bosphorus kime ait işte merak ediyorum? efsane motorun bağlantısı mıdır acaba???
Bayadır bey Harley güzel motorda beni üzdüler biraz, ben motosikletimi çok ama çok seviyordum,
şimdiki sportsterlar karburatörlü değil sanırım...
bende ki çok güzeldi extra krom aksesuarlarınıda almıştım off yaa

ale:
eğer birgün yine harley alırsam fatboy alırım gönlümde o var ama 2. sabit motosiklet olarak tabi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:00 ----------
bende ki sportster1200c
karburatörlüydü ve orjinal eksozluydu fazla ötmezdi ama alt devirlerde çok klasik bir sesi vardı :queen:
titreşim durumuna gelince, oooohhhhh evlere şenlik taka gibiydi mübarek!!! pat pat pat pata pata pata parrr parrr...... :cherry:
birgün benzini bitmişti arka tekerim kitlendi yolun ortasında sonra sağa aldım vanasını yedeğe çevirip devam etmiştim,
birde yolda arka lastiğim patlak gitmiştim... ne keyifti bee!!! frene basarsın zart diye önü kayar zurt diye arkası kayar!!
sabahları cikleyi çekersin anca çalışır... kromlar parlasın diye sil Allah sil sil Allah sil

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:06 ----------
benim en büyük hayalimdi ve gerçekleştirdim!
ne günlerdi be!
ortaköy'de bisikletçi dükkanı gibi, bolca aksesuar standları
ailemle girdim dükkana annemle beraber bakmıştık, babamda o sırada motosikletin parasını ödemekle meşguldü :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:09 ----------
tavsiye ederim! eğer motosiklet merakınız hastalık derecesindeyse ve koleksiyonerlik gibi hastalığınız da varsa!
harley-vespa mutlaka garajda olmalıdır! ama ilgilenecek tecrübeniz teknik anlamda kabiliyetinizde olmalı
biraz kendiniz uğraşacaksınız e tabi paranızda olacak... sevimli aletler! yanında da gündelik sık bindiğiniz bir motosiklet olacak tabi...