Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ingilizcesi :D

http://www.ebay.co.uk/itm/Honda-New-2011-CBR125R-HID-XENON-H4-Hi-Low-Headlamp-Conversion-NEW-/170728033941?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item27c02f0e95

Öncelikle hoşgeldin dostum.Sende söylediğin gibi 125 lik bi motordan buji,egzost,hava filtresi değiştirerek bir sonuç alamassın.Aksine iridium performans buji uzun ömürlüdür fakat yüksek hacimli motosikletlerde performansa katkısı olur.Bende zamanında bu işe girişicektim ama vazgeçtim.Forumdan çoğu tecrübeli abimiz aynı cevapları verdi.Kaliteli komple bir performans egzost'un ( tiger filan değil, arrow,leo vince,devil) gibi bunların motora bir zararı olmaz ama gözle görülür bir etkiside olmaz.Ama hava filtresi ve buji takanların bazılarının performans kaybı yaşadığını bile gördüm.

---------- Post added at 11:51 ---------- Previous post was at 11:08 ----------

http://www.ebay.it/itm/Honda-New-20...41?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item27c02f0e95

Nasıldır arkadaşlar ?

herkese merhaba arkadaşlar.ilk motoru cbr125r ile ybr125 arasında kalan bir bayan olarak başlangıç için seçilecek motorun süpersport olması doğru mu?

herkese merhaba arkadaşlar.ilk motoru cbr125r ile ybr125 arasında kalan bir bayan olarak başlangıç için seçilecek motorun süpersport olması doğru mu?

ikisini de dene hangisini daha rahat kullanabilirim diyorsan hangisinden zevk alıyorsan onu seç , ss olsa nolacak 125 lik motordan çok kasma :)

ayrıca bende haftaya ya bugün ya da yarın kuşadasına doğru dolaşmaya çıkacağım bu hafta vizeler bi bitsin varya :)

daha önce kullanmışlığın çok yok sanırım o yüzden oturuş pozisyonu biraz seni tedirgin edebilir ama hevesliysen çok kolay alışırsın , ybr falan çok sıradan düz gelir binmek istemezsin .

ikisini de dene hangisini daha rahat kullanabilirim diyorsan hangisinden zevk alıyorsan onu seç , ss olsa nolacak 125 lik motordan çok kasma :)

ayrıca bende haftaya ya bugün ya da yarın kuşadasına doğru dolaşmaya çıkacağım bu hafta vizeler bi bitsin varya :)
foto çekmeyi ihmal etme forza.vizeler bitsin bende bir gezeyim.

evet ilk deneyimim olacak.güvenli sürüş teknikleri kursuna da gitmek istiyorum.bir çok sürücü kursu ehliyet alırken bu kursu vermiyor bu konuda özel kurs tercih edicem büyük olasılıkla..

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:31 ----------

bir de sıfır almayı düşünüyorum bu konudaki fikriniz nedir?

görüşelim bir ara blackbaron artçı olarak gelmek istersen akşamları falan taklıyoruz 10 12 motor:)

immomoto hoş geldin öncelikle.Motoru rahatlıkla sürersin merak etme hayatımda hiç motor sürmeyip 600cc kullanabilmiştim rahatlıkla.125 cc supersportu hayli hayli kullanırsın yani 0 alıcakmışsın duyduğuma göre bulursan banada haber ver bende alıcam motoruda piyasada yok 4 ay beklememiz gerekiyormuş.

İnşaallah :cat: Lâkin artçılık bana göre değil; bence hava da müsait değil. Nisan-Mayısta CBR'a geçersem onunla gidip gelirim, konvoya dahil olurum. :cat:

teşekkür ederim junckhanser.beklentilermi karşılayan tek motor cbr125r.bekleme süresini göze almıştım ama o kadar sürüyormuş.

4 ay beklenmez aslında ama Honda gibi bir markanın böyle bir motoru nasıl piyasada bulunmuyor onuda anlamış değilim.

sanırım süpersport modellerinde performansı yüksek bütçesi düşük olmasından dolayı..benim honda cbr125r dan beklentim sadece sürüş teknikleri kazanmak.sonrasında racinge geçmek istiyorum.

YZF R-125'te Brembo ama CBR 125 R'ın üstündeki frenin markası nedir? Umarım Honda da Brembo kullanmıştır. :cat: Bu arada Türkiye'de bir bayanın motosikletten öte, 'racing'e gönül vermesi çok sevindirici. Tebrik ederim. :)

teşekkür ederim.henüz uzun yola ve trfaiğe çıkmış değilim.(bu da olacak:)yaza sıcak ülkelere sıcak bir grupla yolculuk niyetim.:)

Rica ederim. :) Benim de uzun yol tecrübem yok ama başlangıç olarak Ayvalık, Behramkale, Bozcaada sonrasında Çanakkale gezisi gibi bir planım var. Motosiklete olan ilginize hayran kaldım; tanıştığımıza memnun oldum. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar