Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yaşınız Kaç?

• Kullanılan toplam oy
    8,042
23 yaşındayım...üniversite öğrencisiyim...henüz askerlik yapmadığım maalesef vatan hainiyim..:p adamdan saymıyorlar ağbii...ne kız veriyorlar ne iş...dağa çıksak tepeler yüksek üşürüm oralarda...:p babam ölürse ev bana kalacak...evi satcam 230 bin gaymeye 12 tane sıfır beyaz kasa cbf 600 alıcam Honda bayisinden...:queen:hayata inat sisteme inat babama inat...onun hayatın olağan akışı çerçevesinde göçmesini bekliyorum...:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
39 askeri danışmanlık ve haftasonları yakın dövüş eğitimi ama hayalim harley davidson servisi açmak

39 askeri danışmanlık ve haftasonları yakın dövüş eğitimi ama hayalim harley davidson servisi açmak

askeri danışmanlık nasıl oluyor hacım...bi açsana mevzuyu...bir ofisin varmı ziyaret etmek isterim...emekli askersin kesin o zaman...hemen binbaşıyken kanun çıkmadan genç emekli olam yatam dedin muhtemelen...:p

Yaş oldu 21.Yeni başladım 2. üniversiteme.Birincisi 2 yıllıktı.2. sınıfta uzadı.Ben de ayrılıp jeoloji mühendisliği kazanıp oraya geldim.Çalışmıyorum.Baba parası ile yaşıyorum diyebiliriz.Ağırıma gitse de durum böyle.. :=) Diğer arkadaşlara başarılar diliyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
askeri danışmanlık nasıl oluyor hacım...bi açsana mevzuyu...bir ofisin varmı ziyaret etmek isterim...emekli askersin kesin o zaman...hemen binbaşıyken kanun çıkmadan genç emekli olam yatam dedin muhtemelen...:p
Ayrıntısına pek fazla girmeden,gerekli görülen birimlere yakın dövüş ve sesiz şekilde etkisiz hala getirme diyelim :) asla silahı savunmadım

Forumdan Uzaklaştırıldı
aslında sen bize yardımcı olabilirsin şu motorların devra şemalarında dimi :) bu topic iyi bence ben mesela iyi tamir ederim elektirikden anlıyan birini buluruz sonra devreden o ne güzel servise gitmeye gerek kalmıcak :)

Elimden gelecek birşey olursa daima.. Aslında Türkiye'deki motosikletler için yapılabilecek çok güzel uygulamalar var ama adet/maliyet meselelerinden yaklaşamıyorum.. Mesela 125 cc için bir enjeksiyon sistemi hiç fena olmazdı..

Bir tekstil fabrikasında üretim ve planlama bölümünün tek ve daimi üyesi =)

Forumdan Uzaklaştırıldı
27 yaşında kendi halinde bir inqilizce öqretmeniyim

Merhabalar Yaşım 17 Öğrenciyim,Elektronik Sistem Uzmanıyım(Baba mesleğim) vede GSR ciyim !!

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar