 55 w cool blue far ampulu taktım onda bile ayak marşına muhtaç etti çakmaklıktan qps şarji bitirmesin aküyü..? fara bir düqme baqlaman lazım..kısalı uzunlu mfk xenonum var onu bile baqlamaya korkuyorum..
Xenonda problem olmuyor. Arkadaşımın ybr'sinde anahtar falan yok. Gece gündüz açık. Sorun olmuyor. Yani daha hiç ayakla çalıştırdığını görmedim. Navigasyonda çok fazla birşey çekmez zaten. Gerçi ben kullanıcak olsam navigasyon yerine navigasyonlu cep telefonu alırım. Kalabalık olmasın![]()
pantolon al ısıtmalı.. bana güzel bi aksesuar gibi geliyor..
saolun arkadaşlar bundan sonra dediginiz yapacamacemiliğinden kaynaklanıyor tamamen yavaş sür uzun mesafe sür pratik yap zamanla alışırsın
unnamed aynalar mükkemmel olmuş banada böyle bişe lazımdı işte
Ama galiba motoru mahfettimtamamen senin acemiliqinden oluyor..biraz daha sakin ol vites deqiştirirken ve hızını çok düşürmediqin zamanlar haricinde 1.vitesi kullanma motor zorlanır..ayrıca motoru tam boşa alamamışsin ondan stop etmiş..motor sehpada iken biraz vites pratiqi yap
100-110 TL galiba ..bi bakayımda link bulayım ben