yarın yaklaşık bir aydan sonra sevgiliye kavuşuyorum , yok böyle bi hasret . motorundan yakınan varsa bi kaç hafta bi uzak dursun bakalım noluyo![]()
motoru kesiciye sokmak zaralımıdır
Hayırlı olsun forza46Valla ben 3 gündür kullanmıyorum,hemde aramızda bi kaç metre var daha brandasını bile kaldırıp bakmadım
Bende öss filan dinlemicem cuma günü kendime izin vercem gezcem bütün İstanbul'u okulu asıp.
Sa arkadaşlar ben honda cbr 125r almayı düşünüyorum siyah sıfır km ama ben batmandaym ne batmanda nede etrafnda honda bayii yok yağını bakımı faan nsl yapacam Tek sıkıntım o ?
eyvallah zippo's , düzenli çalıştıktan sonra hafta da bi gün ilaç gibi gelir cbr deneme sınavlarının performansı artar![]()
yeni kasa için iridyum kullanan var mı ? bayi 40 lira dedi fiyatını sipariş ettim bekliyorum bakalım ...
arkadaşlar motosiklet yıkama ile ilgili yazıları okudum fakat özellikle bizim motorlar için ne yazı ne de video bulabildim. gösterge panelinin olduğu yer su geçirir mi merak ediyorum. serviste motorunu yıkatan oldu mu? nasıl yıkadıklarını gören oldu mu?
arkadaşlar abartmayın su geçirebilecek bir gösterge takar mı adamlar.çin malı göstergeler bile su geçirmiyor,tazikli su boyaya zarar verebilir en iyisi köpürtüp su dökerek durulamak.
Kardeşim ben tazikli su tutup yıkamıyorum yıkamamda bi tek arka çamurluğu kuyruk altına tazikli su tutuyorum biraz.Kafayı filan bez+su kullanıp temizliyorum.Göstergeyide aynı şekilde.Göstergenin olduğu yere su tutmamanı tavsiye ederim diğer yerlerede.Gösterge yanlış hatırlamıyosam 600 lira
Merhaba arkadaşlar, daha önce 2-3 ay kadar scooter tarzı motor kullandım ama pek sevmiyorum o tip motorları. bir cbr 125 almak istiyorum. scooter'dan cbr 125 e terfi ağır gelirmi? cbr 125e geçmeden önce yapmam gereken birşeyler varmıdır? (daha fazla zaman scooter kullan gibi). deneyimli arkadaşlar bilgi verebilirmi? ehliyetim var, uygun motorda buldum ama kullanabilme teredütüm var. yardımlarınız için teşekkürler.