blackbaron hangi bölümdesin bende bau mmf deyim ??
Tarih bölümü Fen-Edebiyat. :cat:
blackbaron hangi bölümdesin bende bau mmf deyim ??
Öncelikle hoşgeldin dostum.Sende söylediğin gibi 125 lik bi motordan buji,egzost,hava filtresi değiştirerek bir sonuç alamassın.Aksine iridium performans buji uzun ömürlüdür fakat yüksek hacimli motosikletlerde performansa katkısı olur.Bende zamanında bu işe girişicektim ama vazgeçtim.Forumdan çoğu tecrübeli abimiz aynı cevapları verdi.Kaliteli komple bir performans egzost'un ( tiger filan değil, arrow,leo vince,devil) gibi bunların motora bir zararı olmaz ama gözle görülür bir etkiside olmaz.Ama hava filtresi ve buji takanların bazılarının performans kaybı yaşadığını bile gördüm.
---------- Post added at 11:51 ---------- Previous post was at 11:08 ----------
http://www.ebay.it/itm/Honda-New-20...41?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item27c02f0e95
Nasıldır arkadaşlar ?
herkese merhaba arkadaşlar.ilk motoru cbr125r ile ybr125 arasında kalan bir bayan olarak başlangıç için seçilecek motorun süpersport olması doğru mu?
foto çekmeyi ihmal etme forza.vizeler bitsin bende bir gezeyim.ikisini de dene hangisini daha rahat kullanabilirim diyorsan hangisinden zevk alıyorsan onu seç , ss olsa nolacak 125 lik motordan çok kasma![]()
ayrıca bende haftaya ya bugün ya da yarın kuşadasına doğru dolaşmaya çıkacağım bu hafta vizeler bi bitsin varya![]()