arkadaşlar selamlar mağlum yarın karakaçanımla tanışacağım resimler çekip forumada koyarım,
bilgim sınırlı olduğu için soruyorum,
sağında solunda dikkat etmem gereken birşey varmı?
Kavun değilki dibini koklayayım :bounce: bu gece uykuda tutmaza şimdi![]()
yarin bulusalim canlarda motomaxa ugricam bi iki parca alisveris... uyarmi canim civanim? kuru pilav gunu olsun buda ;oD
yuzsuzlukte uzerime adam tanimam!
Ben olsam koydukları yağı yağ tıpasını kontrol ederdim.. Birde ilk kullanımda rodaj kullanimin da dikkat etmen gerekenler var onun haricinde aklıma gelen bir durum yok Rıdvan in dediği gibi Tasima esnasında bir sıkıntısı olmusmu bak farlari yanıp yanmadigini kontrol et herhangi bir eletirik sorunu varmi çok bile yazdımarkadaşlar selamlar mağlum yarın karakaçanımla tanışacağım resimler çekip forumada koyarım,
bilgim sınırlı olduğu için soruyorum,
sağında solunda dikkat etmem gereken birşey varmı?
Kavun değilki dibini koklayayım :bounce: bu gece uykuda tutmaza şimdi![]()
ahanda bursa il sınırı cabuk geldik![]()
güzel fotolar :cat: eline sağlık abicim.. bu arada lastiklerin Michelin City Grip miş :queen: .. birde abicim müsait bir ara senin şu sisy barın bağlantı yerini yakından çekip koyarmısın ?
Bursa'ya gittim diyeceksen, böyle fotoğraflarla diyeceksin. Yok öyle Bursa'ya gittim geldim demek.![]()
eywallah saolasın (=
Rıdvan ustam hızır acil gibisin mübarek sağol
bu arada fabrikadan aradılar yarın sabah bayiye gelecekmiş motor:flower:
yarın satışı alıyorum kısmetse pzt salıda ruhsat çıkar sonra ehliyet çıkana kadar yatar şirket garajında aslanım (=
Bakıyorum karakaçan iki dakkada aslan oldu![]()
olacak o kadar aslanda olur kedi de olur karakaçanda :cherry: kişiliği henüz oturmadı abisi daha genç o.
yalnız sabah fabrikadan aradılar 16:30da olacakmış orada, bu demektir ki bugun goremeyeceğim oglen vekaleti vereceğim sadece )=
dağıtıma öğleden sonra çıkılacakmış, araç 16:30da orda ben iş yerinden öğlen çıkıp vekaleti vereceğim olmadı hafta sonu bi uğrayıp resimlerini çekerim yada süpriz olsun kapıya teslimde görürüm (=:mrgreen:Niye bugün göremiyorsun, fabrikadan motoru ittirerek mi getirecekler de yetişmiyor :mrgreen:
günaydınlar,(=gunaydin arkadaslar nassinizz![]()
üstadım teşekkürlerimi sunuyorum iyi dilekleriniz için.Armağan bey, en çok dikkat etemn gereken aktarma ve hazırlık aşamasında dikkat edilmediği için oluşacak kırık çizik ve sürtünmeler,benim ön maşalarda belirgin bir çiizk vardı hala öyledir ,daha sonra farkettiğim için kimse üztüne alınmadı tabii... hayırlı olsun kaza bela olmadan uzun yıllar kullanırsın inşaallah...
vesselam..
gunaydin arkadaslar nassinizz![]()
dağıtıma öğleden sonra çıkılacakmış, araç 16:30da orda ben iş yerinden öğlen çıkıp vekaleti vereceğim olmadı hafta sonu bi uğrayıp resimlerini çekerim yada süpriz olsun kapıya teslimde görürüm (=:mrgreen:
Sen şimdi dakika sayıyorsundur. :mrgreen:
saymam mı (= zaman geçmiyor inadına..
sabah isten geldim o ise giderkenki halimGünaydın, bugün geç kalmışsın, sabah 7.30'da girerdin foruma :mrgreen:
Sen şimdi dakika sayıyorsundur. :mrgreen:
ridvan, senin lbc pantolon isi ne oldu? aldin mi, alacak misin?
hayirli olsun armagan, gule eglene kullan.
buna benzer seyler ben de yasamistim, son gece heyecandan uyuyamiyodum nerdeyse, hatta bi bahane bulup isten izin alip erken gitmistim almaya, hey gidi![]()