Yine-Yeni-Yeniden YAMAHA!!!

Bir ara bu motoru Edirne'den almaya niyetlenmiştim de adam Sahibinden.com'dan mesajıma dönüş yapmamıştı. Kısmet...

alırız inşallah yeniden be...sağolsun eşimiz dostumuz yetişir bi yere kadar..bilirler çok uzun sürmeyeceğini....

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------

Bir ara bu motoru Edirne'den almaya niyetlenmiştim de adam Sahibinden.com'dan mesajıma dönüş yapmamıştı. Kısmet...
satılık virago var..Edirne 535 plakalı....:pl::queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
alırız inşallah yeniden be...sağolsun eşimiz dostumuz yetişir bi yere kadar..bilirler çok uzun sürmeyeceğini....

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------

satılık virago var..Edirne 535 plakalı....:pl::queen:

agam dur bismmillah daha yeni aldın niye satıyon :cherry::queen:

sametçim sen bırak viragoyu şu linkteki pejoyu sat sana harbi bir kask hediye edecem :cherry: bi hayır duası ederim agama belkim ev sahabısı olurum hiç belli olmaz :)

http://www.motosiklet.net/forum/diger-ilanlar/96359-peguot-partnerimi-satiyorum.html

Bende motoruma arkadaş geldi diye sevinirken siz satmaya kalkıyosunuz. Hayırlı olsun güle güle kullanın.

agam dur bismmillah daha yeni aldın niye satıyon :cherry::queen:

sametçim sen bırak viragoyu şu linkteki pejoyu sat sana harbi bir kask hediye edecem :cherry: bi hayır duası ederim agama belkim ev sahabısı olurum hiç belli olmaz :)

http://www.motosiklet.net/forum/diger-ilanlar/96359-peguot-partnerimi-satiyorum.html

aklımda olsun kanka..isteyen olursa tavsite ederim...ama ufaktan bi fiyat bilseydik..en azından gönlünden geçeni...

bugün koltuk ve sisibar kılıflarını değiştirdim..birde harbi deri düğmeler taktım..tamamen kendim imal ettim...sadece döşemeciye giderek zımbasını kullanmak zorunda kaldım..
harika süper manyak bişey oldu....:queen:

resim koyamadım yağış durursa yarın çeker koyarım artık...

bugün koltuk ve sisibar kılıflarını değiştirdim..birde harbi deri düğmeler taktım..tamamen kendim imal ettim...sadece döşemeciye giderek zımbasını kullanmak zorunda kaldım..
harika süper manyak bişey oldu....:queen:

resim koyamadım yağış durursa yarın çeker koyarım artık...

ahada kapkaranlık iğrenç resimler...cep telefonu ile bu kadar....döşemeler el emeğim,göz nurum...:p

Uploaded with ImageShack.us

adım hıdır,elimden gelen budur...:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar