- Konu Yazar
Hayırlı olsun.Pek scooter sevmeme rağmen istisna motorlardan biri oldu benim için(xmax gibi).Gayet yaşıkışlı bir makina=)
hacı önden zaten millet direkt burgman 400 sanıyor..ön panel benzerliği yüzünden bir kaşite algısına bağlı bakışlar odaklanıyor...bu ne la der gibi insanlar kafa çeviriyor muhitte...harbiden de yağuşuklu..kadran kalitesi de cazibesi...
foto detayları burdan daha rahat inceleyebilirsin...
http://www.mcnews.com.au/Testing/Honda/2010_PCX125/Honda_PCX125_Review.htm
metehan abim dün gidip kask mont ve dizliğimi aldım.. ay başında da bütçem yeterli olucak ozman bende bi pcx kapıcam ( inş bulabilirsem ) yanına gelip tecrübelerinden yarlanmayı isterim =))
çok sevindim senin adına ben 2005 yılında ilk montuma kavuşmuştum...tersi oldu yani...
Önce banstarlığı sonra CBF'i bıraktı; 2012'de Metehandro'dan bombalar bekliyoruz![]()
vay gangam nettin...İzmirdesin dimi...selam sevgiler..fuara gelirsin gari...
Hayırlı olsun.ALLAH (c.c) kaza bela vermesin inşAllah.Benimde kanıma girdin şimdi.kilometren ilerledikçe izlenimlerini bekliyoruz.
sağol dostum bu paraya bu kaşite harbiden hakkını veriyor namussuz makina...cayır cayır gidiyor yolda...sanırsın ki 200 cc...bi bin otur gücü hisset içinde...:queen:
abi senin karizman yeter be sarı çizmelerinden sen sorumlusun:queen: ama mont eldiven yapmışsın birde garibanım dersin duygu sömürüsü yaparsın utanmadan:bounce: ama konbineyi bozmuşsun sarı palto yu çıkarınca siyah mont yakışmamış yani![]()
gangamel divenim kışlık held...yine gariban eldiveni 50 gayme feyizoğlunda 3 yıldır var galiba kullanmak skutıra nasip oldu...5 çift eldivenim var bu hususta biraz sosyetiğim...
Maşallah, nazar değmesin. Çok güzel motosiklet Metehan abi, hayırlı olsun.![]()
sağol dostum darısı başına artık...
Saolasın ALLAH sanada burgman 650 nasip eder inşallah en kısa zamanda :thumleft:
burgman 650 de bir şanzıman sesi var mübarek uçak gibi valla...kısmet artık...