Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar bugnm motoron dergisinin aralık sayısını aldım okuyucu mektupları bölümünde tri color ve gri turuncu renkli cbr 125r la çekilmiş 2 arkadaşın fotosu vardı birisi sercan yorulmaz diğeri ise yavuzcan demirel. bu arkadaşlar burdan mı ?

Hoşbuldum arkadaşlar:) Ben öncelikle izin dikkatinizi bir konuya çekmek istiyorum. Cbr 250 kullanıcıları bu zamana kadar buluştular,tanışıp beraber geziler yaptılar. Bizim Cbr 125 kllanıcıları olarak henüz bir aktivite yapmamış olmamız içimde büyük bir yaradır :) Şaka bi yana ne kadar kışta olsa ben hala motoruma biniyorum ve neden bir buluşma olmasın, beraber birer sıcak çay içilmesin diyorum? Hatta Türkiye geneli bir buluşma ayarlayıp Türkiye'nin tam ortasındaki Ankara'da mı buluşsak? :cherry: Ne dersiniz??? :)
@junkchanser Dostum sende mi Manisa'lısın? Ben bilmiyordum. Tabi ki gelince buluşur konuşuruz. Bende siyah Cbr var. Ama motorum Manisa'da kullanmak çok fazla nasip olmadı :) Manisa lisesi 06 çıkışlıyım,Murat Germen ilköğretim mezunuyum. Birbirimizi gördüğümüze kesin gözüyle bakıyorum ama tanışıyormuyuz bilmiyorum:)

arkadaşlar bugnm motoron dergisinin aralık sayısını aldım okuyucu mektupları bölümünde tri color ve gri turuncu renkli cbr 125r la çekilmiş 2 arkadaşın fotosu vardı birisi sercan yorulmaz diğeri ise yavuzcan demirel. bu arkadaşlar burdan mı ?
valla dergiyi görmedim ama turuncu trıcolor ve yenı kasa cbr 125 olan bir yavuzcan demirel tanıyorum bizim yavuzcan mı acaba gazıantepden ama buraya takılmıyordu sanırım ama bu kadar tesadüfte olmaz sanırım kesın o dur

Manisalıyım dediğin gibi görmüşlüğümüz vardır.Zaten Manisa'da sürmek nasip olsaydı görürdüm elbet küçük yer sonuçta :) Sen biraz erken çıkışlısın ben 2009 halit görglülü lisesi çıkışlıyım.Görmüşlüğümüz vardır birbirimizi elbet motoru alabilseydim gezerdik geldiğinde 2 aydır bekliyorum yok motor 2012 şubat ayı gibi gelcek diyor Manisa Honda bayisi kısmet yaza artık inşallah :D

Manisalıyım dediğin gibi görmüşlüğümüz vardır.Zaten Manisa'da sürmek nasip olsaydı görürdüm elbet küçük yer sonuçta :) Sen biraz erken çıkışlısın ben 2009 halit görglülü lisesi çıkışlıyım.Görmüşlüğümüz vardır birbirimizi elbet motoru alabilseydim gezerdik geldiğinde 2 aydır bekliyorum yok motor 2012 şubat ayı gibi gelcek diyor Manisa Honda bayisi kısmet yaza artık inşallah :D
Geldiğimde tanışırız artık.Bende çok bekledim. Yalnız uyanık ol takip et bayiyi, katakulle yapıyorlar sıraları falan değiştirebilirler.

Selam arkadaslar
Iki gun once ehliyetimi aldim ve onumde hicbir engel kalmadi istedigim yere gidebilirim artik
Dun aksam ciktim gezdim dolastim 50 km civari yol yaptim ve daha onceki dusuncelerimin dogru olduguna Karar verdim
Cbr 125 baslangic motoru olarak ideal bir motordur aksi iddia edilemez parasini sonuna kadar hakediyor
Halen daha rodajda oldugum icin fazla yuklenemiyorum fakat 500 km oldugu vakit bir kereye mahsus olmak uzere zorlamistim 120 km hiza problemsiz cikiyor zaten o hizi gorur gormez hemen frenledim
Bu arada motorda yuksek devirlerde hafiften titresim var bu su goturmez bir gercektir ama cin isi motorlara kiyasla yok denecek kadar azdir
Yukarida bir arkadas demis bizim neden cbr 250 kullanicilari gibi gezimis yok diye
Sayfada ortak karar alinirsa mekanda uygun secilirse en assagi 5-6 motor gelir diye dusunuyorum bilmiyorum siz ne dersiniz
ben kocaelidenim bu bolgeden varsa kullanicilar tanismak isterim
Bu arada modifiyeci arkadaslari kiskanmiyorum desem yalan soylemis olurum :) motorlarini guzellestirmek icin herseyi yapiyorlar
Fakat ben orjinal kalmasini istiyorum benimkinin
Bulusma felan olurda sizin motorlari incersem belki aklim celinir bende yaparim birseyler
Simdilik gorusmek uzere arkadaslar

---------- Post added at 10:45 ---------- Previous post was at 09:08 ----------

bu arada motorda sicaklik uc kademe iken yokus asagi bes yuz yada bin metre civari inince gaz vermeden sicaklik ikiye dusuyor
normal midir bu? Sicaklik iki kademede iken asinma cok olur mu illa gaz vere vere mi gitmem gerek?
Rodaji yokus asagi salarak yapinca daha iyi oluyor diye duymustum

Ayrica bir sorum daha var bilenlere
Dun aksam benzin istasyonunda tekerlerin havasini kontrol edeyim dedim
Makinayi kullanmayi bilmiyordum yardim istedigim halde calisanlar da bilmiyordu
Neyse konuya gelelim elektronik hava basinci olcen makinalarda bari ayarlayip aleti sibopa yerlestirip sadece beklememiz mi gerekiyor? makinada tamamlandigina dair bir yazi felan mi cikicak ? Ben denedim cikmadi biraz sisirince lastigi biraktim

Kusura bakmayin cok soru oldu okuyana cevaplayana yorum yapana tesekkurler

Son düzenleme:
Selam arkadaslar
Iki gun once ehliyetimi aldim ve onumde hicbir engel kalmadi istedigim yere gidebilirim artik
Dun aksam ciktim gezdim dolastim 50 km civari yol yaptim ve daha onceki dusuncelerimin dogru olduguna Karar verdim
Cbr 125 baslangic motoru olarak ideal bir motordur aksi iddia edilemez parasini sonuna kadar hakediyor
Halen daha rodajda oldugum icin fazla yuklenemiyorum fakat 500 km oldugu vakit bir kereye mahsus olmak uzere zorlamistim 120 km hiza problemsiz cikiyor zaten o hizi gorur gormez hemen frenledim
Bu arada motorda yuksek devirlerde hafiften titresim var bu su goturmez bir gercektir ama cin isi motorlara kiyasla yok denecek kadar azdir
Yukarida bir arkadas demis bizim neden cbr 250 kullanicilari gibi gezimis yok diye
Sayfada ortak karar alinirsa mekanda uygun secilirse en assagi 5-6 motor gelir diye dusunuyorum bilmiyorum siz ne dersiniz
ben kocaelidenim bu bolgeden varsa kullanicilar tanismak isterim
Bu arada modifiyeci arkadaslari kiskanmiyorum desem yalan soylemis olurum :) motorlarini guzellestirmek icin herseyi yapiyorlar
Fakat ben orjinal kalmasini istiyorum benimkinin
Bulusma felan olurda sizin motorlari incersem belki aklim celinir bende yaparim birseyler
Simdilik gorusmek uzere arkadaslar

---------- Post added at 10:45 ---------- Previous post was at 09:08 ----------

bu arada motorda sicaklik uc kademe iken yokus asagi bes yuz yada bin metre civari inince gaz vermeden sicaklik ikiye dusuyor
normal midir bu? Sicaklik iki kademede iken asinma cok olur mu illa gaz vere vere mi gitmem gerek?
Rodaji yokus asagi salarak yapinca daha iyi oluyor diye duymustum

Ayrica bir sorum daha var bilenlere
Dun aksam benzin istasyonunda tekerlerin havasini kontrol edeyim dedim
Makinayi kullanmayi bilmiyordum yardim istedigim halde calisanlar da bilmiyordu
Neyse konuya gelelim elektronik hava basinci olcen makinalarda bari ayarlayip aleti sibopa yerlestirip sadece beklememiz mi gerekiyor? makinada tamamlandigina dair bir yazi felan mi cikicak ? Ben denedim cikmadi biraz sisirince lastigi biraktim

Kusura bakmayin cok soru oldu okuyana cevaplayana yorum yapana tesekkurler
ehliyetin hayırlı olsun,haklısın cbr tam bir başlangıç motoru hatta benim gibi cc düşerek giden biri için bile yeterli.fiyatına göre alınabilecek en iyi motor olduğu gerçektir.lastik olayına gelirsek makinede önce basınç değerini giriyorsun.tam kaç bilmiyorum ama 27 filan herhalde sonra havayı basmaya başlıyorsun o 27 ye geldi mi ötüyor ve uyarıyor seni.

makin ne öttü ne de başka birşey yapt bende olmuştur diyerek çıkardım
bu arada ön lastik 29 olmalı bildiğim

@broklynnn hadi hayırlı olsun.Buluşmalara her zaman açığım.Yakında sayılırız zaten,bende istanbul tuzla'dayım :)

tesekkurler arkadaslar
onumuzdeki hafta istanbula gelebilirim
musait olursaniz bulusabiliriz
kiz arkadasimla geliriz buyuk ihtimal ama bu ara cigerlerim patlama asamasinda
cigerler sifayi fena kapti onla ugrasiyorum

yokus assagi ya da rolantide giderken motorun isisi ucten ikiye dusuyor normal midir bu? Ikinci kademede iken asinma cok olur mu?

merhaba arkadaşlar ben çorumda yaşıyorum.çok araştırdım ve bende cbr 125 almaya karar verdim inş. yaza doğru olcak tek sıkıntım servis olcak gibime geliyo.sizcede çok büyük bi sıkıntı olurmu genel bakımlarında hariç bana yakın olan ankara bayisinden almayı düşünüyorum bir sorum daha olcak. boym 1.69 kilo 63 bu motor için idealmiyim..

arkadaslar merhaba ben sarp motor almak ıstıyorum şimdiye kadar hiç motora binmedım bisiklete binmesını bılıyorum paten kayıyorum denge sorunum yok yanı:) motoruda becerırım dıye dusunuyorum.Boyum 1.68 kılom 58 bıraz zayıf olabılırım :) ama bu bır dezavantajmıdır bılemem motorda.
eğer kullanabılırsın olur dersenız butçem var yarısı kadar 6 ay sonra tamamlayıp kı bu sure zarfında ehliyette alıcam.Teşekkurler:)

arkadaslar merhaba ben sarp motor almak ıstıyorum şimdiye kadar hiç motora binmedım bisiklete binmesını bılıyorum paten kayıyorum denge sorunum yok yanı:) motoruda becerırım dıye dusunuyorum.Boyum 1.68 kılom 58 bıraz zayıf olabılırım :) ama bu bır dezavantajmıdır bılemem motorda.
eğer kullanabılırsın olur dersenız butçem var yarısı kadar 6 ay sonra tamamlayıp kı bu sure zarfında ehliyette alıcam.Teşekkurler:)
Şimdi. :) Cevap 1.Her aletin tadı başka.Paten ve bisiklet gerçekten güzel aletler.Ama motorları yok.Bu bir eksi puan.Tabi denge konusuna artıları çok fazla.Kilo olayına takılma.Ben 53 kiloyum.Gt 250 R kullandım.Çok da zorlandığım söylenemez.Motoru sırtına alıp 2. kata çıkarmadığın sürece sorun yok. :) Gp pilotlarına bakarsan çok iri vücutlu değiller.Bu da jokey mantığı.Ama motosiklet üzerinde en önemli şey güvenlik.Arabanın kaportası vardır.Bizim vücudumuz.Bunu en iyi şekilde korumak için de korumalı kıyafetler al.Ben sana kendi takımımı söyleyeyim.
Texwear korumalı yazlık mont. 120 tl.
Texwear korumalı yazlık eldiven. 25 tl.
Ls2 mono black kask. 100 tl
Siyah vizör. 25 tl. (Verdiğim rakamlar değişmiş olabilir.Geçen sene aldım.Ama hiç birini kullanmadım daha. :) ) Şurada kendimizi korumaya 300 lira vererek sahip olabiliriz.İyi forumlar.:)

Güvenlik olayını anladım saol:)(yaza denk gelcegı ıcın soyledıklerını not alıyorum) zaten ne kadar prof olsamda ılerıde (olabılırsem) guvenlikten şaşmıyacam.ilk motorum olacagı ıcın mantıklı olurmu vıteslı motor almak? (kı baslangıç denıyor dıger çın motorlarından baslamak ıstemıyorum acıkcası:()

Herkese iyi akşamlar. Evdeki interneti çok kullanmaya bağlı olarak kapattırdığım için :cherry: mümkün oldukça cafeden takip ediyorum burayı. Dün aldığım duyumlara göre Honda motosikletlerde 12 ay %0 faiz uygulaması başlatmış. Doğruluk payı nedir?

Honda gerçekten insana çile çektiriyor bile bile kampanya çıkarttılar ortada cbr motor yok millet dandik cbfleri alsın diye ellerinde kaldı diye 1 ay süre vermiş birde kampanyaya bize şubatta motor gelicek diyorlar biz yararlanamıcaz anlaşılan zaten yararımıza birşey yapsalar şaşardım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar