Mete kardeşim pcx gibi kalite bir motora sahip olman beni mutlu etti. Güle güle kullan . Yalnız pcx,:queen: sahibini görünce aynı fikirdemi bilemiyorum.:queen:
Hayırlı olsun abi!
CBF'nin göstergedeki naylonu söküp alsaydın?
Düşünmen yeter abiEhliyeti alınca bende alayım pcx vurayım kırbacı diye düşündümde, öğrenci harçlığıyla alcam ben motoru... Burcuva işi bunlar
![]()
Sahi..Bidonu söktünmü lan cebefe den?..... Rezil etmeseydin kendini))
Mete hayırlı olsun.
Mercedes hikayenden sonra artık nerede beyaz pcx görsem uzak dururum diyorum başka da bir şey demiyorum.
Pinokyo-bmx le başlayan ve pcx ile devam eden kronojolik imzana ekleme yapmanı da hatırlatırım
Bu arada dikkatimi çeken demek isterdim ama kıskandım açıkçası; herhalde honda 3000 cc motor çıkarsa ve başlık açılsa herhalde senin bu başlık kadar hit almaz ve tebrik görmezdi.
Bu senin güzelliğin.
Allah'a emanet ol. Sen bu foruma lazımsın
Sevgiler.
Bu sitenin ve forumun en renkli, muhtemelen en katılımcı ve kalemi en kuvvetli üyelerinden birisin. Yöneticilerin seni değil banlamak; pamuklara sarıp, koruyup kollaması lazım. Yeni motosikletin hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileklerimle.
Allah kaza bela vermesin abi ama bence geri vitesli motora geçecen gibi duruyor o makina seni açmaz gibi![]()
Metehan abi yeni motorun hayırlı uğurlu olsun ALLAH kaza bela vermesin.Nice ve bol km lere. HONDA HAYAT ONDA güzel motor.
Hayırlı olsun metehan abi.
metehan, güle güle bin yeni skutırına.Allah kaza bela göstermesin.
yaw o değilde bu efsane cbf 150 ne oldu ? servis senden geri aldı fabrikaya falanmı kaldıracaklar incelemek üzere yoksa ordaki serviste yada vitrinde teşhir etmek amaçlı gerimi aldılar işte cbf budur diye almayı düşünenlere gösterecez diye. çok merak ettim o motora ne oldu . birde sattıysan kaça sattın kaç para saydılar o motoru ????
hayırlı uğurlu olsun...kazasız belasız keyifle gezersin inşallah....bende bu arada yamaha xj6 aldım en sıfırından...fazer motorlu ve göstergeli...birisi kandırmış olabilir beni![]()
naparsın abi, bizimkisi gariban işi, Suzuki An 125 ciyiz 20.000 km dir![]()
ha bu arada bende scooterları ikiledim
2007 model 30.000 km deki Suzuki An 125 in yanına 2011 Kymco Agility City 125 geldi
uzun ön araştırmalardan sonra ön arka disk frene sahip , pcx ten daha geniş lastik çapına sahip city 125 e karar kıldık ve aldık
- bu servisle ilişkin ne kadar ileri merak ettim doğrusu ?![]()
![]()
- senin motora j-costa varyatör (varsa) iyi gider
Sayglr
Mete kardeşim pcx gibi kalite bir motora sahip olman beni mutlu etti. Güle güle kullan . Yalnız pcx,:queen: sahibini görünce aynı fikirdemi bilemiyorum.:queen:
Yeni Matorun hayirli ugurlu olsun Mete cim.. :rendeer:
Kazasiz belasiz kullan...
Güle güle kullan. Kazasız belasız.
meslaktaşım,Metehan abim hayırlı uğurlu olsun çok güzel yapmışsın bence de
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...
Abi allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Sende scootercı oldun nihayet.
hayırlı olsun metehandro abi...forum da baya popülersin foruma üye olanların 3 te 2 si topacına yorum bombardımanı yapmış.biz de sona kalaraktan ....... eee herkez hayırlamış ben de hayırlamassam olmazdı)) şaka bi yana int teyim ama mt foruma pek girmiodum bikaç gün gecikmeli de olsa haberimiz oldu..güle güle kullan abi bizim durumları bilion içler acısı
)) peder zaten yardımcı olamıyor valla elindekinin değerini bil kiminin eline geçmiyor her halükarda şükretmeyi bilmek gerek...uzun yıllar kazasız belasız kullanman dileğimle...
hayırlı olsun ,Allah kaza bela vermesin..Metahan yakışır sana,
abi memnun kalırsan cbf yi satıp beyaz bir tane pcx alabilirim.
Abi Hayırlı Olsun Allah Kaza Bela Vermesin.
Aklıma Takilan Bi Soru Var Kullanları Arastırmıssın Max Hız Nedir ? Yakıtı Ne Durumdadır ? PS 150i'mi Sence Bumu ? Tam Olarak Zorlanmadan Kaç Km Hızı Görebiliyor Bİlgin varmı Senin motor Daha Yeni Basmıyorsundur Ama Arastırmalarına Göre Kaç Km Hız ? Bİ özel Mesaj atarsmızn Bunları Bana.
Metehan'cım vitesliden scootere geçmene en çok sevinenlerdenim. Şehir içi için en uygun modeli ve markayı seçmişin. İyi günlerde kazasız belasız kullanmak nasip etsin allah. 125'lik ilerde yetmezse, gel yanıma sana 200'lük yakışır. Ne alacağını kulağına fısıldarım.
birde ne göreyim canım Engin abimin mesajını atlamışım nasıl oldu anlamadım...kendileri scooturk.netin admini olur...dünya tatlısı bir abimdir...Allah onun varlığını eksik etmesin...
Bana scooterturk.net deme yaw bi üye olamadım gitti Bin dereden su getirdim yine üye olamadım. Scooterimiz var yine uye olamıyoz ne lazım bilmiyom ki.
güle güle kullan kardeş, gelen gideni aratmaz inşallah, sen 150cc'ye alışmıştın 125cc baymaz seni inşallah![]()
hani içerde adamım var derler ya şimdi o kelam cuk oturdu...içerde adamım var...Engin abi eski yönetici diyim iş yoğunluğundan üye sıfatıyla sitenin emektarlarındandır...gereken yapılır...
Ferco Motorun çalışanı ayrıca kendisi...piyasanın içinde yani...ona iletirim bu mesajını...
dostum cbf 150 ile aynı ayarda...skutırlar bildiğin üzre gücü daha hızlı aktarıyor lastiğe...aradaki o tork farkı bu vesileyle fazlasıyla kapanıyor...ve inanıyorum ki çoğu rampada cbf 150 bayılır am abu makina asla bayılmaz...
vay kankam nettin...:king: eyvallah ..bizde seni bekliyorduk nerde kaldı Muhammed diye...bilmezmiyim ganga kendi paranı kazanamıyosun babaya muhtaçsan vay haline...ben hep şükredenlerden oldum be gülüm...Allah sanada nasip etsin...
Eywallah teşekkurederim.
Scooter teknolojyası baya gelişmiş ben yeni farkettim. KLE yi verdim GTS 250i evo aldım ne guzel bir aletmiş bu sym şaşkınlık içindeyim. Performans desen şehir içi için süper rahatlık zaten 10 numara ekonomısını bılmıyorum daha 1 depo harcayacak kadar binemedim. Ama çok kullanışlı. Endurodan sonra bukadar zevk alacağımı tahmın etmezdım. Aslında benım nıyet kymco xciting 250 idi ama kısmet bunaymış diyelım.
saol abi iyi dileklerin için eksik olmabenim halimi en iyi anlayanlardan birisin sende abimiz olarak bu yollardan geçtin.çok şükür halimize ilerde şartlar daha iyi olur inşallah...
Hayırlı Ugurlu Olsun