Şuan motosiklet bölümümde yazan cup var. Ama hem kalite hem stil nedeniyle artık bana yetmiyor. O nedenle CBR 125 alacağım.
hocam fazla tepki alabilirsin bu foruma bu yazılır mı yahuCbr aslında yüzüne bakılcak motorsiklet değilde napalım paranın gözü kör olsunAz birşey daha üstüne para koyup alabilcek durumda olsam 4 ay motorun gelmesini hiç beklemeden yzf veya gtr250 hiç olmadı ninja 250 alırdım başlangıç için .
2012 dedi banada bayisi elimize 2012 diye vericekler 2011 modeli fazladan para vericez bide :S Getirtmeyi düşündümde aradım hatta bulamadım motor yok dediler hep hem bayiler yanaşmaz ödemeyi nakit yapsak sorun değilde nakit ödeme yapmıycam.gpr derbinin ürünü italyan.çok kaliteli bir motor.fakat sıfırı yok.cbr bayii de yok diosunuz da sahibinden de antalya da bir bayii de var sanırım.arayıp getirtmeyi neden düşünmüyorsunuz.bende istanbul mototaldan aldım adana bayii sinde yoktu.otobüsle adanaya getirttim.
Kredi kartı vadeli filan birşeyler yapıcaz artık ama ben birçok yeri aradım burdan telefonla hepsinin dediği tek şey 2012 ocak yada şubatı gibi geleceği fiyat konusunda birşey söylemiyorlar artıcakmış ama ne kadar bakalım.Bulabilsem atlayıp gidicemde motor elinde olan bayide bulamadım zaten.kredi kullanacaksın anladığım kadarıyla yani elinde olan bir bayii bulursan olmadı atlar gidersin halledilir o ama önemli olan motoru bulmak.umarım fiyatı abartmadan en yakın zamanda getirir bayiiler motoru şu forumda da hareketlilik olur.
Forumda baya hareketlilik var bugün![]()
@junkchanser
Dostum,cbr 125 tam ss oturuş pozisyonu olmasa bile ben scooterdan geçen biri olarak başta çok ağrı yaptırdı bana.YZF 125'te düşünemiyorum.He tabi aynı fiyat olsaydı,hatta arada 1 lira daha fazla fark etseydi yzf alırdım orası ayrı.Ayrıca neden cbr ile 200-300 km yol yapılmasın.100 lük cubla nereleri dolaşıyorlar.CBR 125 bence geziler için çok uygun bir motor bu kategoride.