MT İstanbul- 4. Gün Bayramlaşma + Gezi + Mangal

:) çok güzel ve videolar tıpkı MT. ciler gibi sade gösterişten uzak ve samimi,Gelemeyen arkadaşlarımızda üzülmesin dahada güzelleri olacak inşallah:):cat::cat:

:) çok güzel ve videolar tıpkı MT. ciler gibi sade gösterişten uzak ve samimi,Gelemeyen arkadaşlarımızda üzülmesin dahada güzelleri olacak inşallah:):cat::cat:

abi dönüşte silivri yaptı geldik sallandı ortalık yolda hayabusaya rast geldik gerisini sana çocuklar anlatsınlar....

Racona ters yaptım:)otobandan silivri dedi tünal abi basiretim bağlandı.geldiğim ekiple geri dönmeliydim.sen sorun olmaz git dedin ama racona uymadî:))samimiyetininiz icin cok tesekkur ediyorum.polar için Allah Razı olsun.hayatımı kurtardı:)))10 numara ekip kurmuşsunuz.Allah kalbinize göre versin.
Sorun değil yav insanın canı yol yapmak gazlamak istediğinde olur öyle şeyler.
hacı numaranı aldım. Bu hafta sonu görüşürüz dedik ama bi arkadaşın düğünü için Karabükte olucam gibi. İnş en kısa zamanda görüşürüz ;)
O polar da iyidir klasik bişe değil Outdoor malzemesidir.Polar işe yaradıysa iyi bari ben kendime almıştım daha soğuk olur diye ama üzerimdeki mont yeterliydi hava için. Nasipte varsa bağdattan gelir "polar" :D
En kısa zamanda görüşmek üzere;)

aynen tünal abi.bize gazcı team filan yakışmaz.apaçiye kaçar:(
seri ekip yada otoban ekibi yapalım.hem bu tarz gezilerde önden gidip yer mekan ayarlarız:)

agam gel bizde copurcu gurubu kuralım kemik tayfada ne dersin ben buyaşta gazlamak istemem:queen:

SENİN EGSOZLARIN YETER.....ulan kulak bırakmadın o yüzden gazlıyıp senden kaçıyoruz....

---------- Post added at 11:32 ---------- Previous post was at 11:30 ----------

aynen tünal abi.bize gazcı team filan yakışmaz.apaçiye kaçar:(
seri ekip yada otoban ekibi yapalım.hem bu tarz gezilerde önden gidip yer mekan ayarlarız:)[/QUOTE

aynen kardeşim önden yer ayırtmak gerekiyor.....
bizim apaçilerle siyularla ne işimiz olur.....

F54

abi otoban takımında beni başa yazarsan sevinirim yoksa bozuşuruz demedi deme:queen: abi falan dinlemem:bounce:

Arkadaşlar gezinizin fotolarını büyük bir keyifle izledim.Çok güzel bi çıkartma yapmışsınız.İnşallah bi dahaki sefere bende sizlerle birlikte olurum.Hoşçakalın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar