Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bizim yani ben ve hatunun hafta ici gitmesi gerekiyodu ssk,bagkur isleri hafta sonu kapali devletin kurumlari yoksa iyi olurdu geze geze giderdik radar madar vardir die tirsarak gittim zaten bursa yollari oyle orhanhazi supurgelik falan radarli yollarmis pür dikkat gittim :)

Genellikle hız sınırlarına uyduğum için hiç etrafta radar aramadım ama şimdiye kadar yollarda ne hız kamerası ne de çevirme gördüm. Son bir yıl içinde radar koydularsa haberim yok, 1 yıldır gitmiyorum. Ama geçen sene İzmir yolunda hız sınırını geçtiğim oldu, (Görükle'yi geçince) hız kamerası da varmış. Ceza falan gelmedi.

Eğer amacım işe gider gibi hedefe ulaşmak değilse, 80-90'la etrafı seyrederek gitmek daha çok hoşuma gidiyor.

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda sh125
giderken deilde dönüs yolunda 2-3 yerde trafik yol kenarinda bekliyodu minibun birine ceza kitliyodu :) 70-80 gittim ara ara 90 100 gittim oda tirdi kamyondu bunlardan uzaklasmak icin :)

wallaby sinav nerde olucak bu pazar gunumu sinavin
cumartesi günü kursta 2 tur döndürecekler motora alışmamız için (cbf250), pazar günüde kagıthane taraflarında sınav.
Senin motor kesin Cuma günü gelecek mi? Belli olmuş mu?
şuan gümrükten çekme işlemleri devam ediyormuş yurdumuza giriş yaptılar cuma gününe yetiştirmeye çalışıyorlar yetişmez ise pzt günü dediler tekrardan öğleden sonra haber verecek pazarlama müdürü
dedim bana bak olmadı koreyi ararım Can ın adını veririm dedim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
cumartesi günü kursta 2 tur döndürecekler motora alışmamız için (cbf250), pazar günüde kagıthane taraflarında sınav.

şuan gümrükten çekme işlemleri devam ediyormuş yurdumuza giriş yaptılar cuma gününe yetiştirmeye çalışıyorlar yetişmez ise pzt günü dediler tekrardan öğleden sonra haber verecek pazarlama müdürü

Ehliyeti de haftaya falan alabilirsen süper olur. Motoru kullanamam diyorsun ama motor gelsin üstünden inmezsin :)

sutlucede olursa yaz buraya miniaturkun oralarda yapiyolar bazen dreksion sinavini bana yakin gelir iki moral veririm :)
tesekkurler geen ay yazılı sınava oralara yakın bir yerde girmiştim cumartesi günü haberveririm ogrenip ama sabah uykusundan feragat etme bence sabaım9 unda orda olacakmısız.
Ehliyeti de haftaya falan alabilirsen süper olur. Motoru kullanamam diyorsun ama motor gelsin üstünden inmezsin :)
ehliyeti sırf erken alabilmek için ücra yerden randevu alacağım boş olsun hemen versinler diye(= tuzla mesela

Forumdan Uzaklaştırıldı
ehliyeti sırf erken alabilmek için ücra yerden randevu alacağım boş olsun hemen versinler diye(= tuzla mesela

Öyle bir şey yaparsan ehliyet almanı bayağı bir yavaşlatmış olursun. Çünkü Tuzla'dan randevu alıp gittiğinde görevli polisin söyleyeceği şey "sürücü kursunun olduğu ilçe trafiğe başvurman gerekiyor, buraya boşuna gelmişsin" olur. :mrgreen:

Ehliyet başvurusunu sadece sürücü kursunun bulunduğu ilçe emniyetten yapabiliyorsun. Eğer daha önceki ehliyetini başka bir ilçeden aldıysan ehliyetini alma işinin 1-2 gün uzama ihtimali var. Çünkü önceki ehliyetinin kayıtlı olduğu emniyetten ehliyet bilgilerini istiyorlar. Tabi son 2 yılda teknolojiyi kullanmayı öğrenip bilgiler ortak bir sistemde tutulmuyorsa.

Motosikleti
Honda sh125
tesekkurler geen
ay yazılı sınava oralara yakın bir yerde girmiştim cumartesi günü haberveririm ogrenip ama sabah uykusundan feragat etme bence sabaım9 unda orda olacakmısız.

oluruz ne demek fotograflariz kare kare ani olur sinavdayken :) sutlucede olursa gelirim tabi cok yakinim

Öyle bir şey yaparsan ehliyet almanı bayağı bir yavaşlatmış olursun. Çünkü Tuzla'dan randevu alıp gittiğinde görevli polisin söyleyeceği şey "sürücü kursunun olduğu ilçe trafiğe başvurman gerekiyor, buraya boşuna gelmişsin" olur. :mrgreen:

Ehliyet başvurusunu sadece sürücü kursunun bulunduğu ilçe emniyetten yapabiliyorsun. Eğer daha önceki ehliyetini başka bir ilçeden aldıysan ehliyetini alma işinin 1-2 gün uzama ihtimali var. Çünkü önceki ehliyetinin kayıtlı olduğu emniyetten ehliyet bilgilerini istiyorlar. Tabi son 2 yılda teknolojiyi kullanmayı öğrenip bilgiler ortak bir sistemde tutulmuyorsa.

nasıl ya ama internette öyle demiyor size en yakın şubeye gidebilirsiniz ilçe farketmez deniyor? mantıksız şimdi söyle diyelim iş yerim karşıda evim kadıkoyde,kursumda işe yakın diye orda yazıldım ama evim kadıkoyde emniyet mudurlugune illa karşıdamı girmem gerekiyor? nerde bu devlet deli etmesinler beni illa ehliyetsiz kullanmam için mi zorluyorlar:mrgreen:

peki arkadaşlar bana anadolu yakasından kağıthane ilçe emniyet müdürlüğüne gitmesini tarif edebilirmisiniz? :pr:

Ver adımı kardeş hallederler koreden ucakla getiririz :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
peki arkadaşlar bana anadolu yakasından kağıthane ilçe emniyet müdürlüğüne gitmesini tarif edebilirmisiniz? :pr:

Harita ekliyorum orada gayet belirli nasıl gidileceği. A noktası Zincirlikuyu civarında E-5 üzeri, B noktası da Kağıthane ilçe emniyet müdürlüğü. E-5'den çıktığın nokta yeni adalet sarayının olduğu yer. Haritada adalet sarayının orada trafiğin yer altına alındığı görünmüyor ama değişen bir şey yok. E-5'den çıktıktan sonra tünele gireceksin. Tünele girdiğinde sol taraftan "Kağıthane" yazan yerden çıkarsan aynı haritada olduğu gibi gidebilirsin.

http://g.co/maps/dt7w6

Ver adımı kardeş hallederler koreden ucakla getiririz :)
eywallah saolasın (=
Harita ekliyorum orada gayet belirli nasıl gidileceği. A noktası Zincirlikuyu civarında E-5 üzeri, B noktası da Kağıthane ilçe emniyet müdürlüğü. E-5'den çıktığın nokta yeni adalet sarayının olduğu yer. Haritada adalet sarayının orada trafiğin yer altına alındığı görünmüyor ama değişen bir şey yok. E-5'den çıktıktan sonra tünele gireceksin. Tünele girdiğinde sol taraftan "Kağıthane" yazan yerden çıkarsan aynı haritada olduğu gibi gidebilirsin.
http://g.co/maps/dt7w6
Rıdvan ustam hızır acil gibisin mübarek sağol

bu arada fabrikadan aradılar yarın sabah bayiye gelecekmiş motor:flower:
yarın satışı alıyorum kısmetse pzt salıda ruhsat çıkar sonra ehliyet çıkana kadar yatar şirket garajında aslanım (=

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu arada fabrikadan aradılar yarın sabah bayiye gelecekmiş motor:flower:
yarın satışı alıyorum kısmetse pzt salıda ruhsat çıkar sonra ehliyet çıkana kadar yatar şirket garajında aslanım (=

Hayırlı olsun. :) Motor garajda yatacak da sen nerede yatacaksın? Gece yatağı yorganı alıp garaja gitme. :p

Hayırlı olsun. :) Motor garajda yatacak da sen nerede yatacaksın? Gece yatağı yorganı alıp garaja gitme. :p
sorma mesaiye kalırım artık her gece, güvenliğe tembih edeceğim oynamasınlar orasıyla burasıyla (= motorun yanında kamp kurarım artık uyku tulumu çadır :cherry:

Son düzenleme:
ya rıdvan hoca arkdan bir klik kilik ses geliyor bulamadım :) bu hafta görüşürsek bir bakalım zincirden olabilir tabi veya bir yere bir şey takılmış gibi oluyor :) Ahmet ses ver pompi :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
sorma mesaiye kalırım artık her gece, güvenliğe tembih edeceğim oynamasınlar orasıyla burasıyla (= motorun yanında kamp kurarım artık uyku tulumu çadır :cherry:

Bence şimdiden bir branda al, kapalı garajda bile olsa uzun süre kullanmayacağın zaman (mesela ehliyeti bekleyeceğin bir hafta gibi) brandayı örtersin, ışıl ışıl parlayan motorun meraklı gözlerin dikkatini çekmez.

ya rıdvan hoca arkdan bir klik kilik ses geliyor bulamadım :) bu hafta görüşürsek bir bakalım zincirden olabilir tabi veya bir yere bir şey takılmış gibi oluyor :) Ahmet ses ver pompi :)

Bugün-yarın buluşalım?

Forumdan Uzaklaştırıldı
yarin bulusalim canlarda motomaxa ugricam bi iki parca alisveris... uyarmi canim civanim? kuru pilav gunu olsun buda ;oD

yuzsuzlukte uzerime adam tanimam!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar