çok güzel ve videolar tıpkı MT. ciler gibi sade gösterişten uzak ve samimi,Gelemeyen arkadaşlarımızda üzülmesin dahada güzelleri olacak inşallah
:cat::cat:
Hayabusa ciuuuvvv diye bi ses duydu anlamadı ne olduabi dönüşte silivri yaptı geldik sallandı ortalık yolda hayabusaya rast geldik gerisini sana çocuklar anlatsınlar....
Sorun değil yav insanın canı yol yapmak gazlamak istediğinde olur öyle şeyler.Racona ters yaptımotobandan silivri dedi tünal abi basiretim bağlandı.geldiğim ekiple geri dönmeliydim.sen sorun olmaz git dedin ama racona uymadî
)samimiyetininiz icin cok tesekkur ediyorum.polar için Allah Razı olsun.hayatımı kurtardı
))10 numara ekip kurmuşsunuz.Allah kalbinize göre versin.
Hayabusa ciuuuvvv diye bi ses duydu anlamadı ne oldusonra bi ses daha...ve bi ses daha
![]()
abi dönüşte silivri yaptı geldik sallandı ortalık yolda hayabusaya rast geldik gerisini sana çocuklar anlatsınlar....
İyiymiş de zavallının daha çocuğu olmaz derim ben
agam gel bizde copurcu gurubu kuralım kemik tayfada ne dersin ben buyaşta gazlamak istemem:queen:İyiymiş de zavallının daha çocuğu olmaz derim ben
agam gel bizde copurcu gurubu kuralım kemik tayfada ne dersin ben buyaşta gazlamak istemem:queen:
aynen tünal abi.bize gazcı team filan yakışmaz.apaçiye kaçar
seri ekip yada otoban ekibi yapalım.hem bu tarz gezilerde önden gidip yer mekan ayarlarız[/QUOTE
aynen kardeşim önden yer ayırtmak gerekiyor.....
bizim apaçilerle siyularla ne işimiz olur.....
Bana uyar abi.mümkün mertebe organizasyonlara katılırım.Ben çok keyf aldım teşekkürler...
MT KEMİK TAYFA OTOBAN EKİBİ kuralım artık.....
agam gel bizde copurcu gurubu kuralım kemik tayfada ne dersin ben buyaşta gazlamak istemem:queen:
Arkadaşlar gezinizin fotolarını büyük bir keyifle izledim.Çok güzel bi çıkartma yapmışsınız.İnşallah bi dahaki sefere bende sizlerle birlikte olurum.Hoşçakalın
Bana uyar abi.mümkün mertebe organizasyonlara katılırım.