Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hmm sende haklısın zaten daha yolun başındasın 10-15 bin km ye kadar hiç bir sıkıntı olmaz motorda o zaman kadarda satarsın bence zaten hayırlısı olsun sadece sordum güle güle kullan tekrar
bu arada 50-100 km de azalma olmaz zaten o kadarda değil motor yağını değiştirdikten ilk 1000 km dolduktan sonra azalmaya başlıyor benim bildiğim 1000 km ye kadar sıkıntı yoktur

Bende yabancıyım motora. Tam bilemiyorum. Doğrudur yani 1000'den sonraysa. Motor gayet kuvvetli titreşim yok gibi bişey. Memnunum yani. Birtek sevmediğim yönü aynaları. Hiçbir işe yaramıyorlar malesef. Çok güzel çok kaliteli ama arkamı göremedikten sonra pek bir anlamı yok. Ybr aynası alıp takmayı düşünüyorum.

Bende yabancıyım motora. Tam bilemiyorum. Doğrudur yani 1000'den sonraysa. Motor gayet kuvvetli titreşim yok gibi bişey. Memnunum yani. Birtek sevmediğim yönü aynaları. Hiçbir işe yaramıyorlar malesef. Çok güzel çok kaliteli ama arkamı göremedikten sonra pek bir anlamı yok. Ybr aynası alıp takmayı düşünüyorum.

evet aynalarını sevmiyorlar galiba ben ybrnin aynalarını taktıklarını çok duydum cbf e

walla bilmiyorum da metehan da gelmiyor. Benim de memleketten misafirim geliyor bakalım bi ayar çekmeye çalışacağım
olmadı direkt buluşma yerine geleceğim

syn pazar günü kop gel sapanca gezisine:)
yol yapmış olursun hemde:)

Eyvallah abi. Başka zaman inşallah. Ben tatlı su motorcusuyum soğukta mümkün değil çıkmam yola. Buralarda geziniyorum o bile yetiyor bana. 300 km oldu motorum. Soğuk iliklerime işliyor Edirne soğuğu nasıldır bilirmisiniz? :)

slm arkadaşlar nasılsınız bakalım hafta sonu geliyor ve gezi planları yapıyorsunuz bakıyorum :D

a.s S.a beyler sinyal verdikten sonra sinyalin sesini duyan var mı merak ediyorum ben sadece motor çalışmıyorken duyuyorum sinyal sesini

iyi dedin hoş dedin de aga 2004 model (7 yaşında) motora 3.100 lira dedin :flower: 100 lira alım satım, 50 lira sigorta.eder 3,250 lira.tabi saygı duyarım, motor senin, istersen 3,500 dersin ve kimse bişey diyemez.bize de hayırlı satışlar demek düşer :wiinkk:
Evet doğru bizim Rafi 7 yaşında ama ruhu genç :cherry: daha 12.000 km de hem soyuda asil safkan orjinal japondur kendisi :mrgreen: diğerleri gibi çinlilerle kız alıp verip akraba olmamıştır yani:p hem ben sana tavsiye ederken illa bu fiyat olacak demedimki insan bi pazarlık için elimizi tutar (özelimize yazar) dı yafs :mrgreen: her neyse sağlık olsun benim pişmanlığım yok çok şükür dediğin gibi alan alıversin gali:bounce: bu arada F54 ün tavsiye ettiği motorda temiz bi şeye benziyor kaçırma da bisikletten kurtul bence :rendeer:

bisikletten kurtulmak olmaz agam :) anca kardeş gelir bisikletin yanına.bu arada bisikletim Salcano Astro 211 MD. çift papatya disk var :queen: bi de motor aldım mı yanına...4 tekeri bulmuş olurum.motor alma konusunda pusuya yattım bekliyorum resmen.bi yandan 0 ybr esd alıp uzuun yıllar kullanayım diyorum.ailem " maynun iştahlısın seneye yetmiyor deyip büyüğünü istersin " diyor :cherry: .bi beden büyüğünü alıp seneye de süreyim diye de düşünüyorum.çok karmaşık bir ruh hali yani.hayırlısı

Hayır yanlış anlama bisikletten kurtul derken gezilere bisikletle gitmekten kurtul demek istedim :p sen hele küçüğünü bi alda büyütmek büyüğünü almak daha kolay inan:rendeer: havuzun başındaki can simidini takmış duran çocuk gibisindir şimdi bilirim :cat: biri itse seni havuza daha önce neden girmemişim dersin eminim :bounce: --EGELİM 43 12055 KM-

hocam öncesinde motor deneyimim var.ilk kullandığım motor honda titandı.sonra 250lik chopper aldım. bu yaz antalyadan kocaeline geldim güzel bir gezi yaptım ve izmitte motoru sattım.şimdi dönüm noktasındayım işte.250likten 125e binince tork ve hız düşecek, peki bu durum beni rahatsız edecek mi?motordan beklentimi de tam bilmiyorum aslında.kumar oynuyor gibiyim şuan :pr: çelişkilerle dolu yani zihnim

bisikletten kurtulmak olmaz agam :) anca kardeş gelir bisikletin yanına.bu arada bisikletim Salcano Astro 211 MD. çift papatya disk var :queen: bi de motor aldım mı yanına...4 tekeri bulmuş olurum.motor alma konusunda pusuya yattım bekliyorum resmen.bi yandan 0 ybr esd alıp uzuun yıllar kullanayım diyorum.ailem " maynun iştahlısın seneye yetmiyor deyip büyüğünü istersin " diyor :cherry: .bi beden büyüğünü alıp seneye de süreyim diye de düşünüyorum.çok karmaşık bir ruh hali yani.hayırlısı

kardeş gel sana benim motordan alalım bisikletle kardeş olurlar 2 tane salcanon olur :D

kardeş iyi diyorsun da satmak istersem ya da ne bileyim değiştirmek istediğimde elimden çıkarmam zor olur salcanoyu.akışına bıraktım motor olayını artık.hayırlısı olsun diyorum yani ;)

kardeş iyi diyorsun da satmak istersem ya da ne bileyim değiştirmek istediğimde elimden çıkarmam zor olur salcanoyu.akışına bıraktım motor olayını artık.hayırlısı olsun diyorum yani ;)

orası doğru ona birşey diyemem ama uzun süre kullanırım dersen öneririm fiyatı ucuzluğundan parçada da sorun yok ybrnin parçalarını al al tak :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar