Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar
egzantrik zincir,,,
gergi,
palekler,,,

Bunların fiyatları nelerdir acaba???

ben zincir buldum YBN Marka,
50 lıra dedi satıcısı,,,

Ben ER6F aldığımda; piyasası zaten 9ooo Liradan baslıyordu :)
O da 1 tane belki 9'a bulurdunuz. Gerisi 10'un üzerindeydi...
Fakat Ben 6 'ya alıp, 7'ye sattım yine burdan bir arkadasa :wiinkk:
Yani demem o ki; Beklerseniz 8000 Liraya 2006 F bile düşer :thumleft:

cakalaz o zaman biraz bekleyelim sen sat motoru 8.000 liraya. :)

arkadaşlar
egzantrik zincir,,,
gergi,
palekler,,,

50 lıra dedi satıcısı,,,
600f e ybn zincir takılmaz yahu aman diyim. ben hyosung a aldım 5bin kmde zincir koptu.yüksek süratte kopsa canımdan oluyodum

Yanız O dediği Eksanrik Zinciri :)

YBN VS. Marka eksantrik zincirlerini kullanmıs birilerinden yorum almak lazım. Bazan ucuz mal adi maldır mantıgının ötesinde sonuclar alınabiliyor.
Sana tavsyem, Servisten Sipariş etmen olacak :)

Zincir 180 TL civarında, Gergi 160 , Paletler de 120 Civarlarında olması lazım :wiinkk:

arkadaşlar
egzantrik zincir,,,
gergi,
palekler,,,

50 lıra dedi satıcısı,,,

EGZANTRİK ZİNCİRİ -207,26 TL

PALET ALT -99,63

PALET ÜST -126,83

servise gidersen zincir gergi paletler ve şim ayarları toplamda 750 tl tutuyor.
Mantıklı olanda zaten servise gitmen garanti veriyorlar 1 yıl.
Zincir değişiminden sonra kesinlikle şim ayarı gerekiyor bunuda unutmayın

Yanız O dediği Eksanrik Zinciri :)

YBN VS. Marka eksantrik zincirlerini kullanmıs birilerinden yorum almak lazım. Bazan ucuz mal adi maldır mantıgının ötesinde sonuclar alınabiliyor.
Sana tavsyem, Servisten Sipariş etmen olacak :)

Zincir 180 TL civarında, Gergi 160 , Paletler de 120 Civarlarında olması lazım :wiinkk:
eheh pardon ben normal zincir sandım :cherry:

Herkese selamlar İzmir tatilimi sona erdirip gece 3 gibi yuvama döndüm :) Orada hala yaz yauu :) Fakat bugün öğlen olmadan Bursa'ya gideceğim motorla. İdo ne kadar motorlara bilen var mı acaba?

---------- Post added at 10:12 ---------- Previous post was at 09:29 ----------

Kendi cevabımı kendim veriyorum 8 TL imiş. Bursada 34 plaka gri 600 f görenler tutsun kolumdan çevirsin tanışalım :) hava güzel herkese kazasız sürüşler :) Hayde ben yollara

EGZANTRİK ZİNCİRİ -207,26 TL

PALET ALT -99,63

PALET ÜST -126,83

servise gidersen zincir gergi paletler ve şim ayarları toplamda 750 tl tutuyor.
Mantıklı olanda zaten servise gitmen garanti veriyorlar 1 yıl.
Zincir değişiminden sonra kesinlikle şim ayarı gerekiyor bunuda unutmayın

benim fatura vardı geçmiş sayfalarda koysaydın aynen
bu arada ben bu bakımlarını nisan sonu gibi yaptırmıştım yani fiyatta ufak tefek farklılıklar olmuş olabilir dolar yuro paritelerindeki değişimlerden dolayı

Herkese selamlar İzmir tatilimi sona erdirip gece 3 gibi yuvama döndüm :) Orada hala yaz yauu :) Fakat bugün öğlen olmadan Bursa'ya gideceğim motorla. İdo ne kadar motorlara bilen var mı acaba?

---------- Post added at 10:12 ---------- Previous post was at 09:29 ----------

Kendi cevabımı kendim veriyorum 8 TL imiş. Bursada 34 plaka gri 600 f görenler tutsun kolumdan çevirsin tanışalım :) hava güzel herkese kazasız sürüşler :) Hayde ben yollara

maşallahın var yani gez bakalım (=

benim fatura vardı geçmiş sayfalarda koysaydın aynen
bu arada ben bu bakımlarını nisan sonu gibi yaptırmıştım yani fiyatta ufak tefek farklılıklar olmuş olabilir dolar yuro paritelerindeki değişimlerden dolayı

maşallahın var yani gez bakalım (=

Ablam ameliyat oldu ona ziyarete geldim İlkay ya :) yoksa acaip yorgunum. bu arada feribot 10 TL imiş bizzat ödeyip ögrendim :)

geçmiş olsun kardeşim
pendik-yalova hızlı feribotumu yoksa eskihisar-topçular feribotumu ?

Teşekkürler kardeşim. Eskihisar-Topcular 10 TL imiş ilk defa bindim ben. Sıra falanda beklemedim kaynak yapar gibi yardırdım en öne :) görevli öyle dedi valla.

Sabah burdan gitmeyi düşünüyorum işe, dönüş icin gücüm yok gibi. Gece 9 saat otobüs yolculugu, hemen sabahında 2 bucuk saat motor yoruldum gibi sanki. Levent'e 3 saatte gelirim die düşünüyorum trafiği falan abartarak düşündüm bayram dönüşü diye.

İstanbula yabancıyım sizce bostancı tarafından yalova feribotu için yenikapıdan binmek mi mantıkl ı üsküdardan yalova feribotuna binmek mi ?trafik falan nasıl olur?

İstanbula yabancıyım sizce bostancı tarafından yalova feribotu için yenikapıdan binmek mi mantıkl ı üsküdardan yalova feribotuna binmek mi ?trafik falan nasıl olur?

Eğer ki Bostancıdan Yalova ya gitmeyi düşünüyorsanız. Yenikapı sizin icin cok alakasız ve ulaşılması güc biyer.

Teşekkürler kardeşim. Eskihisar-Topcular 10 TL imiş ilk defa bindim ben. Sıra falanda beklemedim kaynak yapar gibi yardırdım en öne :) görevli öyle dedi valla.

Sabah burdan gitmeyi düşünüyorum işe, dönüş icin gücüm yok gibi. Gece 9 saat otobüs yolculugu, hemen sabahında 2 bucuk saat motor yoruldum gibi sanki. Levent'e 3 saatte gelirim die düşünüyorum trafiği falan abartarak düşündüm bayram dönüşü diye.

motor ile gittiysen bursa-yenikapı yap derim :)

motor ile gittiysen bursa-yenikapı yap derim :)

Saat 5:30 da çıktım Bursa-Çekirge den yola. Bomboş zifiri karanlık ve sisli yolda yardır babam yardır geldim :) 09:00 da Levente şirkete gelebildim. Yanlız Bursa'nın o şehirler arası yolu nası bişeymiş gece karanlığında ya, Bitane aydınlatma direği yok. Düşsem bişe olsa maazallah 10 gün sonra bulurlar :D :D

Yol zevkli oldu, Yol boyunca ara ara son hız denemeleri ve yakıt sarfiyatını da ölçme fırsatım oldu. Uzun yol olarak hesap edersek. 150km yaptıktan sonra benzin aldım 10,32 Lt aldı motor. Normal bi rakam mı acaba?

TDX

Saat 5:30 da çıktım Bursa-Çekirge den yola. Bomboş zifiri karanlık ve sisli yolda yardır babam yardır geldim :) 09:00 da Levente şirkete gelebildim. Yanlız Bursa'nın o şehirler arası yolu nası bişeymiş gece karanlığında ya, Bitane aydınlatma direği yok. Düşsem bişe olsa maazallah 10 gün sonra bulurlar :D :D

Yol zevkli oldu, Yol boyunca ara ara son hız denemeleri ve yakıt sarfiyatını da ölçme fırsatım oldu. Uzun yol olarak hesap edersek. 150km yaptıktan sonra benzin aldım 10,32 Lt aldı motor. Normal bi rakam mı acaba?

150 km yapmadan önce depo full muydu? eğer full ise iyi yapmışsın.

TDX

Fulleyip göstergeyi sıfırlamştım evet. 28 krş civarı yakmışım uzun yolda sanırsam

18 lt depo olduğuna göre yaklaşık 7 lt daha benzinin varmış, tahminime göre 100km daha yapabilirdin yani toplamda 1 depoyla 250 km gitmiş olacaktın buda gayet iyi (normal kullanımda) 90-100 km hızla sabit gidildiğinde de en fazla 320 km yaptım ama normal kullanımda 250 iyi bir rakam bence. Motorun benimki gibi ekonomik bir motor. Şimdi diğer arkadaşların içi gidecek 1 depoyla 200 km gidenlerde var :)

18 lt depo olduğuna göre yaklaşık 7 lt daha benzinin varmış, tahminime göre 100km daha yapabilirdin yani toplamda 1 depoyla 250 km gitmiş olacaktın buda gayet iyi (normal kullanımda) 90-100 km hızla sabit gidildiğinde de en fazla 320 km yaptım ama normal kullanımda 250 iyi bir rakam bence. Motorun benimki gibi ekonomik bir motor. Şimdi diğer arkadaşların içi gidecek 1 depoyla 200 km gidenlerde var :)

Yani aslında uzun yolda bu kadar az yakacağını tahmin etmemiştim. üstelik motoru bayagıda sıkıştırdım düzlük buldukta 240 250 ve üzerileri icin zorladım. Ama yinede az yaktı. Vallahi motorumu seviyorum şimdi daha çok seviyorum :D

Ben sakin Kullanımda 1 Depo ile ; 260 km civarı gidebiliyorum en fazla :) Bu dediğim ortalama 120 ile sürekli gidersem :)
En Düşük gördüğüm rakam; fulleyip ölçtüğümde 100 KM'de , 5.6 Litre gibi bir rakamdı.
Coğu F ler de bu sekilde yakıyorlar.
300 KM cok yüksek bir rakam ; o motor satılmaz :p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar