Yine-Yeni-Yeniden YAMAHA!!!

35 bin civarıydı abi öyle hatırlıyorum. Şimdi eski zaman sorsam hatırlamaz bile. Gerçi görürsem yine sorarım ben ona. Plaka için çok uğraşmıştı. İlle 535 olucak. Aslında DD 535 istedi ama bulamadılar. Epey kızmıştı. Beni bilen dede diye biler motorda DD olucak dedi ama olmadı. Benim aldığım Honda CBF'ye koymuş DD plaka. Herkeste ayrı bir hastalık var işte :)
şimdide 40.000 işte..demekki km si doğru yani...bu güzel işte...
Orj egsozu çıkma bulabilirsin sanırım. veya içine ince bir boru kaynatabilirsin , Katalizör olması lazım şasenin alt kısmında onu iptal ettilerse cidden volüm fazla olabilir. Yedek depoya selonoid ile geçiyormuş sanırım enteresan bir motor ,çoğu aksamının demir olması da ayrı güzel bir durum.
gaz kütüğünün altında bir swich var..onunla normal depo bitince rezerve alıyorsun..eğilmeden bükülmeden yolundan çıkmadan..güzel bişey...
katalizöre bakmadım..ama sanki egzozun içi komple boş gibi...soba borusunun incesini parlatıp koymuşlar motora...:)
bu arada bi önceki 1997 model ve aynı renkti hatta burada resimleride var bi bakayım bulabilirsem...
egzoz aynıydı hatırladığım kadarıyla...
değilmiş galiba..öbürü daha kalın gibi duruyor...

http://imageshack.us/photo/my-images/710/grnt229.jpg/
abi yamaha sana yakışıyor bırak başka markaları sen bilirsin işini hayırlı olsun:cat: keşke bana uğrasaydın bi sıcak kestane yerdik....:cherry:
ben kestaneyi çizdirmemek için robot gibi giyindim..hareket kabiliyetim belli başlı hareketlerle sınırlıydı...:)
yinede teşekkürler..yemiş kadar oldum...

Son düzenleme:

F54

abi harbiden ayıp ettin birde evi biliyorsun yani:queen:

Moderatör
Hayirli olsun abi, kazasiz belasiz keyifli ruzgarlar.

Hayırlı olsun Samet kardeşim.
Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla temiz ve orijinal bir alete benziyor. Güle oynaya kullan İnşallah.

Mersin İl Temsilcisi
benim de suzukiden yana şansım açık...
hayırlı uğurlu olsun, efsane 2 model sahibisin üstad, dilerim bindiklerin ömrünce efsane kalır :)

Hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız, belasız bol keyifle binersin inşallahhh...:cat:

Lakabı Katil'dir motorunun. Bi ara hastaydım Vigaro 535'e. Bu kemik rengi motora çok yakışıyor...:cat:

Video'daki gidonu tavsiye ederim...

http://www.youtube.com/watch?v=FL0pOLCiWTM

Son düzenleme:
Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
hayırlı olsun, kazasız belasız binersin inşAllah
bu arada yinge senin kazağı 90 derecede yıkamasın, çeker meker :p

Kardeşim hayırlı olsun.....Allaha kaza bela vermesin......Bilader bu kaç basmıyor yahu.....

EKSOZLARINDA ORİJİNAL DEĞİL...ESKİ VİRAGOCU OLARAK SÖYLÜYORUM...

çocukken ilk bildiiğim motor markası Yamahaydı genç oldum hala Yamaha hastasıyım :) sizinkide öyle sanırsam

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Gule gule kullan Samet.
Hayirli olsun.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar