Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

lastikler irc marka(orta kalite). 250cc kullanan bir arkadaş virajı alamayıp yoldan çıkmıştı herhalde.bu arada ninjada da bizim lastiklerden var.neden bu lastikleri kullanıyorlar anlamıyorum.fiyatını 200 lira fazla yapsınlar lastikler kaliteli olsun.ama ama ama....

Şubat ayında teslimat gelicekmiş yeni şuan ülkeye girişi yok motorların bayisinden öğrendim.Şubatta gönderilcekmiş motorlar o zamana kadar bulursak bir yerden alıcaz inşallah nasıl olcak bakalım :S

Sağolasın öğrendiğim iyi oldu. :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:59 ----------

lastikler irc marka(orta kalite). 250cc kullanan bir arkadaş virajı alamayıp yoldan çıkmıştı herhalde.bu arada ninjada da bizim lastiklerden var.neden bu lastikleri kullanıyorlar anlamıyorum.fiyatını 200 lira fazla yapsınlar lastikler kaliteli olsun.ama ama ama....

Aynen katılıyorum. :cat: Aldıktan sonra lastiklerini değiştirmeye değer mi peki? Metzeler veya Michelin'le?

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:01 ----------

Arkadaşlar, Altın elbiseli adam gibi pratik bilgiler veren başka bir tv programı yada video serisi varmı?

Ben görmedim.

hocam ebay de bir çok şey ucuz mesela zippo's 600 lük aynalarını sanırım 80 lira gibi bir fiyata almıştı türkiyeden.(yan sanayi)ebay de 25 dolara görmüştüm.kalite konusunda tabii ki biraz şansa kalıyor.sonuçta orijinal aynalar değil, standart yapmışlar.

valla kardeş verdiğin linkdeki aynaları şahsen ben beğenmedim yakışmaz.ama sana 600 rr aynası tavsiye ederim ben hyosungum için getirtmiştim sanırım kargo dahil 45 tl mal olmuştu hem yeni kasa cbr daha cok yakısır orjınalleri biraz uzun

valla kardeş verdiğin linkdeki aynaları şahsen ben beğenmedim yakışmaz.ama sana 600 rr aynası tavsiye ederim ben hyosungum için getirtmiştim sanırım kargo dahil 45 tl mal olmuştu hem yeni kasa cbr daha cok yakısır orjınalleri biraz uzun
bende 600rr ın aynalarını düşünüyorum zaten ama ekstra olarak bu da denenebilir bir fiyatta.

selam herkese benim bir problemim var arkadaşlar motorsiklet uzun zamandır çalışmıyor akşam bi çalıştırayım dedim oda ne kontağı çevirdim hiç bir tepki yok ne ışık nede bir ses aku boşaldı sanırım gerçi daha 6 aylık motor ama neden bitti bilmiyorum acaba vurdursam bir sorun olurmu yeni kasalarda boyle sorunla karşılaşan oldumu acaba elektronik beyinli ve dijital olduğu için vurdursam sorun yaşarmıyım

selam herkese benim bir problemim var arkadaşlar motorsiklet uzun zamandır çalışmıyor akşam bi çalıştırayım dedim oda ne kontağı çevirdim hiç bir tepki yok ne ışık nede bir ses aku boşaldı sanırım gerçi daha 6 aylık motor ama neden bitti bilmiyorum acaba vurdursam bir sorun olurmu yeni kasalarda boyle sorunla karşılaşan oldumu acaba elektronik beyinli ve dijital olduğu için vurdursam sorun yaşarmıyım

Aküm bittiğinde vurdurmuştum bir sorun yaşamadım

benimkide 15 güne yaklaşıyor. sen öncede 1-2 hafta aralıklı 30-40 dakikadan az turladıysan zaten zayıf düşmüş olabilir. Ama yinede olmaması lazım. Kışın aküyü tam şarj edip kutup başlarını sökünce 3-4 ayda olsa boşalmaz. çok iyi anlamam ama elektrik hiç yoksa bujiyi nasıl ateşlicek vurdururken?

Iste bende onu merak ediyorum ve endiseliyim bakalim bi deniycam ama korkuyorum bir sorun olur diye

vurdurma olayı nasıl oluyor arkadaslar bılgım yok fazla
yokus basından asagı mı sallanıyorsunuz ?

benımde 5 gun olacak bınmeyelı
bugun calıstırayım zaten 500 km olacak bugun yaglarım zıncırını felan :)

peki vurdurduktan sonra aku kendını sarj edınce dıger calıstırmalarda problem oluyor mu ?

benımde 5 gun olacak bınmeyelı
bugun calıstırayım zaten 500 km olacak bugun yaglarım zıncırını felan :)

peki vurdurduktan sonra aku kendını sarj edınce dıger calıstırmalarda problem oluyor mu ?

Valla bu konuda fazlabilgim yok ama bende calistirabilirsen bir iki saat dolasip sonrasinda 2 3 gunde bir 10 20 dakika calistiricam tipki bir bebek gibi bakmak lazim demmekki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar