Özellikle kulanan arkadaşlara soruyorum sıcak havalarda soğutma durumu nasıl antalya havasına dayanırmı sıcak havada devir çok yükseliyormu ...Arka lastik çokmu küçük yüksek hızlarda ve virajlarda güven veriyormu.(sorularım xj 600 naked içindir) şimdiden teşekkür ederim.
Sıcak havda çalışmasında herhangi bir problem yok. Bende Ankara'dayım buranın yaz sıcağıda fena oluyor. Antalya'da nem çok fazla olduğu için sıcağı daha çok hissediyorsun.
"Sıcak havada devir çok yükseliyor mu" sorunu anlayamadım. Eğer motor soğutma fanını kasdediyorsan motor sıcaklık derecesi dijital ekranda gözüküyor ve 100 dereceye ulaştığı zaman fan devreye giriyor.
Daha önce hiç büyük cc li motor kullandın mı? 600 ve üzeri bütün motorlar yazın şehir içi trafinde çok ısınır ve kullanıcısına rahatsız edecek seviyede sıcak hava verir birde fan çalışırsa daha kötü olur. Ama uzun yolda veya trafik yoksa akıcıysa sorun olmuyor.
Arka lastik çok küçük değil 160 çap. Etrafında Kawasaki ER6 varsa bakabilrsin aynı ebatta. İnternetten fotoğraflarınada bakabilirsin.
Benimki hala rodajda olduğu için fazla sürat yapamıyorum ama sürdüğüm kadarı ile güven veriyor. Frenleri güven veriyor.
Arkadaşım motor tahmin ettiğinden daha iyi. Böyle olmasaydı Amerika ve Avrupa'da deli gibi satılmazdı.