Tamamen sesi kesmese de biraz faydası olacak birşey söyleyeyim. Balataları çıkar baktığında balatalar üzerinde diskin dış kısmına denk gelen yerde diske sürtmediği için erimemiş yüksek kalan bir kısım göreceksin büyük ihtimalle o kısmı biraz zımpara eğe vs birşeyle tıraşla. Balatanının yüzeyinin tamamını da çok azcık zımparala üst kısım birazcık aşınsın. Bunu yaparken zımpara kağıdını düz bir yüzeye koyup balatayı üzerine sür yoksa dalgalı olur balata yüzeyi.
Sesin ilk etapta tamamen kesildiğini göreceksin ama zamanla yeniden yapacaktır.En azından bende böyle oldu.
---------- Post added at 08:54 ---------- Previous post was at 08:43 ----------
Fiyatı ebayden bir bak ondan sonra pahalı veya değil de

EBC Türkiye disbritörlerinden birinden aldım. Pek güvnmiyorum başka yerlere yoksa sahtesini yapabilirler, okadar para veriyoruz.
Benim 15bin civarında kullanacağımı tahmin ediyorum. Fakat ben 8500km nin %85'ini uzun yolda yaptım doğru düzgün fren kullanmadım.Zaten şehir içinde de çok fazla kullanmam.
Dediğim gibi orjinaller 8500 de yeni gibiydi rahat 25 bini görürdüm onlarla. Fakat Kaliteli balatalar her zaman daha az km de biter. Bir de EBC nin daha ucuz balataları da var "organikler"di galiba fakat onlar cidden çok yumuşak ve çok çabuk eriyor. Sintered Double HH fiyat/performan olarak EBC için daha iyi
Yada şöyle söylemek daha güzel ben 10-12bin kmyi 1 sene de yaparım. Senelik 150tl 150/12 =12,5TL aylık hiçbirşey değil.