- Konu Yazar
video harika:queen:
Asıl beklediğim bi video var Bayrampaşa'dan gelen ağır abinin çektiği, buradan saygılarımı sunuyorum..
Hemen bilgisayara Riva'da yükledik, foruma yüklenmesini bekliyoruz...
video harika:queen:
abi her zaman beklemem gelmeyin yani:queen: özer abi ile de görüştük bu konuyu ilk baharda gelin dedim bizim buralar soğuk yaz başı gelirseniz sizleri karadeniz sahilinin en güzel yerlerinde ağırlamayı isterim mangal kuymak çay ve en önemli sıcak muhabbet tabi insanlıktan çıkmamak kaydı ile:santa: her zaman bekleyeceğim gezilecek yerler var acarlar langozu ve maden deresine götüreyim sizi ve güzel birkaç mekan daha var kısmetse yaza beklerim..Kardeşim allah kısmet ederse seni ve mekanlarını ziyarete geleceğiz....
En uygun zamanda tabiiiiiiiiiiiiii...
Yüce Abi o ağır abinin çekimlerini aldım ben akşam ondan..
Sizden ayrıldıktan sonra Çatalca tarafına doğru yol aldık bizde..
Sizinkine yaklaşabildimi bilemiyorum ama teker güzel döndü bu sefer..
İşten fırsat bulabilirsem videoları akşama atarım buraya..
Hürmetler...
şu bahsettiğiniz videolar kaskında kamerası olan arkadaşa ait olanlar değil mi ?
ilginç, çünkü ayrılmadan önce çektiği videoları benim bilgisayara attık benim attığımda onun videoları, başka varsada ben bilmiyorum .
Evet bi karışıklık var, netleşir. Yalnız senin foruma yüklediğin video olumsuz açılmıyor...
şimdi farkettim,:queen: üyelikle giriş yaptığım için açılıyormuş bende
Chronix videoda telif hakkını serbest bırakman lazım, hala seyredilemiyor bilgilerine...:wiinkk: