Hepinize merhaba arkadaşlar. Ben bu forum ve bu konunun aşağı yukarı 7 8 aydır takipçisiyim. Tabi böyle bi durumda ortaya farklı bi durum çıkıyor. Ben hepinizi gayet iyi tanıyorum hemde sizinle şimdiye kadar hiç konuşmadan

Ne kadar çok eğlendim,ne kadar çok bilgilendim bu forumda;hepinize ne kadar teşekkür etsem az. Biraz da ben kendimden bahsedeyim. Motorumu mayıs ayında kapora bırakmak durumuyla birlikte Temmuz 27'de trafiğe çıkardım. Yani şu hepinizin başına gelen motor yok bekleyin psikolojik savaşını bende yaşadım(bu sıralarda da tabi forumu takip ediyordum). Sonra çok büyük bir heyecanla motorumu Manisa'dan aldım(Manisa'da yaşıyorum,Ankara'da okuyorum) ve motorum 10 km sonra stop etti! inanamadım, servisi aradım ertesi gün geldi,akü bitmiştir dedi usta ve akü değişti motorum çalıştı ve ben büyük bir sorun yok diye acayip sevindim

Sonra 10 km daha gittim motor tekrar stop etti

Anlayacağınız yolda bırakmaz diye gidip Honda aldık ilk 20 km'de 2 kez yolda kaldık

Sonrasında motoru servise çektik ve usta motoru kontrol etti , meğer akü şarj kablosu fabrikada takılmamış

Şuanda motorum 6000 km'de. Neyse ki o günden sonra da bir kere bile yolda kalmadım(Benzin bitmelerini saymazsak-Malum öğrencilik

). Size böyle bi anımla merhaba demek istedim.
Merak da etmiyor değilim benden başka böyle bir olayla karşılaşan şanssız arkadaşlar var mıdır acaba ?