Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya kardeş bak şunda haklısın neyde biliyonmu 2 nick açsaydım girmez bidaha doğru söylüyon çünkü ben açmadığım için böyle bişeyi yapmadıgım için yüzüm ak ayrıca siz nekadarda cbf karalasanız cbf ne kadarda yağ yaksa satışı patladı bu gerçek hiç anlamıyorsan göz var nizam var farkındaysan ybr 2 sende bir kasa yeniliyor nasıl satacaz diye cbf 4yıldır aynı çünkü gerek yok adamlar satış yapıyor sendensenin bilmediğin konuda ben bilirim belki benım anlamadıgım konularıda sen bilirsin bilgi ölçülmez yanitopiğine gelme nedenim sizden bize gecen arkadaşlar var onlar öyle yaptıkca bu iş böyle olur böylede devam eder en güzeli ben hondamdan çok memnunun ha bazıları memnun olmaz şans yok iyi çıkmaz amenna bak sizin topiktede oluk memnun olanda var olmıyanda ben bunu anlatmaya çalışıyorum günlerdir ama ne hikmetse anlamamaya çalışıyosunuz hem sizin deyiminizle yağ yakma yok buharlaşma var unutmaokyanus topiğe gelip neden provakatörlük yapıyorsun?
ki ben senin yerinde olsam gelmezdim?
neden mi?
çift üyelik alıp cbf topiğinde cbf e giydirsem sonra meydana çıksa kim olduğum utanırım gelemem....
inanıyorum ki diğer arkadaşlarımda benim gibi düşünüyordur....
he birde şunu söyleyeyim;
biraz motordan anla ona göre yorum yap....
motor bilgin yazılarına göre sıfır....