Kar'a İlk Adım ... :)

Selam arkadaşlar müjdemi isterim sonunda bende siftah yaptım ve kara adımımı attım..
İzmit / Kartepe... saygılar... :)

F54

hani motor nerde tatlı su motorcusu seni:queen:

pişmiş kelle gibi ne sırıtıyon len :p

abi tarzım bu.. karı görünce mutluluktan bu şekle büründüm:cherry: bi gün gel de birlikte motörlerle çıkalım.:cherry:

ayrıca yengenizle olunca mecbur insan mutlu olmadığı zaman bile mutluymş gibi yapıyo.:queen:

---------- Post added at 15:53 ---------- Previous post was at 15:51 ----------

hani motor nerde tatlı su motorcusu seni:queen:

işin içinde yenge olunca motor otoparkta yatıyo.:p

F54

oo koray olmadı şimdi sen yenge yi de alıştır motora bu yaz gezmelerde eş li olarak yaparız:cat:

oo koray olmadı şimdi sen yenge yi de alıştır motora bu yaz gezmelerde eş li olarak yaparız:cat:

yok canım hava soğuk diye arabayla çıktık. yoksa yangeniz motoru çok seviyor.. eşli olarak gezilere katılmaktan hoşlanır..... yazın motürden inmiyordu... :)

F54

yok canım hava soğuk diye arabayla çıktık. yoksa yangeniz motoru çok seviyor.. eşli olarak gezilere katılmaktan hoşlanır..... yazın motürden inmiyordu... :)
en kısa zaman da tanışmak ümidi ile ben yaza çok gelirim sahile hanımla sende alır gelirsin orada çerez kola sohbet çok güzel oluyor(marina ya gidemiyoruz malum fiyatlar o biçim kazık) o yüzden sahilde takılıyoruz seka park ta:cat:

en kısa zaman da tanışmak ümidi ile ben yaza çok gelirim sahile hanımla sende alır gelirsin orada çerez kola sohbet çok güzel oluyor(marina ya gidemiyoruz malum fiyatlar o biçim kazık) o yüzden sahilde takılıyoruz seka park ta:cat:

tamam kanka ne demek... aynen sonra da mt çapında eşli geziler yaparız..:) biz burada yakınız her daim görüşürüz..

F54

evet ya düşünsene biz iki kişi ybr ye sığıyoruz birde tek başına sığmayanlar var ya onlar ne yapsın değil mi? hamsi ızgara bile gelemiyor sonra honda böyle honda şöyle diyor:queen:

evet ya düşünsene biz iki kişi ybr ye sığıyoruz birde tek başına sığmayanlar var ya onlar ne yapsın değil mi? hamsi ızgara bile gelemiyor sonra honda böyle honda şöyle diyor:queen:

aynen fatihim heralde sen şu arkadaştan bahsediyosun... ismini vermek istemiyorum... :bounce:

F54

AYNEN çif beygir mete abey ama varya mont kask pantul çok uyumlu tam bi kombine bu ambiansı nasıl yakalamış acaba?

AYNEN çif beygir mete abey ama varya mont kask pantul çok uyumlu tam bi kombine bu ambiansı nasıl yakalamış acaba?

abi ben bu fotoyu hatırlıyorum :) biz geziye çıkmıştık.. ondan sonra aniden bişey oldu ben sarı çizme almaya gidiyorum dedi ve gitti... ondan sonra haber alamadım... :queen:

F54

oo bak nasıldı unutmuşum onun sarı çizmelerini bu resimde ne eksik diye hep merak etmiştim meğer sarı çizmeler miş:queen:

:queen: Gerçekten gülme krizine girdim. Sırf şu atışmalara can kurban ya. :) Ben de manitayı alıp gelsem olur mu diyeceğim de panik atak dizboyu.Arabayla giderken ani ivmelenmelerde bağırıyor,çok hızlanırsan küsüyor,hatta birkez kızdırmıştı. :) Neredeyse bayılttım korkudan.Motora bindirirsek kesin ölür. :) En iyisi ben tekli gezilere katılayım.

F54

fatih sen gel yeter ister tek ister çift nasıl olursa olsun ortama uydururuz zaten ortama uymayan fazla zevk alamıyor ama guruba girersen varya daha da çıkmak istemezsin seni de katalım guruba sen marmara ya gel okul okumaya burda sana başka manita ayarlarız motordan korkmayan:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar