Burası ders verme, ders alma, düşsel, dinsel ya da ahlaki değerler kazandırma yeri değil. Burası sadece paylaşma, tartışma yeri. Paylaşılan herşeyden ders çıkarmaya çalışmaktan bıkmadınız mı ?
Adam istediğini yapar. Burda yapılması gereken doğru yolu kafasına kakmak değil. Aynı fikirde olanlar üzerinde konuşur, paylaşır. Kaza yapıyosa ya da yapıcak gibi olduysa bunu paylaşırken, sizin geçmiş olsun demenizi beklemiyor. Geçen geçmiş zaten, adam üzerinde konuşmak tartışmak istiyor. Ama sayfalarca geçmiş olsun yazıyorsunuz, üzerine bir de öğretilerde bulunuyorsunuz. Ders vermeye, bunu empoze etmeye çalışıyorsunuz.
Biraz geliştirin kendinizi, buradan sadece geçmiş olsun yazmakla kimsenin eline birşey geçmiyor. Açın biraz yabancı forumları okuyun, bir kaza yazısından sonra ben geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşirsin yazanı görmedim, ya da çok nadir gördüm hatırlamıyorum. Olayın teknik boyutu her zaman ilgilendiriyor onları. Bu yüzden bizden kat be kat ilerdeler zaten.
He biz geçmiş olsun kardeşim, Allah beterinden korusun, verilmiş sadakan varmış diyerek destek oluyoruz diceksiniz. Kaza yapan kişi, destek olarak sadece bu forumda yazanlara kaldıysa ona diyecek lafım yok.