Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ohoo ramço..
asker ramço hoşgeldin...
ağa eritirsin göbeği bişey olmaz...
askerlik yapıyorsun, çile çekeceksin biraz....
hayırlı teskereler ağam...

abilerim 2011 model ybr'em bugün itibari ile 1005 km oldu bakıma bayramdan sonra götürsem sorun çıkmaz dimi ? şimdiden Bayramınız mübarek olsun :)

abilerim 2011 model ybr'em bugün itibari ile 1005 km oldu bakıma bayramdan sonra götürsem sorun çıkmaz dimi ? şimdiden Bayramınız mübarek olsun :)

ybr ye bişey olmaz ama ben rodaj yağının 500 km değişmesi taraftarıyım...

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:56 ----------

ohoo ramço..
asker ramço hoşgeldin...
ağa eritirsin göbeği bişey olmaz...
askerlik yapıyorsun, çile çekeceksin biraz....
hayırlı teskereler ağam...

ağa sarma bana bu askerlik bitince mt de ben sana sararım ona göre..

ramço hayırlı teskereler kardeş.çabucak bitirip ailene kavuşursun umarım.

koşu yaşın gereği zor gelsede sana iyi gelecek.bize gözler kapalı 3 dakikada g3 söküp taktırırlardı.hava -20-25 civarı birde mekanizma kitlendimi o parmaklarım,tırnaklarım kanardı:)

ben de kaza mağduru oldum arkadaşlar.gözleri görmeyen emekli öğretmen bir teyzemiz arkadan motoruma çarptı.sinyali kırdı.arka çantayı parçaladı.sol vites üzerindeki ayak desteğimi eğdi.direksiyonumu yamulttu.ayrıca kafadaki siperlik plastiğini kırdı.koruma demiri çok faydalı arkadaşlar.o olmasaydı hem sol ayağım motorun altında kalıp sürüklenecekti,hem de motorda oldukça büyük hasar olacaktı.ufak sıyrık ve yarıklarla atlattım.işe gittiğim için koruma giysimde yoktu.kumaş pantolon vardı.biraz canım yandı.souçta herşey baştan değişti yesyeni oldu motor ancak içimde arabalara karşı korku başladı.rahat binemiyorum artık.

koşu yaşın gereği zor gelsede sana iyi gelecek.bize gözler kapalı 3 dakikada g3 söküp taktırırlardı.hava -20-25 civarı birde mekanizma kitlendimi o parmaklarım,tırnaklarım kanardı:)

ben de kaza mağduru oldum arkadaşlar.gözleri görmeyen emekli öğretmen bir teyzemiz arkadan motoruma çarptı.sinyali kırdı.arka çantayı parçaladı.sol vites üzerindeki ayak desteğimi eğdi.direksiyonumu yamulttu.ayrıca kafadaki siperlik plastiğini kırdı.koruma demiri çok faydalı arkadaşlar.o olmasaydı hem sol ayağım motorun altında kalıp sürüklenecekti,hem de motorda oldukça büyük hasar olacaktı.ufak sıyrık ve yarıklarla atlattım.işe gittiğim için koruma giysimde yoktu.kumaş pantolon vardı.biraz canım yandı.souçta herşey baştan değişti yesyeni oldu motor ancak içimde arabalara karşı korku başladı.rahat binemiyorum artık.

geçmiş olsun erol abi sendede şans yok bundan öncede bir kaza atlatmıştın galiba inş. en kısa sürede iyileşirsin

ben de kaza mağduru oldum arkadaşlar.gözleri görmeyen emekli öğretmen bir teyzemiz arkadan motoruma çarptı.sinyali kırdı.arka çantayı parçaladı.sol vites üzerindeki ayak desteğimi eğdi.direksiyonumu yamulttu.ayrıca kafadaki siperlik plastiğini kırdı.koruma demiri çok faydalı arkadaşlar.o olmasaydı hem sol ayağım motorun altında kalıp sürüklenecekti,hem de motorda oldukça büyük hasar olacaktı.ufak sıyrık ve yarıklarla atlattım.işe gittiğim için koruma giysimde yoktu.kumaş pantolon vardı.biraz canım yandı.souçta herşey baştan değişti yesyeni oldu
motor ancak içimde arabalara karşı korku başladı.rahat binemiyorum artık.

Geçmiş olsun.

işler devam ediyor.benim otel full.tabi hep yaşlı almanlar var artık birşey satamıyorsun ama otel açık ve ben çalışmaya devam ediyorum.

---------- Post added at 20:04 ---------- Previous post was at 20:01 ----------

saolasın toprağım.

tamam abi iyi çalışmalar sana ama buluşalım bir gün gene seninle

karaislam@büyük geçmiş olsun.
arkadaşlar eski ybr den yeni ybr ye geçen varsa yenisinin eskiye göre + larını ve - lerini söyleyebilirmisiniz..
performans yakıt tüketimi ve konfor açısından..

F54

yeni kasalar daha az yakıyor diyolar ama dağlar kadar fark yoktur en fazla 1 lt de 3veya 5 km oynar veya oynamaz yani... motor aksamı aynı performans ve konfor aynı yani:cat:

yeni kasalar daha az yakıyor diyolar ama dağlar kadar fark yoktur en fazla 1 lt de 3veya 5 km oynar veya oynamaz yani... motor aksamı aynı performans ve konfor aynı yani:cat:
tşk ederim.sanırım karbüratör(doğrumu yazdım:D) sistemi farklıymış yenilerin...:)

Beyler mesajı görmediniz heralde bi yardımcı olursanız bende ona göre bi yol izliyim motorun arızasından yana şüphem yok bana 2700 ver al git sana bu fiyat dedi 2009 model kırmızı city (13 bin kmde ) sahibi bi abim sizce fiyat uygunmu modele ve kmye göre ilanlarda millet çok uçmuş nerdeyse 0'ınla aynı fiyatlar var.

Beyler mesajı görmediniz heralde bi yardımcı olursanız bende ona göre bi yol izliyim motorun arızasından yana şüphem yok bana 2700 ver al git sana bu fiyat dedi 2009 model kırmızı city (13 bin kmde ) sahibi bi abim sizce fiyat uygunmu modele ve kmye göre ilanlarda millet çok uçmuş nerdeyse 0'ınla aynı fiyatlar var.

Fiyat normal..ee temizliğinede güveniyorsan sorun yok..şunu hiç bir zaman unutmayalım iyi mal iyi para

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar