- Konu Yazar
şimdide 40.000 işte..demekki km si doğru yani...bu güzel işte...35 bin civarıydı abi öyle hatırlıyorum. Şimdi eski zaman sorsam hatırlamaz bile. Gerçi görürsem yine sorarım ben ona. Plaka için çok uğraşmıştı. İlle 535 olucak. Aslında DD 535 istedi ama bulamadılar. Epey kızmıştı. Beni bilen dede diye biler motorda DD olucak dedi ama olmadı. Benim aldığım Honda CBF'ye koymuş DD plaka. Herkeste ayrı bir hastalık var işte![]()
gaz kütüğünün altında bir swich var..onunla normal depo bitince rezerve alıyorsun..eğilmeden bükülmeden yolundan çıkmadan..güzel bişey...Orj egsozu çıkma bulabilirsin sanırım. veya içine ince bir boru kaynatabilirsin , Katalizör olması lazım şasenin alt kısmında onu iptal ettilerse cidden volüm fazla olabilir. Yedek depoya selonoid ile geçiyormuş sanırım enteresan bir motor ,çoğu aksamının demir olması da ayrı güzel bir durum.
katalizöre bakmadım..ama sanki egzozun içi komple boş gibi...soba borusunun incesini parlatıp koymuşlar motora...
bu arada bi önceki 1997 model ve aynı renkti hatta burada resimleride var bi bakayım bulabilirsem...
egzoz aynıydı hatırladığım kadarıyla...
değilmiş galiba..öbürü daha kalın gibi duruyor...
http://imageshack.us/photo/my-images/710/grnt229.jpg/
ben kestaneyi çizdirmemek için robot gibi giyindim..hareket kabiliyetim belli başlı hareketlerle sınırlıydı...abi yamaha sana yakışıyor bırak başka markaları sen bilirsin işini hayırlı olsun:cat: keşke bana uğrasaydın bi sıcak kestane yerdik....:cherry:
yinede teşekkürler..yemiş kadar oldum...
Son düzenleme: