Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

:cherry::cherry: bişey olmaz trifaze bi hat çekeriz korayın motüre , elektrot kaynağı bilem yapar:cherry::p ayrıca koray titiz adamdır öle otu moku taktırmaz motüre :) ben kendime pimpirik diyodum ama daha arızaları görünce pes ettim :cherry:

aynen abi sen biliyon işini ..senin yanında susmak düşer bana :cherry:

Kocaeli İl Temsilcisi
abi bana da mercek var yani hay allah senden razı olsun vallaha bitanesin be

dükkan senin ulem eşkıya lafımı olur ne olcek :rendeer::)

---------- Post added at 23:50 ---------- Previous post was at 23:47 ----------

bizim motorun aküsü ,aküyü şarj eden zımbırtı bunları kaldırır mı abi

sen aküyü şarj edene takılma ayırca artistlik olsun diye ön far gibin sürekli yakmayacaksın :) kontrolün sende olacağı için ihtiyaç duyduğun anda kullanacaksın ve röle kullanılacak en fazla olan aküye olur iş görsünde yemişim aküsünü tabiki olur aküyede bişey olmaz merak etme... :)

dükkan senin ulem eşkıya lafımı olur ne olcek :rendeer::)

---------- Post added at 23:50 ---------- Previous post was at 23:47 ----------

sen aküyü şarj edene takılma ayırca artistlik olsun diye ön far gibin sürekli yakmayacaksın :) kontrolün sende olacağı için ihtiyaç duyduğun anda kullanacaksın ve röle kullanılacak en fazla olan aküye olur iş görsünde yemişim aküsünü tabiki olur aküyede bişey olmaz merak etme... :)

huhu :flower:

Kocaeli İl Temsilcisi
ne oldu irfan aga beni beğenmiyormusun :queen:

abi benim şu camın önüne çakmaklık için ne yapcaz yahu? bırak sisi falan da asıl işlem bu

başka bir konuya takıldım koraycım konu bitane değilki :cherry: çakmaklık olayını kafana takma oldu bil ama zaman lazım araya sıkıştırırız:) extra parça yapılacak oyalar adamı biraz ondan diyorum :)

---------- Post added at 00:25 ---------- Previous post was at 00:23 ----------

misal yani:queen:

öle misalmi olur ulem alçak küfte :cherry: ona sallamasyon deyiverde ağızcazına yakışsın bre pehlivanım komtanım :cherry::queen:

---------- Post added at 00:29 ---------- Previous post was at 00:25 ----------

neyse ben arazi oluyorum beyler :) ulem bi bakayım dedim mıçtınız uykumun içine , tabi gece horul horul uyursunuz :cherry::queen:

ben çalışacam :salut: ama merak etmeyin gözüm üzerinizde cepten bakarım , üzerinizi örterim siz uyurken :cherry:

cümleten tüm mt ya ve size hayırlı geceler muck :rendeer:

beyler kıyafetleri aldım ama mont olarak bu modeli aldım http://www.adamotorsiklet.com/detay.php?id=531

hadi hayırlı olsun.. cumartesi günü bakarız not veririz.. :cherry:
şimdi bende irfan aganın yanındaydım.. yine mucitlikler peşinde :queen:

bana bide değişik bir motosiklet , otomobil elektrik aksamında kullanılan kontrol kalemi hediye etti.. :)
made in irfan markalı ( kendi yapımı) :cat:

fatih hayırlı olsun güle güle kullan...
dün akşam bi soru sormuştumda üstüne kaç sayfa geçti bilmiyorum...
tekrardan sorayım;
beyaz kaliteli bir ampül lazım bana motora göre...
varmı öneriniz??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar