Gaz Kesici Var Motorlarda O Olayın Olması Düşük Bir İhtimal.hyo 250 de 170-180 lerde krank kırdırıyorlardı, cbr yok mu öyle şeylerya da henüz kimse beceremedi mi?
hayırlı olsun bende cbr 250 alalı 3 gün oldu çok iyi bir tercih bencemotorlar ağır 160 kilo 3 kişi bile yüklenip zor götürürler ama garanti olsun diyorsan direksiyon kitli iken bir de disk kilidi tak
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:16 ----------
motorum yarın yani bu saat itibariyle bugün veya cumartesi gelecek demişlerdi heyecandan uyuyamıyorum.ilk motorum chopperdi.ama bunu kullanmak daha kolay geldi bana chopperda denge olayı daha zor motorla birleşemiyorsun bir bütün olamıyorsun yatma olayı olmadığı için dönüşler turlar çok zor cbr gerçekten çok rahat bir motor 125 liğini denemiştim bir kaç kez.
Çözüm olmaz belki ama faydası olur. Bisiklet sporcularının kullandığı altı süngerli pedli taytlar var. Pantolon içine giyilebilir uzun yolculukta. Fiyatlarıda uygun kipalarda bisiklet reyonlarında satılıyor. Ben bir ara bisiklet sporu yaparken kullandım. Rahatsızlık geçene kadar geçici kullanılabilir. Hemde kışın sıcak tutar.
motorlar ağır 160 kilo 3 kişi bile yüklenip zor götürürler ama garanti olsun diyorsan direksiyon kitli iken bir de disk kilidi tak
.
Yazın daha öncedende gittiğimiz suadiye marmaris cafede artık motosiklet kullanıcılarına %10 indirim yapılmaktaymış.Bizde onların bizlere bu jestlerine karşılık bu pazar sabahı suadiye marmaris cafeye sabah kahvaltısına gidelim dedik.Ama bu sefer sadece cbr250r-ninja250r-gt250r kullanıcıları olarak yapalım ve bütün 250cc kullanıcılarıyla anılarımızı paylaşalım hoş bir pazar sabahı geçirelim.Herkes 250cc kullanıcısı arkadaşlarını davet edebilir.Buluşma noktası saatler cumartesi günü belirlenecektir.Kahvaltı sonrası ufak bi program yaza grup sürüşüyle bir iki tur olabilir
Etkinliği açtım bütün GT250R-CBR250R-Ninja250R kullanıcılarını bekleriz.Herkes 250cc kullanıcısı arkadaşlarını davet edebilir.
http://www.facebook.com/event.php?eid=307976065896806
@CaptainHakan
Eevet hocam herkesden katılım bekliyoruz.250cc nin tek dostu 250cc![]()
Grup sürüşlerinde 125 kullanıcıları yetişmekte sıkıntı çekiyolar 600kullanıcılarıda bize hızlı geliyor
sonuç itibariyle herkes 250 olunca grup sürüşü keyfini tam olarak alabiliyoruz. trafiğin yolun durumuna göre 100-120km hıza çıktığımızda oluyor.
kesinlikle güvenlik açısından kimsenin tereddütü olmasın grup sürüşünde uyum içinde kullanıyoruz
alarmlı disk kilidi bunu duymamıştım.hareket edince mi ötmeye başlıyor.halat kilitleride demir makasıyla rahatça kesiyorlarmış kapalı alan şart galiba.
alarmlı disk klidi almayın hiç tavsiye etmem hem pahalı kullanışlı değil o paraya daha sağlam klidler varAlarmlı disk kilidi mevcut, internette ve motor marketlerde satılıyor çok da pahalı değil ama gece koruması için çok sağlıklı değil. Üretici firmalar alarmın sesinin çıkması için küçük bir delik koymuşlar, hırkızlar çalma teşebbüsünde bu deliğe ve çevresine silikon sıkaraktan sesi engelliyorlar.