- Konu Yazar
Ne dert ediyosun Sametagir, yaşadığımız sürece devammm...:queen:
İnşallah nadrov...:cat:
İnşallah nadrov...:cat:
Lafı mı Metehan, bak keyfinee.:wiinkk:
Güzel insanlar bir arada olacağı için harika bir toplaşma olacağını zaten tahmin ediyordum,yanılmamışım.Yediğiniz içtiğiniz sizin olsunda ,o baklavalar öyle de gösterilmezki birader!!! Afiyet bal şeker olsun.
:thumleft: Beşyıldız:thumleft:
katılımcılara çok teşekkürler ediyorum muhabbet çok güzel di ....fakat kaybolmam ve sabah gelirken akşam dönüş yolu biraz soğuk tu üşüdüm ama evde soba yandığı için sıkıntı olmadı şu an herşey normal yani...
Özer abi ve ailesi sağ olsunlar....
Güzel insanlar bir arada olacağı için harika bir toplaşma olacağını zaten tahmin ediyordum,yanılmamışım.Yediğiniz içtiğiniz sizin olsunda ,o baklavalar öyle de gösterilmezki birader!!! Afiyet bal şeker olsun.
:thumleft: Beşyıldız:thumleft:
katılımcılara çok teşekkürler ediyorum muhabbet çok güzel di ....fakat kaybolmam ve sabah gelirken akşam dönüş yolu biraz soğuk tu üşüdüm ama evde soba yandığı için sıkıntı olmadı şu an herşey normal yani...
O nun hali bir başka zaten.
Metehan'a güzellik yapmışsınız çok sevindim ,keşke aranızda olup çorbaya iki tutamda ben tuz atsaydım.
Racona ters yaptımTanışma kaynaşma ve Yemek olarak güzel bir organizasyondu. Yol çok kısaydı
Sonradan Silivriye gazlayan ekibe katılmayı istedim ama öncelikle beraber geldiğim diğer arkadaşlara satış yapmamak, sonrasında 600lerin 1000cc'lerin arkasında -"şşt beni bekleyin olum hoop bak hiç gaz kesiyo mu =/" kıvamında yol gitmemek için katılamadım![]()