Haydi hayırlı olsun.Aman gizli buzlanmalara dikkat.
Metehan abi hoşgeldin ya.Vallaha yine yorumunu okuyunca kahkahaya boğuldum.Böyle herkesten farklı yorumlarına hastayım. :mrgreen: :flower:pişmiş kelle gibi ne sırıtıyon len![]()
pişmiş kelle gibi ne sırıtıyon len![]()
hani motor nerde tatlı su motorcusu seni:queen:
oo koray olmadı şimdi sen yenge yi de alıştır motora bu yaz gezmelerde eş li olarak yaparız:cat:
en kısa zaman da tanışmak ümidi ile ben yaza çok gelirim sahile hanımla sende alır gelirsin orada çerez kola sohbet çok güzel oluyor(marina ya gidemiyoruz malum fiyatlar o biçim kazık) o yüzden sahilde takılıyoruz seka park ta:cat:yok canım hava soğuk diye arabayla çıktık. yoksa yangeniz motoru çok seviyor.. eşli olarak gezilere katılmaktan hoşlanır..... yazın motürden inmiyordu...![]()
en kısa zaman da tanışmak ümidi ile ben yaza çok gelirim sahile hanımla sende alır gelirsin orada çerez kola sohbet çok güzel oluyor(marina ya gidemiyoruz malum fiyatlar o biçim kazık) o yüzden sahilde takılıyoruz seka park ta:cat:
AYNEN çif beygir mete abey ama varya mont kask pantul çok uyumlu tam bi kombine bu ambiansı nasıl yakalamış acaba?
:queen: Gerçekten gülme krizine girdim. Sırf şu atışmalara can kurban ya.evet ya düşünsene biz iki kişi ybr ye sığıyoruz birde tek başına sığmayanlar var ya onlar ne yapsın değil mi? hamsi ızgara bile gelemiyor sonra honda böyle honda şöyle diyor:queen: