- abs olmadan frenleme nasıl tatminkar duruşları var mı?
- çukur vb. yerlerden geçerken yumuşak mı geçiyor. süspansiyonlardan memnun musunuz?
- standart gelen lastik kalitesi nasıldir? yol çiziklerini ve boyamaları tutma var mı?
- naked modelini alsaydım keşke dediniz mi?
alırken absli abssiz ne alim die çok düşündüm absliyi getirmediler türkiyeye özel sipraişle gleiomuş onun da gelip gelmicegi belli degil biraz zorunlu olarak abssizini aldım şimdiye kadar hiç öyle ani duruş yapmadım 1 2 kere şöyle hafiften bilerek kendim asıldım frene bakalım ne olucak die frenlemesi yeterince iyi bence ben de geçri yüzlerce motor kullanmadım neye göre iyi diyicen şimdi bana şöyle diyim asıldıgımda frene duracagına güweniosun göruosun kaymak gibi duruo abs olayı hala ibliosun dünyada tartışılıo iyi midir kötü müdür die biraz kişinin kullanım tarızyla kişinin tecrübesiyle ilgili frenaj
süspansiyonlar çok iyi bizim burda her sbaah zorunlu geçtigim 7 8 tane çukur war kanalizasyon filan
tertemiz geçio hafiften yaylanarak ne çok sert ne çok öyle yay gibi zıp zıp
walla lasitklerde boya tutma çabuk aşınma ws gib ib şikayetim yok
sadece arka lastik biraz gözüme ufak gelio ama piskolojik yol tutuşunda wirajlarda filan yeterli daha çok zorlamadım gerçi motoru hem motor hem de lastikler şöyle iyicene bi kendine gelsin die lastiklerde tek şikayetim daha büyük bi lastik olaiblirmiş arkada
naked modeli için konuşursam walla alırken nakedle yanyana koydum motoru ikisine de baktım alıcı gözüyle yok ya naked yaramaz gerçi kişisel bu ben daha spor böyle racing tarzı olmasını istedigimden dolayı grenajlısını aldım bi de uzun yolda ne olursa olsun rüzgarı kesio
bacakalrın gösgün ws daha az rüzgar alıo çıplak çok kelek duruo ya motor
bi artı da ben eklim bu beyaz mı mawi mi siyah mı die sorarsan direk beyazı derim
diger renklerinde özellikle siyahta motorun ne hatları ne çizgileri hiç bişeyi belli olmuo dümdüz bi motor gibi duruo ama beyazda hem çizgileri hem hatları hem parçaları ws herşeyi böyle lamba gibi tek tek görünüo
bir dipnot ta şöyle diyim grenajlısıyla grenajsızı arasında epeyi bi fark war eger benim gibi tipe çok önem weren biri degiseniz o kadar fiyat farkı werilir mi werilmez mi tartışılır