Yine-Yeni-Yeniden YAMAHA!!!

virago'nun manasına bakayım dedim, "şirret kadın" yazdı abi, haberin olsun :)
hayırlı uğurlu olsun, allah kaza bela vermeye.

Hayırlı olsun Samet,Allah kaza bela vermesin.bencede biraz pahalı gibi ama takas olunca yapıcak bir şey yok.
Güle güle satarsın :)
sana şimdi birde püsküllü yelek filan lazım :queen:

Hayırlı olsun Samet,Allah kaza bela vermesin.bencede biraz pahalı gibi ama takas olunca yapıcak bir şey yok.
Güle güle satarsın :)
sana şimdi birde püsküllü yelek filan lazım :queen:

Geçen gün hudsonderiye gitmiştim orda güzel modeller yok değildi :) ama şimdi sitesinden baktım motorun kemik rengine uyumlu şöle bişi var
y5wr.png

:queen:

Hayırlı olsun samet abi allah kaza bela vermesin :rendeer:

Son düzenleme:
Güle güle kullan. Çok yakışıklı motor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:15 ----------

virago'nun manasına bakayım dedim, "şirret kadın" yazdı abi, haberin olsun :)
hayırlı uğurlu olsun, allah kaza bela vermeye.

Ahaha... Doğru cadaloz anlamına geliyor ama buradaki anlamı "kadın savaşçı" olsa gerek :)

Kocaeli İl Temsilcisi
eksuzlar soba borusu gibin :) gidon ne öyle eeeeeeggghh :cherry::queen: allah bilir bunun lastikleri de dublex değildir ,:cherry: hele koltuğa baksana yauuu sanki gübekli adamlar için düşünülüp yapılmış , sende gübekmi var agam anlayamadım :cherry::queen:

kankam.... allah nazarlardan kem gözlerden saklasın şaka bi yana kazasız belasız mümkün olduğunca 2 teker üzerinde durmanı nasib etsin , tekerine taş kum değmesin vallaha kendim almışım gibi sevinmiş bulunmaktayım ,

eeee o kadar dil döktük artıkın bi tur attırırsın yani :cherry:

tek tek yazamadığım için özür dilerim,hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar....:rendeer::rendeer::rendeer:
evet egzozları orjinal değil ..hiç sevmem çok sesli motoru...ilk fırsatta sökülür takılır ayarlanır bir susturucu yapmak amacındayım...kimbilir belkide komple egzoz imal ederim kafama göre???:wiinkk:

sonrada ön dış lastik ve deri heybe almalıyım...

yanlız o resimdeki pisküllü müsküllü deri ceketi almam..bu yaştan sonra ...töbe töbe....:pl:
karizmayı çizmeye niyetim yok...

90 derece değil 110 derecede bile çekmem ben..bulunduğum yerde 1500-1600 derece görüyorum hergün...:p gerçi yıkanmıyorum ama olsun..
şirret kadın,cadaloz v.b şeyler hiçte yabancısı olduğum şeyler değil...alışığım yani...:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Samet ,Güle güle kullan,Rabbim kazadan beladan korusun

COQ

Motosiklet Eğitmeni
yanlız o resimdeki pisküllü müsküllü deri ceketi almam..bu yaştan sonra ...töbe töbe....:pl:
karizmayı çizmeye niyetim yok...

Niye öyle diyosun abicim.
Sitedeki diger yamahacilarla bir bando takimi kurarsiniz,sen de majör olursun.
Olmadi boru öttürürsün.
Egzozlar da uygun.:cherry:

ıyyy ne biçim motor öle hiç güzel değil emanet duruyor bozulur hemencik .. rengide kötüü.. benim yok bari çirkeflik yapim..:mrgreen:

hayırlı uğurlu olsun samet kardeş inşallah güzel günlerde kullanasın

hayırlı olsun kardeşim,güle güle kullan.biraz ticari kokular almadım değil ama

Samet ,Güle güle kullan,Rabbim kazadan beladan korusun

Allah razı olsun abicim..inşallah oraya gelmeme vasıta olur bu motor...:rendeer:
Niye öyle diyosun abicim.
Sitedeki diger yamahacilarla bir bando takimi kurarsiniz,sen de majör olursun.
Olmadi boru öttürürsün.
Egzozlar da uygun.:cherry:

borum neyim yok benim..yoook benimmmm....:pale::p
öttüremem ben boyu neyin...:pl:
ıyyy ne biçim motor öle hiç güzel değil emanet duruyor bozulur hemencik .. rengide kötüü.. benim yok bari çirkeflik yapim..:mrgreen:

bende yalovalı bir arkadaşım vardı,onu daha rahat gezdireyim diye almıştım ama..neyse satayım bari....:wiinkk:
samet ağabey hayırlı olsun...
güle güle kullan ağabeyim....
Allah razı olsun kardeşim...
hayırlı uğurlu olsun samet kardeş inşallah güzel günlerde kullanasın
Allah razı olsun hocam..umarım görüşebiliriz..uzun zamandır buradanda olsa görüşemiyoruz da....:pr:

Hayırlı olsun Samet Aga...darısı başımıza...:king::rendeer:
amin kanka..Allah sana daha iyilerini nasip etsin...:rendeer:
hayırlı olsun kardeşim,güle güle kullan.biraz ticari kokular almadım değil ama

nereden çıkarıyorsun bunları yahu????:wiinkk:
hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim :)

Allah razı olsun .

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim..daha iyileri sizlerin olsun inşallah....

araban da çok hoştu ama...nebilim yanında çay içtim gözüme pek bi hoş geldi...sanki 40 yıl bindim senin pejoya...:p

valla Metehan millet inanmıyor,inanmak istemiyor ama 3 senede zavallı pejonun çektiği kadar (16. arabamdı) (ne arabalara bindim,sıfırına,lüksüne,balina kasasına...) hiçbir arabam bu kadar kahrımızı çekmedi.bikere yolda bırak kardeşim..25 yaşındasın değilmi?? yok abi bırakmadı bırakmaz.......
ev yaptırdığım zaman kızımın hastalığı sebebiyle aldığım bu arabadan ayrıldığımıza hepimiz üzüldük..
ama kökte salmaması gerekliydi değilmi???

en kısa zamanda 17.arabamızı alırız inşallah.....

üstelik çay istemediniz,kahve içmiştik.....hatırlarsan......:pl::p

aaa doğru lan...:p

yengeyi yormayak rahatsız etmeyek az eziyet verek diye kahve demiştik dimi...

sanki ağır misafirleriz ya...:queen: kıytırık şofer ramço ve dış kapının dış mandalı mete handro...gecenin bir saati ramçoya dedim olm bu saatte gidilmez ayıptır diye ama gelmeyid eçok istiyoduk...:p

abi araba ihtiyac lamı cimi yok...çoluk çocuk hanım illaki biyerlere gidicek...kışın şart karda kıyamette...ev iş yakınsa elzem yani...sende temiz kullanıyon şimdi bırak arabayı...maharet kullanıcıda...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar