banstar mete neyse yarın arar sorarım.. beyler ben gene 2500 de yağı değişeyim zaten değişeli 400km oldu artık ocak sonuna kadar değişim olmaz e 8 günde 90 km en fazla 100 km yol yapıyorum da... size ii geceler
[URL=http://imageshack.us/photo/my-...mg853.imageshack.us/img853/6044/dsc00524p.jpg[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/url]
bu
mercekli xenon ayarlıyorum , biraz düşüreceğim , jant şeritlerini söktüm zaten büyük ihtimal turuncu olacak büyük ihtimal kaliperide turuncuya Boyuyacağım top case bana göre değil aynalar öyle
ben çok zorladığımdan mı bilmem 2 binde değiştirmeme rağmen zift gibi çıktı yağ hemde castrol power 1 vardı içinde ama sakin kullanımda 3 bin rahat dayanır gibi geliyor banada...abi ben 5 binde değiştir demedim değiştiren var dedim ve sorun yaşamamış ama sana tavsiyem 3 binde flan değiştir değiştirirsen en fazla motor sıhhati için iyi olur
baktım dediğin gibi 2004 fren debreyaj kolu siyah yarın zamanım olursa gider alır takarım elcikte aklımda kırmızı yada turuncu senin motor çok farklı durmuş o Camla![]()
ben çok zorladığımdan mı bilmem 2 binde değiştirmeme rağmen zift gibi çıktı yağ hemde castrol power 1 vardı içinde ama sakin kullanımda 3 bin rahat dayanır gibi geliyor banada...
bunu bilmiyordum o zmn benim yağ hendini heba etmiş motor için xd çünki hem eksilmemiş hemde zifte dönmüştü değiştirdiğimde.. bana motoru aldığımda bi usta söylemişti bu ybrlere 3-5 lira fazla ver kalite yağ koy bide zamanında değiştir yağını yeter demişti..evet hem hava kattı sanki biraz motor yükseldi hemdi rüzgardan korunuyorum
---------- Post added at 00:14 ---------- Previous post was at 00:12 ----------
yağın temiz çıkmasından kormak gerekiyor. çünkü ozaman yağ görevini yapmamış anlamına geliyor. yağın siyah çıkması iyiye delalet :wiinkk:
evet hem hava kattı sanki biraz motor yükseldi hemdi rüzgardan korunuyorum
---------- Post added at 00:14 ---------- Previous post was at 00:12 ----------
yağın temiz çıkmasından kormak gerekiyor. çünkü ozaman yağ görevini yapmamış anlamına geliyor. yağın siyah çıkması iyiye delalet :wiinkk:
ne koyuyolarsa çok dandik yada bende bi sorun vardı
arkadaşlar bugün bişey farkettim.. önceleri gazı hep dibine kadar açardım motor delirirdi altımda.. ama bide sakin süreyim dedim bakalım nasıl olucak.. her zaman gidip geldiğim yolda vitesleri 6 binde değiştirmeye başladım.. motor o kadar zevk verdiki anlatamam.. bu motor düz yolda dip gazla da 100-110 yapıyo yarım gazlada yapıyor sadece o hıza ulaşma süresi uzuyor.. farkettimki motoruma boşuna eziyet ediyormuşum.. artık imana geldim diyebilirim... bide motorum gözüme batıryordu çok yakıyor diye.. umarım artık bende bir depo ile 500 küsür km yol alırım![]()
banstar mete neyse yarın arar sorarım.. beyler ben gene 2500 de yağı değişeyim zaten değişeli 400km oldu artık ocak sonuna kadar değişim olmaz e 8 günde 90 km en fazla 100 km yol yapıyorum da... size ii geceler