merhaba arkadaşlar. bir iki aydır aklım bir o yana bir bu yana gidiyor. mc 150, tvs, regal raptor falan derken en sonunda sanırım fiyatını göz önünde bulundurarak 150 mcye tekrardan yöneldim. Biriyle anlaştım, bir aksilik çıkmazsa eğer pazartesi, salı günü gidip motoru teslim alacağım. aslında sorularımın cevapları başlıkta mevcut ama birkaç hafta önce bıkmadan okuduğum 155 sayfalık konuyu sil baştan okumak zor geldialacağım motorda orijinal lastikler mevcut sanırım ve yaklaşık 5 bin kmde. bir de buralarda şuan yağmur var. 3.5 saatlik bir yol olacak önümde. sıkıntı yaşamamak için aldığım gibi lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum. önerebileceğiniz hesaplı ve güvenilir lastik hangisi? (arka ve ön ebatlarını da belirtirseniz sevinirim.)
bir de bu motorun arka lastiği çok ince duruyor, kalın bir lastik takma şansımız var mı? deneyen, tavsiye eden?
şimdiden çok teşekkürler.
arka lastiğin bırak ince kalsın michelın marka lastık ön ve arka için 200 tl ama işlevı cok cok büyük yarar sağlıyor kesınlıkle buz motorda değiştır değişim ücretı yok