Arkadaşlar benim motor 2005 model 35000 de ama sizin yazdıklarınız kadar yakmıyor. Şehir dışında 5000 devirde 1 depo ile 325 km yaptım. Şehir içinde arada bir ölçüyorum (rezerve 4 ışık) 230-240 km yapıyorum. Ben birazda agresif kullanırım yani sizin yazdıklarınızı görünce şaşırdım. Hatta ben motorum arabamın yarısı kadar yaktığı için çoğunlukla araba yerine motoru kullanıyorum![]()
Bu arada iki sorum olmuştu kimse cevap yazmamış tekrar sorayım: Birkaç kez tank sleeper olayı başıma geldi ve acil olarak direksiyon amortisörü taktırmak istiyorum ama nerden temin edip taktırabilirim? İkinci sorum alarm taktırmak istiyorum ama bu konuda hiç bilgim yok nerde hangi marka taktırmalıyım?
Nasıl ya 325 km mi??:cyclopsan:sunny: sizin motorda cbf 500 motoru falan mı varyada benzini nereden alıyorsunuz
Ben 200 210 km yi daha geçemedim. Ve aynen dediğiniz gibi bende agresif kullanıyorum motoru. Bu arada kafama 2. bi soru takıldı yarısı kadar yakıyor dediniz, araba olarak ne var sizde? 60 70 krş yakan bi araç olmalı sanırım
![]()
Arkadaşlar bana akü lazım,önerisi olan yada tavsiyesi olan fiyat ve marka önerilerinizi bekliyorum.1 hafta sonra motorun fenni muayenesi geliyor.mecbur en kısa sürede almam gerekiyor.desteğinizi bekliyorum.12 volt 8. 6 amper üzerindeki.birde xenon taktıracağım akü açısından farla uyum konusunda dikkat etmem gereken bir nokta varmı?
herkese kazasız sürüşler.....
Motosikletin eski sahibi yakıt sisteminde ufak degişiklikler yapmış olabilir![]()
benzini ben artık shell'den almıyorum çünkü daha az km gidiyorum bp'ye göre opetten henüz bir öçüm yapamadım petrol ofiside uzun km gidiyormuş bir ara deneyecem onlarıda
sonra arkadaşın motorunun az yakma sebebi enjeksiyondaki borazanların açısı olabilir. performans ve normal kullanım olarak bir herhalde bi 5 10 derecelik bir açı değişimine sahipler ama bunun için hava filtresi kutusunu tümüye sökmeniz gerekiyor tabi işlem sadece bununla bitmiyor. borazanlara bağlı başka bi parçaar daha vardı gaz kelebeklerini kontrol eden onlarında ayarları var.
eminim bunlar yakıt mevzusunu çok fazla değiştiren etkenler birde arkadaştaki orjinal egsozunda bir etkisi var az yakmasına motorunun...
akü ile ilgili soruya gelince yuasa bosch veya vlm aküleri benim gördüğüm kullanılabilir akülerden.