Kaza Yaptım Yardım Lütfen

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar Yaklaşık 15 Dk Önce 01 r 5780 plakalı araç solumdan hızlı bi şekilde gelerek Aynama Sürttü ve ve geçti aracını biraz ileri çekti ve bagırarak üstüme yürüdü adam 3-4 katım oldugu için bisi yapamadım ilk defa böyle bi kaza yaptım o an ne yapacagımı bilemedim adam sanki haklıymış gibi bide üste çıktı küfür etti trafik çagırmak için nereyi arıcam onu bile bilmedigim için bisi yapamadım sadece plakayı aldım yanındaki şahıs adamı sakinleştirdi götürdü o kadar trafik çagırın dememe ragmen hiç sallamadılar ve binip gittiler. Bu Tarz Bi Durumla Karşı Karşıya Kaldıgımda Ne Yapmam Gerekir ? .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Geçmiş olsun. Kaza yerinde tutanak tutmanız gerekiyordu. Eğer kamera kaydı falan yoksa yapabileceğin bir şey yok gibi.

motoru hiç hareket ettirmeden 154 trafik polisini aramalısın

Bu numara 4-5 yıldır kullanılmıyor. Gerektiğinde 155'i arayabilirsiniz.

yakınlarda mobese kamerası ya da özel güvenlik kamerası varsa onları kullanabilirsin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çarpan Adam Küfür Etti Ve Üstüme Yürüdü Bu Yönden Yapabilicegimiz Bisi Varmıydı ?

Mobese Kayıtlarına Nerden Ulaşabilirim

slayerin dediği gibi kamera falan yoksa hiçbirşey yapamıyorsun. mahkeme takipsizlikle sonuçlandırıyor. 3 sene önce scooterime drurken birden geri geri geldi adam ön tarafını kırdı, üstüme yürüduler sonra bastılar gittiler. plakayı aldım, karakola başvurdum. 3 ay sonra takipsizlik geldi. anlıcagın canım türkiyemde durum böyle.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çarpan Adam Küfür Etti Ve Üstüme Yürüdü Bu Yönden Yapabilicegimiz Bisi Varmıydı ?

Dediğim gibi kamera kaydı falan yoksa yapabileceğin bir şey yok. Adamdan şikayetçi olabilir, aracına verdiği hasar için de tutanak tutturabilirsin ama kanıtlayamayacağın için boşuna uğraşmış olursun. Böyle çarpıp kaçma durumlarında polis hikayeden bir tutanak tutar. Eğer adam gelip de evet çarptım deyip kabul etmezse o da hiç bir işe yaramaz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Texas tan Farksız Bi Yerde Yaşıyoruz Desenize Herkez İstedigini Yapabilicekse Yasalar Ne İşe Yarıyor Bu Kadar Polis Kimi Koruyor ? Bu Kadar Basit Olmamalı Bence :S

Texas tan Farksız Bi Yerde Yaşıyoruz Desenize Herkez İstedigini Yapabilicekse Yasalar Ne İşe Yarıyor Bu Kadar Polis Kimi Koruyor ? Bu Kadar Basit Olmamalı Bence :S

Evet, ne yazık ki bu kadar basit. Polisin günahı yok bu arada. Ne yapsınlar ki? Adamın suçunu ispat edebilecek bir kanıt yoksa ne yapabilirler? Gerçi onlar da ispatlama şansı olsa dahi uğraşmamak için başlarından savıyorlar, bir de o yönü var.

Motosiklette ya da sende bir hasar yoksa uğraşma kısacası...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Adamın Bu Şekilde Bagırıp Üstüme Yürümesini Hazmedemiyorum Ondan Ugraşmak İstedim Ama O Kadar Saçma Bi Ülkede Yaşıyoruz Ki Ne Yasalar Bizi Koruyor Nede Bizim Bu Tür Adamlara Karşı Kendimizi Korumamıza İzin Veriliyor.

Bence mutlak suretle bulunduğun yerden trafik polisini aramalısın ve Plakayı vererek şikayette bulunmalısın. Kazaya karışan araç kaza mahalini terk ederse kamu davası açılıyor. Baya yüksek miktarda da tazminat ödüyor. Bizim işyerinde başımıza öyle bir olay geldi. Araba ile motorsiklet ufak bir kaza yaptı. Motorsiklet sürücüsü yok birşey deyip araçlar ayrıldı. 2 gün sonra motorsiklet sürücüsü gidip şikayette bulunmuş, bana araç çarpttı kaçtı diye. Mahkemeden yazı geldi baya bi 2 -3 bin tl mahkemeye taksit taksit ödendi. Kaza oranında sen %100 suçlu olsan dahi kaza yerini terk eden araç %100 suçludur. Şöyle düşün araç 10 Cm daha sağ kaysaydı ne olurdu ? Kimseden korkmamak lazım. Adam olan durup bakar karşındaki insan motorsiklet sürücüsü eline ayağına birşey olmuşmu diye.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Herkez Ayrı Bisi Söylüyo Şikayet Etme Hakkım Varmı Yokmu .s Ve Tam Olarak Nereyi Aramalıyım Böyle Bi Durumda ?

Motosikleti
VFR1200X

Mobese Kayıtlarına Nerden Ulaşabilirim

Olay anında baktın ki karşı tarafla gireceğin fiziksel mücadelede hiç şansın yok o zaman sende yanında caydırıcı bir şeyler taşıyacaksın. örnek olarak biber gazı veya elektrik şoku veren küçük el feneri görünümünde bişeyler de var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Biber Gazım Vardı Ama Üzerinde Taşımanın Cezası Varmış Diye Atmıştım.

Seçenekler: 1- Polisi arayacaksın ve derdini anlatıp şikayetçi olacaksın. 2- Kaskı kafandan çıkarıp küfür eden şahısın kafasına vuracaksın ki kask şahıstan pahalı. 3- Şahıslar çok sayıda ise abi yok bişi deyip vınlayıp bi sinir cigarası yakacaksın. Ben bir kere sinir cigarası yaktım kırmızı ışık kavgası yaptığım camları filimli şahinin arkasından 3 kişi daha kafayı uzatınca :pr:

üstüne yürüyen adama biber gazını sıkacaksın,çıktı arkadaşımı geldi onada sıkacaksın...üzerinde taşımanın suç olduğunu sanmıyorum ki tekellerde hatta ve hatta kuruyemişçilerde bile satılıyor artık...

155 i arayabilirsin 2 bilemedin 2.5 saate gelirler ölümlü veya agır yaralanmalı bi kaza varsa 1 saat iyi ihtimalle 30 dk gelirler.

Polise bok atmasını biliyorsun ama daha polis imdat'ın numarasını bilmiyorsun ? Kaç yaşındasın nerede yaşıyorsun sen sokaktaki çocuk bilir bunu ve en önemlisi ehliyetin varmı ben hiç zannetmiyorum . Gidip şikayetçi olursan kendin suçlu çıkarsın demedi deme..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar