metehan abi bu pcx cubuftan azmı yakıyor 
Metehan'ım, kardeşim hayırlı olsun. Mesajı geç yazdım ama baştan beri okuyorum. Pcx takip ettiğim bir motordu, beğenirdim, sen aldın çok sevindim. Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Telefonun içinde teşekkür ederim. Bayramını da kutlarım. Kal sağlıcakla.
metehan abi bu pcx cubuftan azmı yakıyor![]()
:silent: plakayı aldınmı??
Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun metehan abiİnş önümüzdeki senelerde cbf 600lülede görürük seni..
Bence cbr'ı takas ettim.Hyo'ya terfi ettim bakalım ne kadar hayırlı olcak..Allah utandırmasın![]()
Abi 3-5 tane fotoğraf ekler misin?Yakışıklısından![]()
İşte canlı canlı METE-HAN vede yeni motorunun videosu nazar etme ne olur,çalış seninde olur desem.
Tekrar hayırlı olsun mete can
[YT]ssnOSXoxYa8[/YT]
GÜLE GÜLE KULLAN scooter doğru seçim bende scoter kulanıyorum genellikle
hayırlı olsun.......
HAyılrlı olsun METEHAN abi...
güzel seçim yapmışsın güle güle kullan ALLAH kazalardan belalardan korusun...
Bence bundan Sonrası CBF 600 değil, Kymco Downtown 300i
A[/YT]
mete kardeş hayırlı uğurlu olsun güzel makina,güle güle kullan.Allah c.c. nazardan kazadan beladan korusun.takiplediğim kadarıynan sitenin en sevilen üyelerindensin ,en azından ben öyle düşünüyorum.dostlarının çok oluşu,yüreğinin cüssenle orantılı olduğunun ispatı gibin.bundan 2 yıl önce istanbul a ameliyat olmak için taa adıyaman dan gelmiştim.istanbul a gelmişken seninle tanışmayıda umuyordum bu sebeple burdan telefon numaranı yanıma kaydetmiştim,fekat olmadı.ameliyat oldum ve hemen memlekete dönmek zorunda kaldım. inşallah birgün yüz yüze görüşür tanışırız.Tekrar makinan hayırlı olsun.Allah daha güzellerini,daha iyilerini nasip etsin.
abi senin karizman yeter be sarı çizmelerinden sen sorumlusun:queen: ama mont eldiven yapmışsın birde garibanım dersin duygu sömürüsü yaparsın utanmadan:bounce: ama konbineyi bozmuşsun sarı palto yu çıkarınca siyah mont yakışmamış yaniİşte canlı canlı METE-HAN vede yeni motorunun videosu nazar etme ne olur,çalış seninde olur desem.
Tekrar hayırlı olsun mete can
[YT]ssnOSXoxYa8[/YT]
Saolasın ALLAH sanada burgman 650 nasip eder inşallah en kısa zamanda :thumleft:sağol canım kardeşim...Allah sanada gani gani para huzur ve ktm 990 versin...
daha ne istersin be aga senin yerine ben istedim Allahtan ...![]()