Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

F54

ortalıkta yok galiba ... kesin motoru tamirciye götürmüştür yağ yakıyo diye:queen:

---------- Post added at 18:32 ---------- Previous post was at 18:26 ----------

şu bizim xenon fardan bi haber çıkmadı demi ?
koray adam 250 300 arası dedi ben o kadar para veremem şua an için artık yaza doğru bakacağız birşeyler...

evet güzel olmuş düzce dadaş motor da yaptırmış.. biz ramço yu bekleyelim o izine gelince birgün gideriz pendik e yapar ramço....

aynen dediğin gibi yapalım seninkide esd kasa mı? birgün gezemededik ya havalarda bozuyor sakarya kuzuluk akyazı güzel buralar..:)

F54

aynen dediğin gibi yapalım seninkide esd kasa mı? birgün gezemededik ya havalarda bozuyor sakarya kuzuluk akyazı güzel buralar..:)
yok benim ki 2008 model .. evet gezemedik sezon bitmek üzere gibi birşey yağış yok ama rüzgar ve soğuk hava var artık yaza irfan abi pazar beni aradı gezmeye gitmek için ama benim arkadaşın düğünü vardı gidemedim yani çok üşümüşler hava soğuktu diyor:silent:

yok benim ki 2008 model .. evet gezemedik sezon bitmek üzere gibi birşey yağış yok ama rüzgar ve soğuk hava var artık yaza irfan abi pazar beni aradı gezmeye gitmek için ama benim arkadaşın düğünü vardı gidemedim yani çok üşümüşler hava soğuktu diyor:silent:
evet irfan abi benide aradı ahmet abi falan o tarafa gideceklerini söyledi.. nasip olmadı

F54

ben artık sadece işe gidip gelirken biniyorum motora başka da garajdan çıkarmıyorum motoru günde 16 km yapıyorum o kadar

Arkadaşlar yüklenın cbf150 kullanıcıları sayfasına ! Ne dandık motorunuz varmıs vs.vs.. Saolsun arkadsım cbf sayfasından cok ybr sayfasında. Neden acaba?
Bide bu 0.5 lt yağ ıle kullanma olayına taktım. Motorumda denemek ıstıyorum. Kilitleme, yatak sarma, şanzuman sorunu çıkarsa, çıkan masrafa ortak olalım. Ben motorumu feda ediyorum. Bı ybr alttakımı en fazla 1500-1800 tl tutsun
belkı o kadar bıle yoktur tahmınıme gore yazıyorum. Kelle başı 5 er tl verırsek sıfırlarım motorumu. Okeylıyen arkadaslar yazsın.
Haaa eğer 0,5 lt ıle motora bı sıkıntı çıkarmazsa, bi de cbf150 feda edicekler ona da 0,5 lt yağ koyup 2000 km gezdircez. Kabulse ben hazırım !!!

hacı bırakın bu işleri yav...
kimseyle inatlaşıp yorganımı yakmam, ateşe dahi yaklaştırmam...
motor zaten kendini ispatlamış, bi daha niye malıma zarar vereyim ki...
ben ortak olmam, olanda varsa buyursun...

Arkadaşlar yüklenın cbf150 kullanıcıları sayfasına ! Ne dandık motorunuz varmıs vs.vs.. Saolsun arkadsım cbf sayfasından cok ybr sayfasında. Neden acaba?
Bide bu 0.5 lt yağ ıle kullanma olayına taktım. Motorumda denemek ıstıyorum. Kilitleme, yatak sarma, şanzuman sorunu çıkarsa, çıkan masrafa ortak olalım. Ben motorumu feda ediyorum. Bı ybr alttakımı en fazla 1500-1800 tl tutsun
belkı o kadar bıle yoktur tahmınıme gore yazıyorum. Kelle başı 5 er tl verırsek sıfırlarım motorumu. Okeylıyen arkadaslar yazsın.
Haaa eğer 0,5 lt ıle motora bı sıkıntı çıkarmazsa, bi de cbf150 feda edicekler ona da 0,5 lt yağ koyup 2000 km gezdircez. Kabulse ben hazırım !!!

kanka cbf 150 ye 0,5 L yağ koymaya gerek yok.. tam koyduğunda da yakıyor:queen:

---------- Post added at 22:21 ---------- Previous post was at 22:15 ----------

zaten cbf 150 sayfasına şöyle bi göz atayım diye girdiğimde mübarek honda değilde , SAMİ ÇAN ÇİN ÇONG ustanın biyografisini okuyorum :queen:
heyttt dağılın uleen.. benim motorum sizin motorunuzu döverr :rendeer:

F54

senin deneme yapmana gerek yok ybr zaten kızartma yağı ile 2000 km gider 0.5 lt kızartma yağı ky oda kaliteli olmasın birşey değişmez ybr bu yaptıkları ile efsane olmaya aday....

mustafa abi ona gerek yok 2 motoru getirin ikisininde yağını değiştirin aynı anda 4 bin olmadı 6 bin km sürün yağını değiştirmeden bakın bakalım cbfde yağ flan kalacak mı :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar siz neyden bahsediyosunuz F54 her kimse nedemek istiyon sen kardeşim açık ol ya ne haesabı adamı hasta etmeyin:pr:

arkadaşlar siz neyden bahsediyosunuz F54 her kimse nedemek istiyon sen kardeşim açık ol ya ne haesabı adamı hasta etmeyin:pr:

sinirlenme kardeşim evet üzülerek bende honda nın kronik sorunlarının olmasını istemiyorum.Ama 1-2 sorunu var bu hondanın kötü motor olduğu anlamına gelmez.. honda çok güzel kaliteli motor..
Ayrıca bir arkadaş bu gün sizin sanırım 2 kayıtlı üye olarak girdiğinizi söylemişti.. bu doğru mu.. eğer yanlışım varsa kusura bakmayın karıştırmışımdır

F54

sinirlenme kardeşim evet üzülerek bende honda nın kronik sorunlarının olmasını istemiyorum.Ama 1-2 sorunu var bu hondanın kötü motor olduğu anlamına gelmez.. honda çok güzel kaliteli motor..
Ayrıca bir arkadaş bu gün sizin sanırım 2 kayıtlı üye olarak girdiğinizi söylemişti.. bu doğru mu.. eğer yanlışım varsa kusura bakmayın karıştırmışımdır
yok yok sen karıştırmadın koray o arkadaş bu arkadaş işte fake ilan sahibi link verdim hala saf a yatıyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar