beyler günaydın... karbon işini bende egzos üst krom kaplama yerine yapmak istiyorum ama kim yapar nasıl yapar bilmiyorum üzeri silmekten çizilmiş sanırım sebeb o veya bi kutu krom parlatıcı alıp uygulamam gerek
işte parlatıcı konusunda marka tavsiyesi gerekiyor aslında yaza doğru depoya da profesyonel cila uygulatmayı düşünüyorum yeni cila yeni heyecan şekli öyle derin çizik yok lakin ışıl ışıl gözükse daha çok isterim motora binmeyi fatih benim lakabım kılçık o yüzden ufak bi kılcal çizik olsa beni uyku tutmaz illa ki cirlop gibi olacak ki bende zevk alayımabi senin dediğin yeri yapan var ama düzgün yapmassanda çirkin oluyor iyi birine yaptır derim yada parlat en iyisi orjinal olur![]()
işte parlatıcı konusunda marka tavsiyesi gerekiyor aslında yaza doğru depoya da profesyonel cila uygulatmayı düşünüyorum yeni cila yeni heyecan şekli öyle derin çizik yok lakin ışıl ışıl gözükse daha çok isterim motora binmeyi fatih benim lakabım kılçık o yüzden ufak bi kılcal çizik olsa beni uyku tutmaz illa ki cirlop gibi olacak ki bende zevk alayım
evet çok takıntılıyım egzos kararmasın diye yağmurlu havalarda siperlik takıyorum... benim motoru ebubekir gördü yakından çok temiz sıfır kadar güzel dedi aldığım adam da kış geliyor diye sattı zaten bana yani bu güze kadar yağmur görmemişti aman ben onu yağmurda sürüyorum:cherry: temiz bakarım ama motora acımam yani basarım gazlarım o kadar....valla abi sen benim motoru görsen o zaman hiç uyuyaman geceleri![]()
evet çok takıntılıyım egzos kararmasın diye yağmurlu havalarda siperlik takıyorum... benim motoru ebubekir gördü yakından çok temiz sıfır kadar güzel dedi aldığım adam da kış geliyor diye sattı zaten bana yani bu güze kadar yağmur görmemişti aman ben onu yağmurda sürüyorum:cherry: temiz bakarım ama motora acımam yani basarım gazlarım o kadar....
çamurdan bozulan egsoz manifolt undan bahsediyorum sararma elbette olmaz
bende de öyle olmasın diye siperlik yaptım o manifold a su ulaşamıyor:cat: sadece yağmurda takıp çıkartıyorum klips le takıyorum hava güzelse kesiyorum klips i:cat:aynen abi bende ondan bahsettim ve bende sudan dolayı küflenme varr:
hacım kızdığım nokta, kalkıp bana 5000 limitli kart yolluyorlar kefilsiz koşulsuz...
şimdi 6000 lira kredi vermiyorlar anlayamadım...
maaş çalıştığım banka veririm dedi oda 36 ay...
10.000 liraya denk geliyor....
fena kafam bozuldu ya...
yzr r 125 bakacam herhalde, şimdilik aklımda o var ama..
varmı sizin tavsiiyeniz?
sağlık olsun ne diyelim ki...
dediğiniz doğru olmadı cbr da bakacam..
şimdi sıfırının fiyatına bi bakayımda...
url=http://bit.ly/c25MCx]http://c1111.hizliresim.com/r/p/nwlc.jpg[/url]
---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 21:38 ----------
bende de öyle olmasın diye siperlik yaptım o manifold a su ulaşamıyor:cat: sadece yağmurda takıp çıkartıyorum klips le takıyorum hava güzelse kesiyorum klips i:cat:
beyler selamunaleykum...
bugün dolaşmadığım banka kalmadı terslik olacak ya kredi çıkmadı hiçbiyerden...
fazeri başkasına satıyoruz...
ben motoruda sattım, bakalım ne yapcaz![]()
sağlık olsun ne diyelim ki...
dediğiniz doğru olmadı cbr da bakacam..
şimdi sıfırının fiyatına bi bakayımda...