Harley mi yoksa japonlarmı?

triump 3 silindir olduğu için taktir ediyorum kolay değil, norton'uda biliyorum fakat tanımıyorum,
gerisi palavra dediğiniz kısıma katılmıyorum, çünkü tek yönlü bakış açısı...
sonucta birtakım kendine has özellikleri olduğu kesin,
ama birçok markanında birçok kendine has özelliği var, palavra sayılmayacak kadar iyiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayır ara parayı öde motoru kapına getirsinler harleydeki hizmeti diğerleriyle karıştırma :) arabalar bile senden 10 metre geride durur aman vururum başıma bela alırım diye :) harley bu kardeşim ya daha ne düşünüyorsun sanki cbf le ybr arasında kararsız kalmış gibisin harley bu harley arada derede kalınmaz paran varsa cepte direk alınır paran yoksada harleyin hayali kurulur.Motorcuların hepsi ya harley hayali kurar yada bmw gs 1200 başka birşey varmı :)

paran yoksa bile, Amerikada ki satış yöntemi garibanı bile Harleyci yapıyor! borçlanmak şartıyla tabi :)
Türkiye'de aynı satış yöntemini kullanıyor... gerçi TR'de kullanıcı kitlesi daha farklı

Ciddi olarak düşünüyorum şu anda :) Ama yakında forumdan uzaklaştıracaklar beni. Önce z1000 sordum, sonra ss, sonra tekrar z1000, şimdide alakasız harley :p :) Kararsızlığın dibine böyle vurulur :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
bak abi tavsiyesi sakın taksitle harley alma motora ederinden fazla para verme,paran birinkince alırsın.ama 300tl taksitle falan demelerine kanma sakın ha

paran yoksa bile, Amerikada ki satış yöntemi garibanı bile Harleyci yapıyor! borçlanmak şartıyla tabi :)
Türkiye'de aynı satış yöntemini kullanıyor... gerçi TR'de kullanıcı kitlesi daha farklı

Yok Deniz kardeşim para nakit hazır harcanmayı bekliyor :) Krediyle bişey almıyorum ben. Bankaları ne zengin edecem ;)

Hem yaşıma da uygun dimi :) :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:22 ----------

bak abi tavsiyesi sakın taksitle harley alma motora ederinden fazla para verme,paran birinkince alırsın.ama 300tl taksitle falan demelerine kanma sakın ha

Nakit alıcam zaten yukarda belirttiğim gibi. Yanlız bu kapıya getirme olayını bir sorayım ben.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:31 ----------

Evet biraz önce bosphorus a sordum. Kendi araçlarıyla getiriyorlarmış kapıya gerçektende :) Sorun yok açıdan.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:36 ----------

Şimdi 2012 modelini alırsam 15500 euro fiyat çıkardılar kapıya getirme dahil. 2012 de almaya kalkarsam 16250 euro + 800 tl (kapıya getirme ücreti) 800 tl ye napıyorlar anlamadım. Yolda yemek, masaj falan mı yapıyorlar motora acaba :)

Son düzenleme:
taksitle tabiki bencede alınmaz, nakit cebinde olucak ki pazarlık hakkında olur...
cepte para olunca insan daha dik duruyo :)))

estafurullah sn. Bahadır, yaşınızda ne var ki yolun yarısı :cherry:
ayrıca kararsızlığınızı anlıyorum fakat en güzel ilacı, ne kadar motosiklet mağazası varsa gezin test edin iç içe girin... iyice haşırneşir olduktan sonra
bir karara bağlanıyor insan mutlaka.

Konu şu anda farklı bir boyutta. Tamamen tarz değişikliğinden bahsediyoruz. ;)

sn. Bahadır, ee ama şimdi zzr14 e bindiniz bindiniz! yoksaa convertible cadillac eldorado :queen::queen::queen:
zzr14 ün +35 yaş için özel serisi var manetlerde nabız ölçer ve tansiyon aleti bulunuyor, şeker ölçüm göstergeside var km tablosunda
:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

Abi bizim görüntü 26-27 diyorlar. Ordan kurtarıyorum. Geçen bir müşterimiz geldi kadın 40 yaşında değil henüz. Kadının söylediği ; "Senin yaş kaç? 24-25 lerde olcaktım bende şimdi ahh ahhh" :):) Valla yalanım yok. Böyle teselli buluyoruz ;)

Ss le deli gibi hız denediğim oldu. Otobanda pazar günleri 2-3 saatimi harcıyordum limitleri zorlayarak. Tak bir gün bir haber; 1000 lik kullanan bir arkadaşım otobanda bütün kemikleri kırılmış vaziyette bulunmuş bir kamyoncu tarafından. Adam 8 ay hastanede yattı. 8 AY !!!. Şu anda yürüyüş dışında hiçbir spor yapamıyor. Özel durumlar bile kötüymüş :( O yüzden bu işler yaş. Beynimin bir tarafında hep bu olay var motor kullanırken. O yüzden zzr ne kadar geç olsa o kadar iyi. Biz erkeklerin olgunlaşması uzun sürüyor :)

Ayrıca baktım hoşuma gitmedi satarım ne yapalım :)

hayırlısı olsun, fuarda bakarsınız artık,
illaki bir karar verirsiniz. kötüden örnek olmaz, bir yandan da acı gerçekler.
vespa bile kullansanız dikkat etmedikten sonra o bile ölümcül...

Forumdan Uzaklaştırıldı
merak etme sportsterlar hız yapar :) ıiıktan ışığa yarışlarda 600 lük bütün motorları yiyebilirsin

Ne adamlar gördüm altında harley yok, ne harleyler gördüm üstünde adam yok:flower:

harley v-rod güzel bi alet...ama hyosung gv 650 de ondan aşağı kalmaz görünüş olarak..performansı da çok iyi ve bir çok forumda da hakkında olumlu görüş var...parası da cebinde kalır..hatta artan parayla bana da bi gv650 alsa sevaba girmiş olur...

ben bunu kullaniyorum, xl1200x fourtyeight...
titresim elbetteki var, sportster lar harleyin hizli modellerinden, ama frenler performansina göre cok zayif... yakit tuketimi cok yuksek bence, http://www.remus.eu/custom-exhaust/ ben link de verdigim egzosu taktim susturuculari cikartinca sesi helikopterden farksiz ama 100km. de 8 litre yakiyor sehir ici...

HERSEYE RAGMEN HARLEY DAVIDSON::::)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar