slm arkadaşlar, 1 ay kadar önce 24000 km de bi gv aldım. size bi kaç sorum olcak; motordan genel olarak memnunum fakat 100-110 km den fazla yapmıo bu normal mi sizce yoksa bi sorunu mu var? egzosların agzına delikler açtırılmış ondan falan olabilir mi pek anlamam ben de ya da bujilerden falan? tşkler..
1. slayer / ridvan
2. cancalskan / belli adi zaten, 1. gibi kil nickli degil
3. batuizn / en cakma nickte bu zaten ismi ahmet nick batu ozentinin
4. ?
canim ne midye bbira cekti be arkadas sabah sabah. az daha disimi sikayim da kortej aksami slayer kardesim beni birayla yikasin ;oD
Olm benle uğraşıyon bari nickimle uğraşma :mrgreen:
Armağan, gelmek istersen artçı olarak alabilirim. Hem kaskını test etmiş olursun![]()
Genclermotorunuz rolantideyken kac bin devirde calisiyor ben motorumu aldiktan sora daha bi kac kere binme firsatim oldu devir 2000 de bana cok gibi geliyo su yakmito bu motor
rolanti ayar yerini tam olarak söyleyinde rolantiyi dusurim biraz altta gordum bi yer var ama emin olmadan ellemek istemedim eski motorumda elle ceviriyodum bunda zor gibi sanki
evet bilgiler dökulsun bakalim
![]()
Yörük hayırlı olsun bol kazançlar kısmet ise bir gezi planlayıp hataya gelelim veya sen Ahmet ile istanbula şube aç madem iki makarnacısınız birlikten kuvvet doğar hazır istanbulda müşteri potonsiyelin var 3-5 kişi de olsak çoğalırız yavaş yavaş![]()
OO dükkan açabileck kadar iddalı geldiğine göre lezzet gayet başarılı demek ki, tebrik ederim, :thumleft:
bu arada istanbula servisiniz varmı? :cat: hemen sipariş verelim
arkadaşlarım ben de %30 ama 3 makarna yiyene dilediğiniz bir makarnalı menü bedava..bundan sonra bende ucret aliyorum makarnadan lol. evin kapisinada ahmetin makarna tukkani yazicam. gvcilere yari fiyata
can sen delirdin mi ahmet ile hiç şube açar mıyım ben?ben burada büyüyüp daha sonra istanbula akacağım ve ahmet ile savaşacağım :queen: onu iflas ettireceğim,şirketinin tüm hisselerini satın alacağımYörük hayırlı olsun bol kazançlar kısmet ise bir gezi planlayıp hataya gelelim veya sen Ahmet ile istanbula şube aç madem iki makarnacısınız birlikten kuvvet doğar hazır istanbulda müşteri potonsiyelin var 3-5 kişi de olsak çoğalırız yavaş yavaş![]()
ben deneme amaçlı izmir'de iken bir kez denemiştim 145 km/s i gördü sonra bir daha 130 u geçmedim hiç..genelde 100-110 mükemmel :cat:Bir sorun olduğu kesin GV250 130 ları çok rahat görür, hatta daha gazlarsan 140 -145 limit olsa gerek.
dostum siz yeterki gelin bu tarafa ben sizin için cidden makarna kafe açarım..çok güzel fikir valla. Hataya gezi müthiş olur :cat:bu arada hayırlı olsun yörük..çok sevindim,umarım can ın dedigi gibi bi gezi ayarlanırda makarnandan da tadarız![]()
arkadaşlar antalyada bir bayi sıfır km gv 250 leri 10bin350 liradan satışa koymuş, vatana millete hayırlı olsun.. direk armağan aklıma geldi.. umarım fiyatlar istanbulda da böyle değildir..