Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhaba arkadaşlar hepinize iyi bayramlar bugün 600F ' ime egsoz taktırdım. İlkönce fotoğrafları yüklemeyi deneyeceğim.Birazdan da videoyu yüklerim.Yorumlarınızı merak ediyorum :)

---------- Post added at 02:09 ---------- Previous post was at 01:37 ----------

http://www.youtube.com/user/eefekarahan

Son düzenleme:
Ben de Orjinal mi alıp taksam ya da Yoshı kısa tüp ile devam mı etsem kararsızım ...

Michelin Power Pure - 2CT mi yoksa Michelin Pilot Power 2CT mi ?

alabiliyorsan tabiki de pure
fakat metzeller m5'te iyi geçen arkadaş ile bakınırken çok yüksek ısılarda hamurun iyice yumuşayarak dengesizleştiği gibi bir takım şeyler okumuştuk internette tabi ne kadar doğru bilemeyeceğim

Cok Fotoğrafsız kaldı buraLar :)

Eski Motorum Suzuki GSX 600 F Ve Simdiki Kızım CBR 600 F

Gökhan(ELİNT) in motoru iLe benim kız :p

Motoru ve sahibini tanımıyorum. Yalnız biraz yorum yapabilirim...
2006 Model 19500 KM lerde bir motor bulmak gercekten cok zordur. Bu durumda ilandaki motor yılda 3900 km yapmıs gözüküyor...Belki ilk sahibinden olsa, öyle bir ihtimal olabilir...Tabi bilemeyiz; sadece haftada bir kullanılmıs bir motor da olabilir... Cok nadir de olsa, bu tür motorlar var Ülkemizde...Servis bakımlı ise zaten KM den emin olabilirsiniz :)

Gelelim motora, 600F güzel kıvrak her türlü kullanıma hitap eden bir model. Ben 600F alacak olsam ve bütcem yeterli olsa, bu motoru kesinlikle baktırırdım... Tabi fiyat biraz yüksek ama orta bir nokta bulunabilir...
Tavsiye ederim :bounce:

geçenlerde sahibinden.com'da 6.000 km'de vardı bi 600 f 2006 model ilk sahibi ve yetkili servis bakımlı , sadece bi düşmesi vardı o da grenajlar ve egsoz çizikti biraz , motor 1 günde satıldı 13.250 tl fiyat yazıyodu.

Arkadaşlar geçen gözümün önünde 2003 model 600f satıldı simsiyah 5.500 e hemde.Satan kişinin evine haciz mi geliyomuş öyle bişeyler vardı aciliyetten satmış.Alan arkadaş motoru denedi de saat gibiydi valla.

Arkadaşlar geçen gözümün önünde 2003 model 600f satıldı simsiyah 5.500 e hemde.Satan kişinin evine haciz mi geliyomuş öyle bişeyler vardı aciliyetten satmış.Alan arkadaş motoru denedi de saat gibiydi valla.

o kadarı da çok saçma .. hadi olsun da 7-8 bin tl olsun , 5.500 ne demek ya ???

o kadarı da çok saçma .. hadi olsun da 7-8 bin tl olsun , 5.500 ne demek ya ???

Cidden bende şaşırdım.Hani istediği kadar durumu sıkışık olsun 5.500 değilde 7 bin yapsada fiyatı satacak nasıl olsa hemen.Neden 5.500 anlamadım.Ama saat gibi makinaydı.

OLabilir;
Ben 6000 TL ye 2006 Model; 19ooo km de Kawasaki ER6F almıstım...
Ayrıca 6100 Liraya, 2005 Model Suzuki GSX600F almıstım :)

Motor düşüyor iyi takip edince :thumleft:

geçmş olsun dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. bende pek bir şey yok.
ilk defa bende mont ve eldiven giymemişdim ilkay gibi :)
ufak tefek sıyırıklar vardı geçdi sayılır.
şimdi grenajın derdine düşdüm doğal olarak. ebay den sipariş vermeyi düşünüyorum, hazır renk değişiminide kafaya koymuşdum ama dediğim gibi bu depoyu boyatmayı pek istemiyorum aslında.
ne yapsam bilemiyorum kararsızım...

Ben ER6F aldığımda; piyasası zaten 9ooo Liradan baslıyordu :)
O da 1 tane belki 9'a bulurdunuz. Gerisi 10'un üzerindeydi...
Fakat Ben 6 'ya alıp, 7'ye sattım yine burdan bir arkadasa :wiinkk:
Yani demem o ki; Beklerseniz 8000 Liraya 2006 F bile düşer :thumleft:

görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Dostum bahsi gecen ılanı ınceledim.makına cok temız duruyo ama sag yandan tam fotorafı olmaması dikkatlerden kacmadı.Sana tavsıyem motordan anlayan ve f deneyımı bulunan bırı ıle bakman.ayrıca arka jant cok mat duruyoren az on jant kadar parlak sıyah olmalı.bu noktaya dıkkat et bunların dısında gayet saglıklı duruyor resımden km de orjınal ıse kacırılmayacak makına.simdiden ıyı satışlar

---------- Post added at 23:28 ---------- Previous post was at 23:24 ----------

Arkadaşlar geçen cuma motorun muayenesini yaptırdım ve ılk etapta ruhsatta kısı sayısı 1 yazdıgından muayeneden gecemedım.sonra ek1 belgesı duzenlettırdım ve muayeneden sorunsuz geçtım.aynı gun ruhsatı 2 kısılık yaptık ve toplam muayene harıc 70 tl daha harcadım.Eger ruhsatınızda 1 kısı yazıyorsa motorunuz muayeneden geçemeyektır bilginize

Dostum bahsi gecen ılanı ınceledim.makına cok temız duruyo ama sag yandan tam fotorafı olmaması dikkatlerden kacmadı.Sana tavsıyem motordan anlayan ve f deneyımı bulunan bırı ıle bakman.ayrıca arka jant cok mat duruyoren az on jant kadar parlak sıyah olmalı.bu noktaya dıkkat et bunların dısında gayet saglıklı duruyor resımden km de orjınal ıse kacırılmayacak makına.simdiden ıyı satışlar

---------- Post added at 23:28 ---------- Previous post was at 23:24 ----------

Arkadaşlar geçen cuma motorun muayenesini yaptırdım ve ılk etapta ruhsatta kısı sayısı 1 yazdıgından muayeneden gecemedım.sonra ek1 belgesı duzenlettırdım ve muayeneden sorunsuz geçtım.aynı gun ruhsatı 2 kısılık yaptık ve toplam muayene harıc 70 tl daha harcadım.Eger ruhsatınızda 1 kısı yazıyorsa motorunuz muayeneden geçemeyektır bilginize

Görüşleriniz için teşekkürler perşembe günü kısmetse istanbula gidiyorum bakıcam motora yetkili servise göstericem bakalım sahibiyle konuştuk fiyatta anlaştık.Umarım resimdeki gibi temizdir serviste expertizden geçer alırım motorsuzluktan sıkıldım iyice.Bu arada istanbulu hiç bilmiyorum bakalım nasıl olcak bir macera beni bekliyor :)

Ben ER6F aldığımda; piyasası zaten 9ooo Liradan baslıyordu :)
O da 1 tane belki 9'a bulurdunuz. Gerisi 10'un üzerindeydi...
Fakat Ben 6 'ya alıp, 7'ye sattım yine burdan bir arkadasa :wiinkk:
Yani demem o ki; Beklerseniz 8000 Liraya 2006 F bile düşer :thumleft:
onun için biraz peygamber sabrı lazım :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar