Sağ grenaj ı 150 Liraya alırım :bounce:
Merhabalar arkadaşlar;
Üniversite projesinde otomobilimize CBR600F motoru taktık. Gayet güzel oldu, diğer parçaları kullanmadığımız için gelir açısından satıyoruz. Bu da o konunun linki,
http://www.motosiklet.net/forum/sat...model-honda-cbr600f-motosiklet-parcalari.html
tekeriniz düz bassın.
yahu mühendis bey arkadaşlarım..ne yaptınız canımıniçi makineye böyle..binbir parçaya bölmüşsünüz güzelim motoru..(
içim cız etti gerçekten.. bilimsel bir amaç için dahi olsa bir motorsikletin bu hale getirilmesine üzüldüm..(
Aynı zamanda bir motosiklet kullanıcısı olarak benim de içim cız ediyor fakat yaptığımız araç da onun ruhunu taşıyor :bounce:
Bu arada parçalar, Kenan Sofuoğlu'nun eskiden 600cc yarışlarında kullanmış olduğu motosikletin parçalarıdır.Sponsorumuz Honda firması tarafından projemiz için bize hibe edilmiştir.
google'dan resmini bulup atarsanız, yada bahsettiğiniz parçanın fotoğrafını çekerseniz bakabilirim. Parçalar çok karıştı çünkü neyin nereden çıktığını inanın hatırlamıyorum.iç sakal kısmı mevcutmu elınızde???
radyatörün altında kalan üçgen parça,
V şeklinde olanı???
fiyat ne çıkar ona??
benimkinin kenarı çatlak çunki...
Merhabalar arkadaşlar;
Üniversite projesinde otomobilimize CBR600F motoru taktık. Gayet güzel oldu, diğer parçaları kullanmadığımız için gelir açısından satıyoruz. Bu da o konunun linki,
http://www.motosiklet.net/forum/sat...model-honda-cbr600f-motosiklet-parcalari.html
tekeriniz düz bassın.
Ön far grubu çok önceden satıldı. Sadece resimdekiler mevcuttur elimde.bana ön far grubu ve sağ sol panzotlar lazım ama bu 600f sport galiba farklılılar var mıdır? Bilenler yazarsa arkadaşa mesaj atayım
iç sakal kısmı mevcutmu elınızde???
radyatörün altında kalan üçgen parça,
V şeklinde olanı???
fiyat ne çıkar ona??
benimkinin kenarı çatlak çunki...
google'dan resmini bulup atarsanız, yada bahsettiğiniz parçanın fotoğrafını çekerseniz bakabilirim. Parçalar çok karıştı çünkü neyin nereden çıktığını inanın hatırlamıyorum.
bana ön far grubu ve sağ sol panzotlar lazım ama bu 600f sport galiba farklılılar var mıdır? Bilenler yazarsa arkadaşa mesaj atayım
Ön far grubu çok önceden satıldı. Sadece resimdekiler mevcuttur elimde.
Zincir yağı olarak ne önerirsiniz arkadaşlar malum cantlar beyaz iphone var suan elımde ama yag akıyo zıncırden![]()

dostum ben Volvoline kullanıyorum ve çok memnunum.beyaz ve sarı olarak 2 tipi var.beyaz yağı öneririm.ama önce 1 lt gaz yağı alıp boş cam sil şişesine doldur.eski bir diş fırçası yardımı ile iyicene temizle ve kurut.temiz zincire yağı sık.yoksa zincire giren toz ve pislikler zincirde mekanik aşınma yaparak ömrünü azaltır.
selam beyler..
daha önceden bahsetmiş olduğum 5000-7000 devir arasında gelen hışırtı ve sonrasında kompresyona kaldığında gelen gır gır gır bi ses var... egzantrik gergisinin değişimi sonrasında ses gitti... orjinal parça fiyatı 160 lira + montaj ..
benzer sorun yaşayanların aklında olsun
Gaz yağı ile zincir temizlemek çok yayın olmasına rağmen çok sakıncalıdır. Gaz yağı zincirde bulunan oringleri hasara uğrattığından dolayı zincirin ömrü kısalmaktadır. Zinciri temizlemek için zincir temizleme spreyi kullanın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:49 ----------
Bu sorun benim başıma geldi 2 gün önce tamircime götürdüm, egzantrik gergisinden kaynaklandığını söyledi. Zaten bu forumda paylaşmıştım ve sonra anladım ki bu sorun 600f lerde kronikmiş. Kullanıma bağlı olarak değişik km lerde ortaya çıkabiliyor. Benim tamircim gergiyi komple değiştirmemiz gerekebilir 150 tl fiyatı var demişti. Ancak söküp baktığında gergi yayının gevşek olduğunu ve düzelttiğini söyledi. Yağ ve yağ filtresi değişimi de yaptırdığım için gergi yayı tamiri için para bile almadı. Bazı tamirciler değiştirdik diyip düzeltme yapabilir aklınızda olsun.
benim demek istediğim işte şu parça,
olurda elınızde var ıse gelır elden alırım,
malum çok ince ve hassas motordakı catlamış ve kaynak yapmıslar hoş değil bence dıye değiştirmek ıstıyorum...
[url]http://img838.imageshack.us/img838/1931/dfguz.png[/URL]
Uploaded with ImageShack.us
benim demek istediğim işte şu parça,
olurda elınızde var ıse gelır elden alırım,
malum çok ince ve hassas motordakı catlamış ve kaynak yapmıslar hoş değil bence dıye değiştirmek ıstıyorum...
[url]http://img838.imageshack.us/img838/1931/dfguz.png[/URL]
Uploaded with ImageShack.us
aynı işlemi ben yaptım gene ses geliyo zincirin değişmesi lazım dedi usta zincir esnemesi ve yeni gergi uyumsuzluğu zincir 240tl işcilikle 300tlselam beyler..
daha önceden bahsetmiş olduğum 5000-7000 devir arasında gelen hışırtı ve sonrasında kompresyona kaldığında gelen gır gır gır bi ses var... egzantrik gergisinin değişimi sonrasında ses gitti... orjinal parça fiyatı 160 lira + montaj ..
benzer sorun yaşayanların aklında olsun