teşekkürler kardeşim kazasız keyifli kullanışlar diliyorumBelki önceden bahsetmişinizdir ama kaçırmışım k.b yın fazla takip edemedim o aralar ben direk geçtiiniz diye yorum yaptımr:
Allah kolaylık versin, herşey yoluna girer ya inşallah kafanıza uygun bütçenize uygun bi motosiklet alırsınız.
hoşgeldin kankaRolantisini ayarladım kanka artık rolantisi tutuyo..Bi manifolt lastiği kaldı onuda bi takıp ayar çeksem activa falan bırakmıyıcam Semtte :mrgreen:
Bu arada Meraba arkadaşlar bende artık 2008 hyosung gt250r'mla aranızda olucamŞuan ufak bi kaç sorunu var ama yakında bende konulara dahil olurum..
125 cc si çalışıyo gibi şuan:mrgreen:
ben sana o halde binme diyom sen son hız deniyon kankaHoşbuldum kanka.Binmiyorum yaw şu lanet parçayı bi alsaydıkta taksaydık..Havalar iyice bozmadan bi gazlayayım..
Dün y.bosnaya gittim dönüşte biraz zorlıyım dedi 130 yaptı makina bi an tank tokatlama mevzusu geldi başıma farklı bi fantazisi varmış gerçekten :mrgreen:
Sonra lastik havalarını bi kontrol ettim ön 36 arka 27 Allah korumuş..
aynen:cherry:muhahaaaaa @Felon öldüm gülmekten allah iyiliğini versin kamyonet demek haa :mrgreen:
Kardeşim ;
6-6.500 LüK Motorlara bile 2 kere düşünüp bakmak gerekirken, 3000 LTL lik motordan ne bekliyorsunFiyata aldanıp alırsın, verdiğin kadar daha para harcarsın...Temiz GTR Bulmak Cok Cok zor su zamanda :cat:
O fiyatlara, 250 Comet Tavsiye ederim...
teşekkürler kardeşim kazasız keyifli kullanışlar diliyorum
Vallahi kardeşim ara ba bakalım nedir durumu?
Ama kesinlikle uzak dur derim. İkinci el Hyosunglara bilmeden bulasılmaz . Bildik Hyo bak![]()
arkadaşlar benim imkan biraz kısıtlı ikinci el arıyorum bu makinadan . internette 3500-4000 civarında bişeyler gördüm kasası temiz duruyodu. sizce ne gbi bi durum olabilir ? neden bu kadar ucuz ? fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim tşk...