Merhaba arkadaşlar,
2011 CBF'e 7 Eylülde Anadolu sigortadan Eskişehir için 16 Tl'ye sigorta yaptırdım.
hangi motor- o mu bu mu tartışması daha uzun yıllar süreceğe benziyor. Herkes kendi tecrübesine göre doğruyu söylüyor.
Benim kendi tecrübeme göre:
YBR'yi 2008 model aldım 16.000 km'de bir tanıdıktan, çok temizdi. 2011 Ocakta almıştım, Temmuzda sattım. Yaklaşık 2500 km binme imkanım oldu. 350 km yi geçmeyen gezilerde ve şehir içinde kullandım.
CBF'yi 2011 model sıfır aldım yaklaşık 3 aydır kullanıyorum 2000 km ye gelmek üzereyim.
Şahsi düşünceme göre biniş konforu ve sürüş hissiyatı olarak iki motoru da çok beğenmeme rağmen, CBF'i daha çok sevdim. İyi ki değiştirmişim diyorum. Benim şimdilik gördüğüm tek kusur aynaları. Onu da YBR aynaları ile değiştirdim çok güzel oldu.
Öte yandan bu sitede okuduğum sıkça dile gelen tekleme problemi yüzünden tedirgin oluyorum. 2 kez bakım yaptık tanıdık ustayla (500'de ve 1.500'de). Çıkan yağı ölçtük zerre eksilme yok. ama yazılanlar çizilenler tek tük olmayınca, birçok insan dile getirince, dediğim gibi insan tedirgin oluyor arasıra. Bu da çok rahatsız edici bir durum. Acaba benimki ne zaman yağ yakacak ne zaman tekleyecek diye korkmuyorum desem yalan olur.
Şimdilik durum bu, CBF'imden çok memnunum. Sevgiler