Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bildiğim kadarıyla koruma demirini satan yer montajını yapıyor. Zaten imalat yapan yer, montajını da yapar. Çantayı da vidaları değiştirirsen ve elin anahtar tutuyorsa takarsın. Ama gerekirse yardım ederim. Motorun gelsin de gerisi kolay.

Motorla kağıthaneye kadar gitmek benim gibi acemi biri için başlarda sıkıntı yaratır mı diye düşünüyorum pazar günü ehliyet uygulama sınavı tam yakın biryerde olacak o yüzden giderkene hazır araba da varken uğrayıp alsam mı diyorum?

Çantayı dediğin gibi uzun saplamalarla değiştirip kendim kallederim o zaman(=

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorla kağıthaneye kadar gitmek benim gibi acemi biri için başlarda sıkıntı yaratır mı diye düşünüyorum pazar günü ehliyet uygulama sınavı tam yakın biryerde olacak o yüzden giderkene hazır araba da varken uğrayıp alsam mı diyorum?

Eğer Pazar günü açıksa al. Kendin taktın taktın, takamadın gelirim beraber takarız. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar bi sorum olacak. akü mü zayıf bilmiom ama marşa basınca çalışmıo motor, sadece cılız bi ses gelio, farları, kornası çalışıo ama motoru çalıştıramıom acaba neden olabilr? tşkler..

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar bi sorum olacak. akü mü zayıf bilmiom ama marşa basınca çalışmıo motor, sadece cılız bi ses gelio, farları, kornası çalışıo ama motoru çalıştıramıom acaba neden olabilr? tşkler..

Eğer cılız bir sesten kastın marş motorunun çok yavaş dönmesiyse akü zayıflamış. Şarj ettirmeyi dene eğer olmazsa yeni akü alacaksın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
evt yavaş dönüo 3-4 gün önce zaten bi şarj etmiştik saol cvp için..

Eğer cılız bir sesten kastın marş motorunun çok yavaş dönmesiyse akü zayıflamış. Şarj ettirmeyi dene eğer olmazsa yeni akü alacaksın.

sendeki akü sarj aletini ne kadar almıştın? Çok yararlı baksana herkesin aküsü bitip duruyo (=
motoru kullanmadan ne kadar sürede bizdekilerin aküsü boşalıyor ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
sendeki akü sarj aletini ne kadar almıştın? Çok yararlı baksana herkesin aküsü bitip duruyo (=
motoru kullanmadan ne kadar sürede bizdekilerin aküsü boşalıyor ?

Şarj aletini yanlış hatırlamıyorsam 30 TL'ye almıştım. Bayağı işe yaradı. Ben bir kaç kez kullandım, Can kullandı, Ahmet kullandı. :)
Sağlam, yeni bir akü en azından 1 ay gider. Zamanla (1-2 yıl) bu süre kısalır, sonunda akşam bıraktığın motor sabah çalışmaz yenisini alırsın.
Senin motor kesin Cuma günü gelecek mi? Belli olmuş mu?

Gv250 ahalisi havalar biraz soğudu diye dış uykusuna mı yattınız :p Neredesiniz, buluşma yapmayı düşünen var mı?

Motosikleti
Honda sh125
Bursa dediğin nedir, ben öğlen yemek arasında gider gelirim :queen:
sayın prof.doktor.rıdvan aga :p
yemek arasinda anca pendige gidersin ordanda gemiye el sallarsin :) uzaktan bi kac karede resmini cekersin:) bu arada yemek arasi kac saat sizin :p

---------- Post added at 11:56 ---------- Previous post was at 11:52 ----------

kim laf etmemiş hasan abiye yaa?resim koyar belki hasan abi sonra laf edersiniz :)
ilker kaptan resim cektim telden giriyorum aksam atarim bursa il sinirini :) is icin gittigimiz icin yollarda durmadim atarim bi iki resim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
sayın prof.doktor.rıdvan aga :p
yemek arasinda anca pendige gidersin ordanda gemiye el sallarsin :) uzaktan bi kac karede resmini cekersin:) bu arada yemek arasi kac saat sizin :p

Tamam öğle arasında olmasın :p
Ama altı üstü 3 saatlik yol. Veriyosun gazı yarın akşam çıkıp gidecem. :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ille gidecen yani yenge bursalimi yoksa :)

Yok şimdi gitmem, zaten Bursalı yenge de yok. :mrgreen:
Ama gitmeme nedenim, gitmek için bir sebep olmaması. Yoksa hava soğukluğunu falan bahane etmem yani. Ama sen haftasonu gitseydin, rehberlik yapabilirdim. :)

Motosikleti
Honda sh125
Yok şimdi gitmem, zaten Bursalı yenge de yok. :mrgreen:
Ama gitmeme nedenim, gitmek için bir sebep olmaması. Yoksa hava soğukluğunu falan bahane etmem yani. Ama sen haftasonu gitseydin, rehberlik yapabilirdim. :)
bizim yani ben ve hatunun hafta ici gitmesi gerekiyodu ssk,bagkur isleri hafta sonu kapali devletin kurumlari yoksa iyi olurdu geze geze giderdik radar madar vardir die tirsarak gittim zaten bursa yollari oyle orhanhazi supurgelik falan radarli yollarmis pür dikkat gittim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar