6000 tl otomatik mercesedes78 model makam aracı

amaç hiç alamadığın/ alamayacağın parayı kurtarmaksa al ,
yok alayım bineyim dersen külliyen zarar...

Mantıklı. Alacağa karşılık alınır. Ama bu arabaya hastalık derecesinde bağlanıp binmeyi düşünmek pek akıl karı değil. Alacağınız adamda kalsın daha iyi :)

mercedes olsun çamurdan olsun al bi zararı olmaz sürmedikçe ama fena yakar bildiğimiz arkasına benzin istasyonu bağlıcaksın

mercedessss,hey gidi eskiler hey
bir zamanlar 76 2.40 disel vardı.
babam diyor bir arkadaşının garajda yatan 2.80 i varmış sana 2.5'a alırız diyor.dedim benim motor sıgmaz içine garaj yapayım :)
eski model merso'ya binmek için cüzdanın baya bir kabarık olması lazım,yoksa kapının önünde yatar sen camdan izlersin :)

aynısının beyazı vardı bende babuş. 1978 model 123 kasa 6 silindirli 280. mafyaya yeni girdiğimiz zamanlar o zamanlar, mersedes aldık diye ağzımız kulaklarımızda :)
çok güçlü araba, hayvan gibi gider amma deli yakar moruk. samimi söylüyorum arabayı durağın orda bırakıp otobüse metroya binerdim. kaliteli araba amma pahalı bir zevk. girme o işe.

Moderatör
Hic mercedese binmedim la, al da binek gezek, alemlere akak.

Al hocam al. Hayatta her zevki tat. :) Hatta mercedes hastalık olur.Benden söylemesi.Yolda giderken o yıldızı gördün mü önünde zevk başlar. :)

Moderatör
Mezüüükkk nerdesin, al o mersoyuu, esneyelim, yaylanaliiim, immortal'i boss'u kiskandiralim.

Hocam 2800 motor 6 silindirli otomatik bi araç 2010 yılının teknolojisiyle 12-14 litre yakar. 1978 mercedes ise 16-17 litre yakar. lpg li olsa bile sen hesapla:)

alınca en az 1 sene satamıcaksın satmatyınca binmek isticeksin. 1 senede 3.000 km yaparsan öp başına koy.

Bunlar Fantazi araçlar. meraklısı-hastası değilsen çok can sıkar. Oldu olacak şu ahu tuğba filmlerindeki dikdörtgen farlı otomatik jaguar dan olsaymış.. o da 6-7 milyar etmiyor:queen:

İlk arabam 75 model 115 kasa 230.6 otomatikti. Her türlü arabayı kullandım, daha yeni Mercedesler de dahil, hiç bir otomobilden ondan aldığım hazzı alamadım...

Yalnız o arabayı gerçekten ve yalnızca otomobil sürmek istediğim zamanlarda kullanıyordum çünkü neredeyse taksi ile aynı miktarda yakıyordu :) O sebeple canım özellikle otomobil kullanmayı çekmiyorsa taksi ile giderdim nereye gideceksem :)

Bir tavsiye, eğer o aracı alacaksan amortisörlerinin değişmemiş olduğundan ve sorunsuz olduğundan emin olmalısın. Keza şanzımanının da öyle. Çünkü bunlar tamiri çok zor ve pahalı, değiştirilmesi ise eziyet şeyler...

bineceksen al ama satmayı düşünüyorsan çok zor satarsın

Kocaeli İl Temsilcisi
Hayırlı müşteriler abi. Yerine ne düşünüyorsun? Niyet ne yine partner türü bir araç mı?

yok kardeşim araç maraç yok:cherry: motürüm bana yetiyo , zaten işlerde kesat gidiyor artık :) kredi çekip ev almayı düşünüyorum üzerinede tamamlayabildiğim kadar tamamlamaya çalışıyorum bakalım nasip kısmet işi bu işler...:rendeer:

yok kardeşim araç maraç yok:cherry: motürüm bana yetiyo , zaten işlerde kesat gidiyor artık :) kredi çekip ev almayı düşünüyorum üzerinede tamamlayabildiğim kadar tamamlamaya çalışıyorum bakalım nasip kısmet işi bu işler...:rendeer:

Hakkında hayırlısı abi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar