hayattan fişi çekmiş haldeyim....
yarın arabıyıda veriyorum inşaAllah bir aksilik çıkmazsa....
bakalım mevlam neyler....
eyvallah kardeşim benim...Hayırlısı olsun abi. Allah daha iyilerine binmeyi nasip eder inşallah.
Hangi siteden sipariş veriyorsun?
Eğer iyi bir alış-veriş sitesi ise ;
örneğin bu sabah sipariş verirsin kargoya teslim ederler daha sonra ertesi gün elinde olur.
Ama işini iyi yapan bi site olmasına dikkat et.
Benim tavsiye edebileceğim ve sürekli birşeyler aldığım site feyizoglu.com
selamlar ipone çilek aromalı yağ egsoz dan çilek kokusumu çıkarıyo??
evet fatih öyle bir yağ var çilek li muzlu karpuzlu:queen:
Süpermiş ya Desenize heryer meyve bahçesi gibi mis kokacakselamlar ipone çilek aromalı yağ egsoz dan çilek kokusumu çıkarıyo??
heralde yağ kokmuyor fatih
alay falan değil o iş öyle ee teknoloji gelişiyoranladım abi bedne diyorum ne çileği alay mı ediyorlar
Yalnız o arkadaşın dediği 2 zamanlılar için. Arkadaşın bws'sine almıştık. Çilekli ipone gayet çilek kokuyordu yani. 4 zamanlı için yok diye biliyorum yağ yakmadığı için egzozdan koku gelmeyecektir. Ama eğer 4T için olan varsa alayım ben cbf nasıl olsa yağ yakıcak mis gibi kokar ortalık![]()
anladım abi 2 zamanlılarda doğayı kokutmasınlar pis diye yapmışlardır olabilir abi birde sana birşey diyeceğim yağ yakacağını bile bile neden alıyorsunuz bu motoru ha yanlış anlama sen kabullenmiş gibi yağ yakacak zaten dedin ya o açıdan soruyorum
Benim size abi demem lazım yanlışlık var burda. Benim yaş daha 19. Yağ yakmasının bir sakıncası yok ki yani. Ben daha öncede söyledim ybr'de olurdu cbf'de hangisi daha uygunsa onu alıcam dedim. Cbf'yi epey uygun aldım. Bizim işimiz ticaret serbest piyasa. Binerim hevesimi alırım yarın öbür gün adamın biri tutar önüme atar parayı hemen gider veririm motorun satışını. Yağ yakma konusu 2007'den beri var. motorum 300 km oldu bugün eve geldim bir bakalım yağ ne alemde diye tam anlayamadım ama eksiltme falan görmedim ama. Aynı fabrika üretimi motorlar olduğu için muhakkak eksiltecektir. Motorumdan herhangi bir şikayetim yok. Maşallahı var. Sonuçta 2011 model motor. Yeterki teklemesin. Şu ana kadar 4 kez denedim teklemedi. İlerde bir sorun olur mu bilemem.