Fakir ve sarı çizmeli pandanız PCX e terfi etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metehan'ım, kardeşim hayırlı olsun. Mesajı geç yazdım ama baştan beri okuyorum. Pcx takip ettiğim bir motordu, beğenirdim, sen aldın çok sevindim. Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Telefonun içinde teşekkür ederim. Bayramını da kutlarım. Kal sağlıcakla.

sağolasın hacım...aga bir tel rehberi var görmen lazım...sanırsın ki mahallenin kaşar orspusuyum...:queen:

ama gönüldeki rehberde o kadar kişi yok hacı...severim seni irtibatı koparmayalım reis...

metehan abi bu pcx cubuftan azmı yakıyor :D

kesinlikle daha az yakıyor hacım ve aynı performans...hatta eğimde uzak ara fark açıyor...tek sıkıntım rüzgar şu an...onuda bir diz örtüsüyle aşıcam ama zamanla olucak bu...

:silent: plakayı aldınmı??

aldım abi...dün hallettim işlerimi...ama servise gidecem monte etmeleri için...

Motosikleti
Hornet
Hayırlı olsun metehan abi:) İnş önümüzdeki senelerde cbf 600lülede görürük seni..
Bence cbr'ı takas ettim.Hyo'ya terfi ettim bakalım ne kadar hayırlı olcak..Allah utandırmasın :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abi 3-5 tane fotoğraf ekler misin?Yakışıklısından:)

İşte canlı canlı METE-HAN vede yeni motorunun videosu nazar etme ne olur,çalış seninde olur desem.

Tekrar hayırlı olsun mete can

[YT]ssnOSXoxYa8[/YT]

GÜLE GÜLE KULLAN scooter doğru seçim bende scoter kulanıyorum genellikle

HAyılrlı olsun METEHAN abi...
güzel seçim yapmışsın güle güle kullan ALLAH kazalardan belalardan korusun...

Bence bundan Sonrası CBF 600 değil, Kymco Downtown 300i
[YT]cPslaUJpr_A[/YT]

mete kardeş hayırlı uğurlu olsun güzel makina,güle güle kullan.Allah c.c. nazardan kazadan beladan korusun.takiplediğim kadarıynan sitenin en sevilen üyelerindensin ,en azından ben öyle düşünüyorum. :) dostlarının çok oluşu,yüreğinin cüssenle orantılı olduğunun ispatı gibin.bundan 2 yıl önce istanbul a ameliyat olmak için taa adıyaman dan gelmiştim.istanbul a gelmişken seninle tanışmayıda umuyordum bu sebeple burdan telefon numaranı yanıma kaydetmiştim,fekat olmadı.ameliyat oldum ve hemen memlekete dönmek zorunda kaldım. inşallah birgün yüz yüze görüşür tanışırız.Tekrar makinan hayırlı olsun.Allah daha güzellerini,daha iyilerini nasip etsin.

sağol canım kardeşim...Allah sanada gani gani para huzur ve ktm 990 versin...

daha ne istersin be aga senin yerine ben istedim Allahtan ...:p

Hayırlı olsun metehan abi:) İnş önümüzdeki senelerde cbf 600lülede görürük seni..
Bence cbr'ı takas ettim.Hyo'ya terfi ettim bakalım ne kadar hayırlı olcak..Allah utandırmasın :)

vay gangam sağol varol...koptuk be hacı..Gökhan Konşuk seni hasretle anar...:po da olur nasipse varsa ömrümüz nefesimiz yeterse...ama 600 çapı yok bende gibi belimizi büker gibi...:p hayırlısı olsun aga hyoda yakışır sana...

Abi 3-5 tane fotoğraf ekler misin?Yakışıklısından:)

aga uygun bir zabah işyerimde fotolar çekeyim ...akşam vakti düzgün bişeyler çekemedim...güzel makina yeminle namıssız...

İşte canlı canlı METE-HAN vede yeni motorunun videosu nazar etme ne olur,çalış seninde olur desem.

[YT]ssnOSXoxYa8[/YT]

vay sipidi abi Allah sizlerden hoşnut olsun...biraz minyon ama bunun 250 si olsa var ya abovvv dadından yinmez...

GÜLE GÜLE KULLAN scooter doğru seçim bende scoter kulanıyorum genellikle

eyvallah ganga hakkımızda hayırlısı...

hayırlı olsun.......

vay devrem özledik seni habarın olsun...

HAyılrlı olsun METEHAN abi...
güzel seçim yapmışsın güle güle kullan ALLAH kazalardan belalardan korusun...

vay canım kardeşim sevgiler bizden sana kolay gelsin...

Bence bundan Sonrası CBF 600 değil, Kymco Downtown 300i
A[/YT]

ganga inan büyüklerde henüz gözüm yok...memlekete birde bununla gideyim...oh mis mis rampada bayılma yok vites düşme yok...deli makina aga görmelisin...

mete kardeş hayırlı uğurlu olsun güzel makina,güle güle kullan.Allah c.c. nazardan kazadan beladan korusun.takiplediğim kadarıynan sitenin en sevilen üyelerindensin ,en azından ben öyle düşünüyorum. :) dostlarının çok oluşu,yüreğinin cüssenle orantılı olduğunun ispatı gibin.bundan 2 yıl önce istanbul a ameliyat olmak için taa adıyaman dan gelmiştim.istanbul a gelmişken seninle tanışmayıda umuyordum bu sebeple burdan telefon numaranı yanıma kaydetmiştim,fekat olmadı.ameliyat oldum ve hemen memlekete dönmek zorunda kaldım. inşallah birgün yüz yüze görüşür tanışırız.Tekrar makinan hayırlı olsun.Allah daha güzellerini,daha iyilerini nasip etsin.

dostum sevgi saygı karşılıklı...bende seviyorum MT yi ve üyelerini...ulen keşke arayaydın be...valla hastaneye gelirdim yav...sıkıntı neydi kıl dönmesi falanmı...:queen: siteden laptopdan yazaydın be hacı yine uğrardım...hepimize nasip olsun hacı...bu arada devremsin yani 2005 MT devrem...:p

okg

Hayırlı olsun.Pek scooter sevmeme rağmen istisna motorlardan biri oldu benim için(xmax gibi).Gayet yaşıkışlı bir makina=)

metehan abim dün gidip kask mont ve dizliğimi aldım.. ay başında da bütçem yeterli olucak ozman bende bi pcx kapıcam ( inş bulabilirsem ) yanına gelip tecrübelerinden yarlanmayı isterim =))

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Önce banstarlığı sonra CBF'i bıraktı; 2012'de Metehandro'dan bombalar bekliyoruz :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun.ALLAH (c.c) kaza bela vermesin inşAllah.Benimde kanıma girdin şimdi.kilometren ilerledikçe izlenimlerini bekliyoruz.

F54

[YT]ssnOSXoxYa8[/YT]
abi senin karizman yeter be sarı çizmelerinden sen sorumlusun:queen: ama mont eldiven yapmışsın birde garibanım dersin duygu sömürüsü yaparsın utanmadan:bounce: ama konbineyi bozmuşsun sarı palto yu çıkarınca siyah mont yakışmamış yani:p

Maşallah, nazar değmesin. Çok güzel motosiklet Metehan abi, hayırlı olsun. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar